Iltaterkut & kurkkaus viikonlopun aiheisiin!

Flunssa ja kuumeilu ovat alkaneet hellittää ja hyvällä tuurilla olen jo huomenna paremmissa voimissa. Todella ärhäkkä pöpö on kyllä ollut. Nosti kuumeenkin nopeasti pilviin täysin ilman perinteisiä flunssan ensioireita ja aamulla piti hieman hieroa silmiä korvakuumemittarin näyttäessä 40,2 astetta. Onneksi jo alkuillasta lämpö laski alle 38 asteen ja nyt ollaan jo lähempänä normaalia. Tekemistä, postattavaa ja kuvattavaa on kertynyt tältä viikolta reippaasti takataskuun ja viikonlopuksi olen suunnitellut postailevani ainakin näistä alla olevista uusista jutuista… 🙂

Kuulumisia ja tulevan viikon suunnitelmia
Kuulumisia ja tulevan viikon suunnitelmia
Kuulumisia ja tulevan viikon suunnitelmia
Kuulumisia ja tulevan viikon suunnitelmia
Kuulumisia ja tulevan viikon suunnitelmia

Ihanaa iltaa kaikille ja paremmilla voimilla kohti huomista!


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Iltaterkut & kurkkaus viikonlopun aiheisiin!

 1. Pikaista paranemista siulle. Koita levätä nyt paljon. ♥ Ihan hirveitäkamalia tauteja ja jälkitauteja on nyt liikkeellä aaakk. Niin ja myöhästyneet synttärionnittelut. 🙂 Mulla on kuolalistalla tuo isompi myrskylyhty. Se vaan on niiiiin kaunis.

  1. Soili: Jälkitaudit on kyllä sen verran vakava asia että huhkimaan en uskalla vielä ryhtyä. Yksi ystäväni sairastui jälkitautina sydänlihaksen tulehdukseen ja se oli melkoinen opetus meille lähipiirin ihmisille, terveyden kanssa ei kannata ottaa riskejä jos ei ole aivan pakko. <br />
   <br />
   Kauniit kiitokset onnitteluista, taas tuli yksi vuosi lisää kirjoitettuun ikään, muutoin en tunne itseäni sen vanhemmaksi kuin ennenkään. 🙂 Hassua miten iän merkitys vähenee vanhetessaan. 😀

 2. Vaikuttaa influenssalta. Sun kannattaa nyt levätä kunnolla ja parannella rauhassa itsesi kuntoon. Kyllä lukijat varmasti ymmärtävät että postauksista voi joutua joskus pitämään taukoa sairastumisen vuoksi. Paranemisia!

  1. Emmi: Samaa veikkaan itsekin, sen verran nopeasti pöpö tuli ja nosti korkean kuumeen. Viime yön sain nukuttua aika hyvin eikä kuumettakaan enää ole, levolla mennään viikonlopun yli jotta ensi viikolla ollaan terveitä. :)<br />
   <br />
   Kotona istuminen ja makoilu käy vuorokauden jälkeen sen verran puuduttavaksi että ihan mielelläni bloggailen sen mitä päänsäryltäni pystyn. 🙂 Kuvausakrobatiaan en tässä kunnossa taivu, mutta muutamia räpsyjä tuossa aamusella jo nappasin postauksia varten… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *