MYYTY! Muuto Stacked -hyllykokonaisuus!

Keräyskohteenani pitkään ollut Muuton Stacked -sarjan neljäosainen hyllykokonaisuuteni ei tule tämän enempää laajentumaan ja suunnitelmani sen toimimisesta olohuoneen säilytysyksikkönä peruuntui Muuramen Mup-tason vuoksi. Siksipäs se etsiikin nyt sitten uutta kotia, kenties sieltä lukijoideni joukosta löytyisi sellainen??? ♥

Muuto_Stacked_72563.jpg

Muuto_Stacked-3.jpg

Hyllystöön kuuluu neljä erillistä ja itsenäisistikin toimivaa valkoista moduulia:

  • Podium valkoinen (leveys 130,8cm, syvyys 35cm, korkeus 20cm)
  • Hyllymoduuli taustalevyllä pieni valkoinen (leveys 21,8cm, syvyys 35cm, korkeus 43,6cm (pystypäin mitattuna))
  • Hyllymoduuli taustalevyllä keskikokoinen valkoinen (leveys 43,6cm, syvyys 35cm, korkeus 43,6cm)
  • Hyllymoduuli taustalevyllä iso valkoinen (leveys 65,4cm, syvyys 35cm, korkeus 43,6cm (vaakasuunnassa mitattuna))
  • 5kpl Stacked -hyllykiinnike valkoinen
  • seinäkiinnitysraudat 

Osia voi yhdistellä haluamallaan tavalla pinoten päällekkäin tai seinälle kiinnitettynä. Moduulien mukana tulee 5kpl valkoisia Stacked-kiinnikkeitä, joiden avulla osat pysyvät toisissaan tukevasti kiinni. Kauppaan kuuluu myös moduulien mukana tulleet seinäkiinnitysraudat, joilla hyllyt saa kätevästi ja helposti nostettua seinälle. Hyllymoduulit on varustettu kiinteällä taustalevyllä ja ne ovat äärettömän tukevat sekä painavat. Kunto uudenveroinen, syynäsin läpi erittäin tarkasti enkä löytänyt ainuttakaan merkkiä käytöstä. 🙂 

MuutoStacked_456.jpg

Tästä edullisesti hyvä strattipaketti oman Muuto Stacked -kokonaisuuden rakentamiseen ja keräilyyn! Hintapyyntö 400€, vain nouto kotoamme Helsingistä! Huomioithan että Stacked -moduuleja ei voi purkaa osiin ja että podiumin pituus on 130cm! 🙂 Yhteydenotot osoitteeseen __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi  MYYTY!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Omakotivalkoinen_Facebookissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Instagramissa_2015.jpg      Omakotivalkoinen_Pinterestissa_2015.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *