Tummaa tunnelmaa!

Sain saunaprojektini valmiiksi vasta viime viikolla, kun vetäisin pintaan toisen ja viimeisen kerroksen mustaa Supi Arctic -helmiäiskuullotetta. Kuulloteen jäljiltä sauna on nyt tasaisesti tumma ja kauniisti hohtava. Kamerani ei suostunut ottamaan mustasta saunasta kuvaa ilman lisävaloa (ei löytänyt tarkennuspistettä), jonka tuunasin pöytävalaisimesta. Valitettavasti kuvat eivät lisävalon kanssa vastaa totuutta, sauna on aidon oikeasti pikimusta, eikä lainkaan punertavanruskea kuten kuvista voisi päätellä. 🙂 Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, Supi Arctic -kuullote tarttui mielestäni hyvin vanhan Supi saunavahakerroksen päälle.

Omakotivalkoinen_5458556_2.jpg

Omakotivalkoinen_54616527.jpg

Omakotivalkoinen_54575467.jpg

Omakotivalkoinen_54768728.jpg

Viimeinen kuva ei ole laadulla pilattu, mutta antaa oikeammanlaisen käsityksen saunan sävystä. Orrella roikkuva Housen pellavaliina on mustavalkoinen, ja musta raita on vain aavistuksen tummempi kuin itse sauna. Lyhdyt sytytin vain kuvien ottamista varten, jotta sain saunaan sen verran valoa että helmiäshohtoisuus tulee esille. Älkää siis ottako minusta mallia ja poltelko kynttilöitä puuverhoilluissa saunoissanne, varsinkaan vahtimatta. ♥

Sauna onkin nyt sopivasti lämmennyt ja pääsen rentoutumaan tumman tunnelman keskelle, synttäriarvonnan voittajan julkaisen heti aamusella, joten heipat huomiseen! 🙂

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

 

8 kommenttia “Tummaa tunnelmaa!

 1. Kaunis sauna.Meilläkin musta sauna ja tykätään kovasti hämyisestä tunnelmasta.Valoina toimii lyhdyt ja puukiuas.Välillä kylppärissäkin Valoina vain kynttilät:)

 2. Hyvältä näyttää 🙂 Minulla on jo pitkään ollut mietinnässä myös saunan värin vaihto. En vain ole vielä osannut päättää tuleeko siitä vaalea vai tumma 🙂 Nyt kun katson tuota saunaasi voisi siitä tumman tehdä 🙂 Oliko tuota helmiäiskuullotetta helppo levittää, valuiko kovasti?

  1. Pirjo V: Itse tykkään myös molemmista, sekä vaaleasta että tummasta. Tummaan päädyin sen rauhallisuuden vuoksi, saunoessa tulee levollinen olo ja päivän kiireet on helppo unohtaa hämyisessä tunnelmassa. &hearts;<br />
   <br />
   Arctic -kuullote on todella litkua, mutta keksin loistavan konstin millä estän valumat. 🙂 Käytin sen levittämiseen niitä keittiösieniä, missä toinen puoli on karhea, ei taida olla mikään patapata sentään nimeltään, mutta vastaavan kaltainen pesusienimäinen keittiösieni. Sen pehmeämmällä puolella oli helppo levittää kuullote suoraan purkista ja ylimääräisen kuullotteen sai pyyhkäistyä sienestä pois purkin reunaan. Käsineet on ihan ehdottomat, tuo aine värjää ihon ja sen kulumiseen menee viikko. Itselläni oli kyynerpäihin ylettyvät siivoushansikkaat. 🙂

  2. Pirjo V: Pesusienet olivat Rainbow-merkkiset, niitä oli muistaakseni 9kpl paketissa, eri värisiä. Sieniä kului kolme koko saunan käsittelyyn, sieni nimittäin murentuu aika helposti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *