Synttäriarvonta suoritettu!

Blogini 4v -synttäriarvonta on suoritettu ja osallistumiskommenttien runsaus yllätti minut iloisesti. Olen lukenut kommenttejanne kyynel silmäkulmassa, miten ihania ihmisiä siellä ruudun toisella puolella onkaan! ♥ Moni tuttu nimimerkki sai nyt “kasvot”, kiitos että kerroitte itsestänne ja sain kommenttienne kautta tutustua teihin paremmin! Kaunis kiitos teille jokaiselle arvontaan osallistuneelle! ♥ ♥

Omakotivalkoinen_blogiarvonta4v_878425.j

Arvonta-apulaisenani toimi hyväksi havaittu excelin ja Random.org -arvontakoneen yhdistelmä, joka arpoi voittajaksi nimimerkin Vanessa K! Paljon onnea siis Vanessalle!

Ottaisitko pikimmiten yhteyttä minuun sähköpostitse osoitteeseen __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi, jotta saan tuotesetin sinulle matkaan. 🙂 Mikäli voittajasta ei kuulu 15.7. mennessä, arvotaan tuotesetille uusi voittaja osallistuneiden joukosta. 

Harmittelen ettei minulla ole kuin yksi palkinto jaettavaksi, sillä haluaisin muistaa teistä jokaista. ♥ Yritän kehitellä jotakin, jonka avulla saisin jaettua teille kaikille jotakin extrakivaa… 🙂

Kiitos vielä kerran, lämmin virtuaalinen halaus Sinulle! ♥

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

9 kommenttia “Synttäriarvonta suoritettu!

 1. hei ei liity millään tähän postaukseen, mutta säilyykö sinulla yrtit pitkään eva solon ruukuissa? laitatko sinne lisämultaa vai nostatko yritit suoraan multapurkkeineen sinne ruukkuun? itse olen pitkään haaveillut yrttiruukusta keittiön pöydällä. ostin jonkun muovisen (sama periaate kuin evasolossa) ja kun olen laittanut yrtit siihen niin tuntuu että jo parin pvn päästä alkaa osa yrteistä nuupahtaa/kuivahtaa… ja vettä siiis on koko ajan aluskupissa ettei siitä ole kiinni..

  1. Hei haluisin myös tähän vastauksen. Minulla on Eva Solon yrttiruukku ja jostain syystä yrtit säilyvät vain noin viikon. Vettä riittää kyllä.

  2. janzu: Säilyvät hyvänä, basilikat ja korianterit jopa 6kk. 🙂 Oregano, minttu ja rosmariini eivät viihdy kovin pitkään, ovat ilmeisesti valon suhteen hyvin ronkeleita ja kaipaisivat enemmän valoa kuin mitä itäikkunoilla on tarjota. :)<br />
   <br />
   Moni samalla periaatteella toimiva ruukku on osoittautunut flopiksi, ystävälläni oli muutamaakin eri mallia ja kaikissa yrtit lakastuivat viikon sisällä. En osaa sanoa mikä on syynä, onko juurijatkeen materiaali erilainen tai juurien pituus… <br />
   <br />
   Eva Solon ruukuissa pitää olla vettä koko ajan alaruukussa, juurijatkeet imevät vettä itse ja säätelevät vesimäärän yrtin oman imutahdin mukaan. Basilika tarvitsee vettä enemmän kuin muut yrtit, kahdesti viikossa olen kaatanut vettä lisää alaruukkuun. Muissa yrteissä riittää kerta viikkoon.

  3. Jen: Millaisessa paikassa sinulla on ruukku? Onko ikkunalla? Millainen on valonmäärä (nyt tosin kesä on ollut niin pimeä että valoa ole tarpeeksi ollut meilläkään). Onko vetoa? <br />
   <br />
   Meillä ruukut ovat itäikkunan vieressä, saavat aamuaurinkoa noin klo 6:00-12:00 välisenä aikana. Aurinko ei ole liian paahteinen ja avoimesta ikkunasta ei puhalla tuuli ruukkuihin asti. En osaa oikein auttaa tämän enempää… Jotkut yrtit ovat todella haastavia, esim minttu on sellainen joka ei meilläkään pärjää. Basilika sen sijaan rehottaa ja osa on kasvanut niin pitkäksi että piti tukea vartta jätskitikulla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *