Iltatunnelmaa olohuoneesta!

Huhhelihui millaista vauhtiviikkoa elellään, hyvä että ehtii iltaisin edes koneelle istua. 🙂 Onneksi mukana kulkee nykyisin toimiva puhelin ja pysyn sen avulla edes vähän kärryillä mitä blogissa, sähköpostissa ja Instagramissa tapahtuu. 🙂 Tytön kanssa hetki sitten kotiin tullessamme istutin neidin suoraan ruokapöydän ääreen iltapalalle ja nappasin kameran kouraani kuvatakseni teille olohuonetta ja auringonlaskua… ♥

Omakotivalkoinen_354004_2.jpg

Omakotivalkoinen_353504.jpg

Omakotivalkoinen_353704_2.jpg

Molemmat verhot ovat viimein löytäneet tiensä ikkunalle ja on se kyllä ihan totta mitä sanotaan – verhot kehystävät huoneen ja tuovat pehmeyttä. Ikkunan edusta on nyt avoin, odottaen kulma- tai divaanisohvaa joka aikanaan peittää ruman patterin taakseen. Uuden L-muotoisen sohvan olisi tarkoitus (ainakin näillä näkymin) olla niin iso, että se tulee keittiön puolelta huonetta samaan linjaan Muuramen Mup-tason kanssa ja toinen kulmapala (tai divaanimoduuli) ylettäisi melkein parvekkeen ovelle asti… Saa nähdä vaihtuuko suunnitelmat vielä ennen sohvakaupoille kirmaamista. 🙂

Ihanaa illanjatkoa kaikille & huomiseen!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Omakotivalkoinen_Facebookissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Instagramissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Pinterestissa_2015.jpg

23 kommenttia “Iltatunnelmaa olohuoneesta!

  1. Leena: Eivät ole sisustuksen vuoksi meille päätyneet, mutta ovat kyllä esillä koska sopivat sisustukseen. 🙂 Muuton kaadin on miehen. 🙂

 1. Onko sinulla menossa sisustus suuntaan jossa pieniä yksityiskohtia on paljon?<br />
  Ihmettelen vain kun tuo piensisustus tavara näyttää lisääntyneen.<br />
  Silmääni liikaa on, ehkä noita kirjapinoja voisi keskittää yhteen paikkaan.Nyt niitä näkyy olevan joka tasolla vai näenkö jotenkin väärin?

  1. ano: Muutama kirjan verran on &quot;pikkutilpehööri&quot; kasvanut ja eiköhän ne kohta siirry laatikon uumeniin jemmaan nekin. 🙂 Vaihtelun vuoksi pidän niitä nyt hetken esillä. 🙂

 2. Hei,<br />
  <br />
  oletko miettinyt patterien kotelointia? Sellaiseen moderniin tyyliin, esim. vaakaan asetettua rimoitusta. Valkoisena tietenkin 🙂 rautakaupoista löytyy jo valmiita elementtejä, mutta eipä sen askarteleminenkaan vaikeaa ole itse, jos on työkalut.

  1. Linda: Olen miettinyt ja etsin niille jo tekijänkin mutta ainakaan toistaiseksi en ole vienyt asiaa eteenpäin. 🙂

 3. On ihanan fressin näköistä ja verhot tosiaan pehmentävät ihanasti huoneen tunnelmaa! Hieno tuo Muuramen taso. Itse olen miettinyt vaihtaa meillä valkoisen, pitkän lipaston tv-tasoksi (Malm x3 lasikannella, tosin, joten on vähän korkeampi). Inspiroiduin. T. Magia, lifeofmagia.blogspot.fi.

  1. Magia: Verhot tekevät kyllä ison muutoksen. 🙂 Malm-laatikostot ovat varmasti tosi kivat pitkänä tasona. &hearts; Suosittelen kiinnittämään ne seinään, jotta eivät kaadu päälle jos laatikoita avaakin useamman kerrallaan. 🙂

  2. Kiitos vinkistä. Eipä olisi tullut mieleenkään että ne lipastot voisivat tosiaankin kaatua, jos laatikoita availlaan enemmänkin kerralla!

  3. Magia: meillä kaatui se korkea malm-lipasto, mutta onneksi ei sattunut mitään vakavaa. Siitä otin opikseni että kaikki laatikostot AINA kiinni seinään, sekä turvallisuuden että tavaroiden ehjänä säilymisen vuoksi. &hearts;

 4. Kaunista on. Mitä tulee kulmasohvatyyliseen ratkaisuun…. Meillä oli n.3 vuotta emmekä takaisin ota. Siivotessa koimme sen hankalaksi.

  1. marru: Tv on ollut tuolla korkeudella siitä asti kun se tuohon seinälle ilmestyi. 🙂 Aluksi jalustan kanssa ja nyt myöhemmin seinätelineellä kiinnitettynä. Tv:n katsomiskulma on suora, ei tarvitse katsella yläviistoon. 🙂

 5. Kuulostaa aika isolta sohvalta noin pieneen tilaan, tosin kyllähän sohvan mittasuhteetkin vaikuttavat. Nykyinen sohva on ainakin melkoinen möhkäle tuossa.

  1. lööp: Nykyinen sohva on muodoltaan niin kantikas ja syvyydeltään metrin, mikä saa sen näyttämään kuvissa vielä massiivisemmalta mitä se oikeasti on. Uuden kulma- tai dvaanisohvan muoto tulee olemaan hieman sirompi ja syvyys pienempi, joka antaa koon puolesta jonkin verran anteeksi. 🙂

 6. Ihanan raikkaan tunnelmallisia kuvia! Tuo lattia tekee mielettömän lämpimäksi valkoisen sisustuksen 🙂

  1. Syhi: Lattia on ihan kiva kontrasti valkoisen kanssa, vaikka haaveilen kyllä uudesta lattiasta edelleen. 🙂 Valkoista lattiaa en kuitekaan enää laittaisi, vaan sellaisen patinoituneen lankkulattian, oikein leveän ja eloisan. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *