Asuntomessut 2015 Vantaan Kivistössä – Suosikkini!

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Asuntomessut

Suuntasin aamusella asuntomessuilemaan Vantaan Kivistöön, missä pääsin tutustumaan messutaloihin jo hieman ennakkoon. Kierrettävää ja katseltavaa riitti koko päivälle, eikä pieni sadekuurokaan menoa haitannut. 🙂 Haluan esitellä teille kuvien välityksellä omat messusuosikkini, joita on yhteensä yhdeksän. Näiden lisäksi lempparilistalle pääsi muutama kerrostalokohde parvekepuutarhoineen, mutta kamerastani loppui akku eikä minulla ole niistä kuvamateriaalia teille jaettavaksi…

Omakotivalkoinen Asuntomessut 2015 Kohde 14 Kontio Harunine
Omakotivalkoinen Asuntomessut 2015 Kohde 15 Deko 192
Omakotivalkoinen Asuntomessut 2015 Kohde 17 Villa Beauty
Omakotivalkoinen Asuntomessut 2015 Kohde 19 Vivola
Omakotivalkoinen Asuntomessut 2015 Kohde 20 A Kristallikuutio
Omakotivalkoinen Asuntomessut 2015 Kohde 21 Profin House
Omakotivalkoinen Asuntomessut 2015 Kohde 22 LakkaLaine
Omakotivalkoinen Asuntomessut 2015 Kohde 29 Villa Chili
Omakotivalkoinen Asuntomessut 2015 Kohde 30 Villa Falken
Asuntomessut 2015 Vantaan Kivistössä sisustusinspiraatiota

Asuntomessut 2015 Vantaan Kivistössä

Vantaan Kivistön messukohteet olivat kooltaan maltillisia ja muutamat hyvinkin kompaktiin neliömäärään mahdutettuja. Hukkaneliöitä en havainnut kuin parissa messutalossa, huonesuunnittelu oli minusta monessa kodissa mukavalla tavalla toteutettu. Sisustuspuolella oli havaittavissa muutama selkeä trendi – betoniset pinnat, betonia muistuttavat keittiökaapistot, rautaiset porraskaiteet, sekä puunsävyt. Omasta mielestäni sisustusanti tarjoili hyvin monipuolisesti kaikkia tyylisuuntauksia modernista maalaisromantiikkaan sekä retroon. Värejä oli käytetty aikaisempia vuosia enemmän ja monessa messutalossa oli huomioitu erityisesti ekologiset ja luonnolliset materiaalivaihtoehdot sekä rakennustavat. 

Itse viihdyin messuilla ja tykkäsin talojen sekä sisustuksien monipuolisuudesta. Löysin paljon hienoja ideoita omaan kotiini toteutettavaksi. 🙂

Huomenna alkavien Asuntomessujen aikataulut ja messupaikan ajo-ohjeet löydät Asuntomessut.fi-sivustolta. Messuilemaan pääset kätevästi junalla uutta Kehärataa pitkin, sillä messualue sijaitsee noin 800 metrin päässä uudesta Kivistön juna-asemasta.

Inspiroivaa iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

11 kommenttia “Asuntomessut 2015 Vantaan Kivistössä – Suosikkini!

 1. Suosiksi nousi kuvistasi 14, 20 a ja 22…ehkä ko ovat maanläheisillä väreillä sisustettu ja sama linja jatku koko talon. Harmi, en oo päässyt nyt moneen vuoteen käymään messuilla…vois tulla vähän lähemmäs…tänne pohjoiseen välillä 🙂 Iskikö talokuume? Se näissä on aina vain vaara 🙂

  1. Päivi S: Ensi vuonna messut on Seinäjoella ja sitten Mikkelissä. :)<br />
   <br />
   Pieni kipinä iski kyllä, messukohteista henkilökohtainen lempparini on tuo Villa Chili, sen pohja on varsinkin alakerrassa ihan kuin meille tehty. Sisustusta hieman muokkaisin ja yläkerran laittaisin kokonaan uusiksi, mutta muutoin se oli kuin suoraan unelmistani. &hearts;

 2. Kiitos messu-etkoista kuvien välityksellä! En malta odottaa, että ehdin itsekin paikan päälle ihailemaan ja ihmettelemään. Näistä kuvista lempparikseni nousi LakkaLaine, ihana! &hearts;

  1. Syhi: meitä bloggaajia oli paikalla pressipäivänä jonkin verran, muutamalle messut olivat hieman pettymys mutta itse tykkäsin kovasti. Yksikään kohde ei ollut 100%:sti oman makuni mukainen, mutta aivan ihania koteja kyllä oli kymmenittäin. &hearts; Ja pieniä yksittäisiä ratkaisuja ja ideoita oli myös paljon, ne sai kyllä sukat pyörimään jaloissa innostuksesta. 🙂

 3. Onpas kivannäköisiä kohteita! Itse suuntaan messuille ensi viikolla. Kiitos hyvistä vinkeistä!

 4. Oijoi, näyttääpä heti inspiroivammalta sisustuksellisesti kuin viime vuonna. Nyt taitaakin olla pakko päästä paikalle! 🙂

  1. Tiia: Suosittelen ehdottomasti visiteeraamaan messuilla. 🙂 Itse tykkäsin todella paljon ja päivä hujahti vauhdikkaasti ohi messukoteja kierrellessä. Ihania ideoita ja ratkaisuja oli paljon. &hearts;

 5. Tosi kivat kuvakollaasit! <br />
  Oli hauska törmätä. Ja törmätä. Ja törmätä. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *