Kauniita linjoja & keveää vaaleutta!

Autoin tuttavaani sisustamaan vanhan lastenhuoneen vierashuoneeksi ja samalla tuli taas kattavammin tiirailtua kymmenien verkkokauppojen tuotevalikoimat läpi. 🙂 Ihania kevät- ja kesäuutuuksia löytyy jo reilunlaisesti, itseäni puhuttelee eniten vaalean puun ja valkoisen yhdistäminen toisiinsa. ♥︎ 

Vaaleaapuutajavalkoista778.jpg

Rakastuin aivan päätä pahkaa tuohon Everyday Designin valkoisesta teräksestä valmistettuun Tampere -tarjoiluvaunuun, jossa on maailman suloisimmat pienet puupyörät. ♥︎ Vaaleita vaneri- ja puulaatikoitakin putkahtelee esiin nyt joka käänteessä, parhaimmat löytämäni vaihtoehdot ovat (omien Hemtexistä ostamieni lisäksi) Casa Stockmannin edulliset ja yksinkertaisen selkeälinjaiset loodat.

Keveaakauneutta77627.jpg

Muita silmääni miellyttäviä puun ja valkoisen yhdistäviä herkkuja ovat mm. OYOY:n Tippetop -sarjan hauskasti muotoillut kynttilänjalat, Artekin 90C -pöytä, Umbran Reflexion -korurasia sekä työkalupakkia muistuttava Toto -säilytyslokerikko. Vasemmassa alanurkassa oleva linjakas Hay Copenhague -pöytä on bonuksena mukana, näin sen nimittäin livenä jokin aika sitten ja sen pinta on ihan mielettömän kaunis ja eläväinen. ♥︎

Illalla lähden pitkästä aikaa elokuvateatteriin nautiskelemaan kunnon leffaelämyksestä, herkkusäkin kanssa tietenkin. 🙂 Karkkihammasta on jostakin syystä kolottanut jo monena iltana ja mieliteon kohteena on Lontoon rakeet ja suklaarusinat, jotka ovat molemmat ihan kummallisia karamelli-himoja… 🙂 Yleensä karkkimakuni on hieman erottelevampi, eli lakut lakuina, salmiakki salmiakkina, suklaa suklaana ja rusinoita ei koskaan missään muodossa. 😀 Nyt kun vielä malttaisi pitää hyppyset poissa pussinsuulta elokuvan alkamiseen asti… Huomenna siis tulossa ainakin leffa-arvostelupostausta ja mahdollisesti myös pientä arvonnanpoikasta. 🙂

Kivaa tiistain jatkoa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann, Everyday Design, Hay, Umbra, OYOY. Postaus sisältää mainoslinkkejä)

4 kommenttia “Kauniita linjoja & keveää vaaleutta!

 1. Hei! Käytätkö vielä Uashmaman pussukoita missään? Pysyivätkö pussukat sinulla hyvässä kunnossa? Eivät värjääntyneet tms?

  1. kaisu: Uashmaman pussukat ovat edelleen käytössä, muutama löytyy viherkasvin alta, pari on hyödynnetty pikkutavaroiden säilytykseen ja loput odottelevat lämpimämpiä ilmoja ja parvekkeelle pääsyä. 🙂 Muutama viherkasvi on päästänyt vedet läpi sisäruukusta ja muovisuojasta värjäten Uashmaman pohjan ruskeaksi. Olen pessyt pussukkani haalealla vedellä laimean pesuainelioksen kanssa ja ovat puhdistuneet kokonaan. 🙂

 2. Heippa! Voisitko sinä tehdä postausta parveke/terassi kalusteista? Minkälaisilla kalusteilla sisustaisit lasitetun parvekkeen/terassin? Itselläni olisi kaksi omakotitalon lasitettua parveketilaa tämän kevään projektina. Toisesta tulee ruokailutila ja toisesta kesäolohuone. 🙂 Vinkkejä siis kaipailisin. Kiitos jo etukäteen!

  1. Hello: Tästä on tulossa juttua viikon päästä. 🙂 Parvekkeen sisustus on jo ideoitu valmiiksi ja nyt odottelen enää lämpimämpää ilmaa, jotta saan kasveja laitettua ulos. :)<br />
   <br />
   Itse tykkään kovasti Hayn Hee nojatuoleista sekä Ikean valkoisista ulkokaluste-osastolta löytyvistä muovi- ja terästuoleista, jotka sopivat kivasti myös lasitetulle parvekkeelle. Omalla parvekkeella nähdään tänä(kin) kesänä kaksi Hayn Hee-tuolia sekä Hayn iso tarjotinpöytä, joiden kanssa yhdistän runsaan määrän erilaisia kasveja ja kukkia. Luhdan uutuuksista löytyy kaksi kivannäköistä viherkasvitelinettä, joihin olen ihastunut. &hearts;<br />
   <br />
   Kesäolkkarista tekisin yllä olevan kuvauksen kaltaisen, normaalin olohuoneen tyylisen, valitsemalla sinne sellaisia kalusteita jotka sopivat ulkokäyttöön, mutta istuvat talvella myös sisätiloihin. 🙂 Kesäkeittiöön katsoisin kalustusta Ikean ulkokalusteiden joukosta, sieltä löytyy kivoja pöytiä jotka eivät ole ihan perinteisimmästä päästä eli puisia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *