Tuotetestailua & tammea!

Olen puhdistanut ja kosteuttanut kasvoni Philosophyn tuotteilla nyt muutamien päivien ajan ja oli pakko tulla kertomaan teille, että ainakin kevyesti kuoriva päivittäiseen käyttöön sopiva puhdistusaine (Microdelivery Exfoliating Facial Wash) on ihan mieletön tuote. Se jättää ihon ihanan pehmeäksi ja samettiseksi ilman kiiltoa ja kiristystä, ja jos en ole ihan väärässä, luulen että se on tasoittanut myös kasvojeni sävyä punaisuuteen taipuvalta t-alueelta. 🙂 Myös kahvinporokuorinnan pohjana käyttämäni puhdistusöljy (Purity) vaikuttaa ensikosketuksen perusteella äärimmäisen hyvältä aineelta ja kuten tuotetiedoissakin mainitaan, on se erittäin hyvä silmämeikinpuhdistusaineena. Hoitovoiteista minulla ei ole teille vielä raportoitavaa, naururypyt ovat edelleen ihan entisellään silmäkulmissa ja otsalla. 🙂

Omakotivalkoinen_22912.jpg

Omakotivalkoinen_22872.jpg

Omakotivalkoinen_22842.jpg

Omakotivalkoinen_22892.jpg

Omakotivalkoinen_Skagerak_Philosophy2.jp

Puiset Skagerakin säilyttimet sopivat kivasti kauneuskosmetiikan säilytykseen. Säilytysrasian sisällä on vanupalloja ja kaikki tarvittavat purtilot pysyvät siististi tarjottimen päällä. Pitää vaan muistaa ettei näiden läheisyydessä hirveästi lutraa tai roiski veden kanssa, koska puu turpoaa kastuessaan. Skagerakin puualustaa voi käyttää sisustuksessa hyvin laajasti, esim keittiössä maustemyllyjen ja yrttiruukkujen alla, makuuhuoneessa usein käytettävien korujen ja kesäisten aurinkolasien kohtaamispaikkana, eteisessä avainten ja puhelimen säilytyspisteenä sekä taskujen tyhjennysalustana, tai sitten ihan vaan osana perinteistä piensisustusta vaikkapa kukkamaljakon kanssa yhdistettynä. ♥

Letkeää lauantaita kaikille! 🙂

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

7 kommenttia “Tuotetestailua & tammea!

 1. onpa tosi kivoja nämä puiset. Mutta Tanskassa toi suunnittelupuoli osataan.<br />
  Australiassa törmäsin ruotsalaiseen merkkiin Kikki.K.hon. Upea kauppa ja kun olin ihan innoissaan jostain, myyjät automaattisesti kysyivät olenko ruotsista. Yllätys oli kova, kun kerroin Suomesta, naapurista ja he tiesivät että Suomi ja Ruotsi ovat naapurimaita.<br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.kikki-k.com/&quot; target="_blank">http://www.kikki-k.com/</a><br />
  <br />
  Ostin neliön mallisen tarjoiluvadin, joka on puun värinen ja puutakin, mutta reunat ovat valkoiset. Sopii täydellisesti hayn.n valkoisen pikkupöydän kanssa.<br />
  <br />
  Mulla on kaikki putsauksessa käyttämäni purtelot kylppärissä, pisteet siitä että jaksat niitä kanniskella. Kylppäri kun ei ole paras paikka niiden säilyttelyyn vaikka sauna tällä hetkellä toimiikin varastotilana.

  1. Lanttuleikkuri: Kikki-K:n tuotteet on tosi kivoja, kävin koluamassa heidän koko valikoimansa äsken läpi. :)<br />
   <br />
   Kylpyhuone ei ole paras paikka säilyttää kosmetiikkaa, meillä onneksi on hyvä ilmanvaihto ja kylpyhuone on hyvin harvoin niin lämmin ja kostea että siitä olisi pahasti haittaa kempparipurtiloille. Hiuslakkaa säilytän varuiksi alakaapissa ettei kuuma ja kostea ilma poksauta ponnekaasupulloa. Muu kosmetiikka ja hammastahnat yms. ovat joko tasolla tai pikkukaapissa oven takana. 🙂 Nykyisin kosmetiikan ja pesuaineiden kierto on sen verran nopeaa ettei ne ehdi vanhentumaan kaapin perukoille, ostan uusia vain silloin kun vanhat ovat lopuillaan. 🙂 Meikkejä en säilytä enää ollenkaan kylppärissä, ettei ne härskiinny. 🙂

 2. Aivan ihania nuo puiset rasiat. Me mietitään juuri kylpyhuoneen sisustusta. Nuo sopisivat kovin hyvin sinne.

  1. Camilla: Se on String Pocket seinähylly. 🙂 Hyllyä saa esim Stockmannilta, josta itse olen String -sarjaa paljon ostanut, kantisalessakin ovat parhaillaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *