Philosophy tuotetestailua & tammea!

Olen puhdistanut ja kosteuttanut kasvoni Philosophyn tuotteilla nyt muutamien päivien ajan ja oli pakko tulla kertomaan teille, että ensivaikutelma on erittäin vakuuttava. Tuotteiden koostumus ja tuoksu ovat erittäin miellyttäviä ja pieni pisara putsaria, puhdistusöljyä ja kosteusvoidetta riittää koko kasvoille.

Philosophy tuotteet kokemuksia - Omakotivalkoinen testaa
Philosophy tuotteet kokemuksia - Omakotivalkoinen testaa

Kokemuksia Philosophy ihonhoitotuotteista

Kevyesti kuoriva päivittäiseen käyttöön sopiva Microdelivery Exfoliating Facial Wash -puhdistusaine* on mieletön tuote. Se jättää ihon ihanan pehmeäksi ja samettiseksi ilman kiiltoa ja kiristystä. Jos en ihan väärässä ole, luulen että se on tasoittanut myös kasvojeni sävyä punaisuuteen taipuvalta t-alueelta.

Myös kahvinporokuorinnan pohjana käyttämäni Philosophy Purity -puhdistusöljy* vaikuttaa ensikosketuksen perusteella äärimmäisen hyvältä aineelta ja kuten tuotetiedoissakin mainitaan, on se erittäin hyvä silmämeikinpuhdistusaineena. Hoitovoiteista minulla ei ole teille vielä raportoitavaa, naururypyt ovat edelleen ihan entisellään silmäkulmissa ja otsalla. 🙂

Philosophy tuotteet kokemuksia - Omakotivalkoinen testaa
Philosophy tuotteet kokemuksia - Omakotivalkoinen testaa
Philosophy tuotteet kokemuksia - Omakotivalkoinen testaa

Kaunis Skagerak tammipurkki ja -alusta

Puiset Skagerakin säilyttimet sopivat kivasti kauneuskosmetiikan säilytykseen. Säilytysrasian* sisällä on vanupalloja ja kaikki tarvittavat purtilot pysyvät siististi tarjottimen päällä. Pitää vaan muistaa ettei näiden läheisyydessä hirveästi lutraa tai roiski veden kanssa, koska puu turpoaa kastuessaan.

Skagerakin puualustaa* voi käyttää sisustuksessa hyvin laajasti. Keittiössä se sopii maustemyllyjen ja yrttiruukkujen alle ja makuuhuoneessa usein käytettävien korujen ja kesäisten aurinkolasien kohtaamispaikaksi. Eteisessä, jonne se meillä luultavasti siirtyy, se toimii avainten ja puhelimen säilytyspisteenä sekä taskujen tyhjennysalustana. Ja onhan se nyt vaan aivan ihana sellaisenaan osana perinteistä piensisustusta ja vaikkapa kukkamaljakon kanssa yhdistettynä. ♥

Letkeää lauantaita kaikille!

Tuotekuvat: Philosophy, Skagerak, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

7 kommenttia “Philosophy tuotetestailua & tammea!

 1. onpa tosi kivoja nämä puiset. Mutta Tanskassa toi suunnittelupuoli osataan.<br />
  Australiassa törmäsin ruotsalaiseen merkkiin Kikki.K.hon. Upea kauppa ja kun olin ihan innoissaan jostain, myyjät automaattisesti kysyivät olenko ruotsista. Yllätys oli kova, kun kerroin Suomesta, naapurista ja he tiesivät että Suomi ja Ruotsi ovat naapurimaita.<br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.kikki-k.com/&quot; target="_blank">http://www.kikki-k.com/</a><br />
  <br />
  Ostin neliön mallisen tarjoiluvadin, joka on puun värinen ja puutakin, mutta reunat ovat valkoiset. Sopii täydellisesti hayn.n valkoisen pikkupöydän kanssa.<br />
  <br />
  Mulla on kaikki putsauksessa käyttämäni purtelot kylppärissä, pisteet siitä että jaksat niitä kanniskella. Kylppäri kun ei ole paras paikka niiden säilyttelyyn vaikka sauna tällä hetkellä toimiikin varastotilana.

  1. Lanttuleikkuri: Kikki-K:n tuotteet on tosi kivoja, kävin koluamassa heidän koko valikoimansa äsken läpi. :)<br />
   <br />
   Kylpyhuone ei ole paras paikka säilyttää kosmetiikkaa, meillä onneksi on hyvä ilmanvaihto ja kylpyhuone on hyvin harvoin niin lämmin ja kostea että siitä olisi pahasti haittaa kempparipurtiloille. Hiuslakkaa säilytän varuiksi alakaapissa ettei kuuma ja kostea ilma poksauta ponnekaasupulloa. Muu kosmetiikka ja hammastahnat yms. ovat joko tasolla tai pikkukaapissa oven takana. 🙂 Nykyisin kosmetiikan ja pesuaineiden kierto on sen verran nopeaa ettei ne ehdi vanhentumaan kaapin perukoille, ostan uusia vain silloin kun vanhat ovat lopuillaan. 🙂 Meikkejä en säilytä enää ollenkaan kylppärissä, ettei ne härskiinny. 🙂

 2. Aivan ihania nuo puiset rasiat. Me mietitään juuri kylpyhuoneen sisustusta. Nuo sopisivat kovin hyvin sinne.

  1. Camilla: Se on String Pocket seinähylly. 🙂 Hyllyä saa esim Stockmannilta, josta itse olen String -sarjaa paljon ostanut, kantisalessakin ovat parhaillaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *