Kuvia olohuoneesta & Deer -seinähyllystä!

BEdesignin Deer -seinähylly on kotiutunut loistavasti paikoilleen. Uuden hyllyn valttikortti (String Pocket -hyllyihin verrattuna) on sen mielenkiintoinen ulkomuoto ja taideteosmainen olemus. 

Omakotivalkoinen_6002.jpg

Omakotivalkoinen_2346008.jpg

Omakotivalkoinen_2346007.jpg

Omakotivalkoinen_2346006.jpg

Omakotivalkoinen_2346005.jpg

Omakotivalkoinen_2346010.jpg

Omakotivalkoinen_2346017.jpg

Omakotivalkoinen_2346002.jpg

Mitä tähän enää muuta sanoisi, kuin että hyllyvaihdos kannatti. 🙂 Deer -hyllyn myötä sain kaksi kärpästä yhdellä iskulla – kauniin kalusteen ja upean taideteoksen. ♥

Leppoisaa viikonloppua kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

33 kommenttia “Kuvia olohuoneesta & Deer -seinähyllystä!

 1. Siis vau. Deer on vaan niin HIENO. Harmi vain kun on niin pikkaset tulot ettei koskaan pysty itselle hankkimaan… Toivottavasti saan ihastella sitä täällä vielä kauan!

  1. Pieni palkkanen: Pidän peukkuja sinulle että taloustilanteesi kohenee ja saisit seinällesi ikioman Deerin. ♥ ♥

  2. Todella upea tuo hylly kyllä on. Todellinen taideteos. Olen kyllä samaa mieltä muutaman muun kanssa siitä, että hylly on hiukan liian massiivinen tuohon tilaan. Vaatisi enemmän tilaa ympärilleen. Pienempi deer olisi voinut olla sopivampi tuohon.

  3. ihailija myös: Pieni Deer olisi ollut aivan liian pieni, yhden String Pocketin kokoinen josta aikaisemmin moni oli sitä mieltä, että se näyttää liian miniltä ja roskalta seinällä. 🙂

 2. Deer on tosiaan ennemminkin taideteos (kuin hylly). Pikkasen vaan jään miettimään, onko kooltaan liian iso kotiisi. Ts on nyt todella hallitseva elementti, huomio kiinnittyy ensimmäisenä hyllyyn ja muuta ei huoneesta sitten huomaakaan/jää mieleen.

  1. L: Deer on todella hallitseva, se toimii katseenvangitsijana jo eteiseen astuttaessa. 🙂 Minusta hylly sopii paikoilleen hyvin ja tilaakin jää ympärille riittävästi. Lisäneliöt seinäpinnalla ei olisi haitaksi, mutta tykkään hyllystä kovasti näinkin. 🙂

 3. Hei Miia! Hylly on kaunis ja jännästi &quot;erilainen&quot; verrattuna muuhun sisustukseesi. Tuo ihanasti särmää kokonaisuuteen!<br />
  Minulla on vaatteidenvähennysoperaatio aluillaan ja huomasin että karsiminen on todella vaikea. Jaksaisitko vielä tehdä postauksen millaisella määrällä vaatetta olet tullut toimeen. Siitä olisi todella paljon apua varmasti muillekin roinanraivaajille:)

  1. Annemari: Hylly on erikoinen ratkaisu jopa minulta, joka aika villejäkin juttuja joskus kotiini valikoin. :)<br />
   <br />
   Olen tehnyt jonkin verran vaatepostauksia, alla niistä muutama jos et ole vielä lukenut. Laitan toiveesi kuitenkin talteen ja yritän toteuttaa sen ennen syksyn tuloa. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/08/vaatteiden-karsimisen-abc&quot; target="_blank">https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/08/vaatteiden-karsimisen-abc</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/01/minun-vaatekaappini-88-osaa-minimalistisesti-klassista-peruspukeutumista&quot; target="_blank">https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/01/minun-vaatekaappini-88-osaa-minimalistisesti-klassista-peruspukeutumista</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/01/minun-vaatekaappini-75-yhteensopivaa-osaa&quot; target="_blank">https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/01/minun-vaatekaappini-75-yhteensopivaa-osaa</a&gt;

  1. HuopaPalloMatto: Minustakin hylly tuo kivasti särmää kotiin, hylly näkyy eteisen ulko-ovelta asti ja vie kyllä kaiken huomion erikoisuudellaan. 🙂

 4. Minun silmää miellytti tuossa kohtaa enemmän entinen. Mielestäni vaatisi suuremman tilan ympärilleen kuin mitä tuossa on.

  1. sanna: En osaa itse valikoida kumpi on parempi, String Pocket -hyllyt vai Deer. 🙂 Ne ovat keskenään niin erilaisia ja palvelevat hieman erilaista käyttötarkoitusta… molemmat kuitenkin ihania. &hearts;<br />
   <br />
   Omasta mielestäni hyllyn ympärillä on riittävästi tilaa, vaikka enemmän ei tietenkään olisi pahitteeksi näin näyttävän hyllyn ollessa kyseessä. 🙂

  2. mä luulin jo olevani ainoa joka ei lämpene tuolle uudelle hyllylle. johtuiskohan siitä etten tykkää mistään eläinaiheista sisustuksessa 😀 <br />
   itse tykkään string pocketeista, meiltäkin niitä muutama löytyy enkä ole kyllästynyt niihin vuosien varrella kertaakaan. <br />
   mutta niinkuin ennenkin todettu, pääasia että olet itse muutokseen tyytyväinen 🙂 <br />
   ihana blogi, ja muuten tykkään yleensä aina valinnoistasi, ja monia juttuja olen blogisi myötä hankkinut itsellekin, eli paljon inspistä tästä blogistasi saa &hearts;

  3. saparo: Et ole suinkaan ainut joka ei lämpene Deerille. 😀 Hylly jakaa mielipiteet kahtia aikalailla fifty-fifty, mikä on täysin ymmärrettävääkin näin erikoisen hyllyn ollessa kyseessä. :)<br />
   <br />
   Kiitokset ihanasta palautteestasi! &hearts; &hearts;

 5. Hylly on itsessään varsin upea, mutta ehkä sitä voisi yrittää stailata hieman houkuttelevamman näköiseksi. Kovin staattisesti kaikki samaan linjaan asetetut jutut saavat hyllyn näyttämään vähän ankealta ja tökeröltä.

  1. Mirja: Olen linjakkuuden ja linjojen kannattaja ja minusta hylly näyttää ympäristössään ihanalta. &hearts; En oikein osaa tähän muutakaan vastata kuin että itse tykkään kovasti hyllystä juuri tuollaisenaan. 🙂

 6. Upea hylly!!Olen Sannan kanssa samaa mieltä,että vaatisi tilaa enemmän ympärilleen.Tykkäsin Stringistä enemmän,mutta sehän on vain oma asiani:)Nuo peiliovet tökkää niiiiin pahasti silmään kauniissa,modernissa sisustuksessasi!Aivan eriparia….Itselläni samanlaiset,jihuu:)

  1. Nanna: Itse tykkään peiliovista ja korkeista jalkalistoista, ne rikkovat modernia tyyliä ja tuovat ripauksen &quot;jugendia&quot; sisustukseen. 🙂

 7. On se kyllä kaunis tuo Deer ♥ omasta mielestä näyttäisi ehkä hieman vielä paremmalta ilman noita tavaroita 🙂

 8. Minusta hyllyn koko on juuri sopiva ja rikkoo kivasti linjoja. String-hyllyt olivat niin &quot;tasapainoiset&quot; tuossa kokonaisuudessa, joten ite tykkään kyllä enemmän tästä! Voi kun omallekin seinälle joskus tuo tupsahtaisi! 🙂 Siinä taas haavetta kerrakseen.

 9. Hei Miia!<br />
  Aikaisemmin en ole oikein ollut edes kiinnostunut tuosta hyllystä, mutta pakko nyt myöntää että se näyttää hyvältä ja mielenkiintoiselta. Mielestäni se on juuri oikealla korkaudella ja tilaakin on riittävästi ympärillä. Todellinen katseenvangitsija eikä kaipaa juurikaan täytteekseen tavaroita. Voin hyvin kuvitella sen onnentunteen, minkä onnistunut hankinta voi saada aikaan. Pitkää yhteistä taivalta sinulle ja hyllyllesi 🙂

  1. Raili: Hylly on ensivilkaisulla hieman kummallinen, se vaatii katsojaltaan aika paljon, jotta sen muotokieleen pääsee sisälle. 🙂 Deerin taideteosmaisuus on varmasti syy miksi hylly jakaa paljon mielipiteitä, kuten taiteella yleensäkin on tapana. &hearts; Itse ihastuin hyllyyn ensi näkemältä, mutta vasta Asuntomessuilla tajusin hyllyn todellisen potentiaalin (Ellen Jokikunnaksen sisustamassa kerrostalokohteessa tamminen Deer). &hearts; &hearts; Se oli menoa sen jälkeen enkä ole katunut hyllyvaihdosta. 🙂

 10. Tuo on niin hieno. Minusta tuossa ympärillä on just sopivasti tilaa. Aika väljästihän nuo telkku ja hylly on. En tiennytkään, että noita on eri kokoisina.

  1. Minsku: &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Deer-hyllyä saa kahdessa koossa, pieni on kooltaan sellainen että sen voi laittaa pystyyn vaikkapa työpöydälle (toki kiinnittää silti myös seinään että on tukeva) ja tämä isompi on sitten melkoinen järkäle. 🙂

 11. Mun mielestä toi hylly on periaatteessa hieno, mutta yhdistän designin liian vahvasti metsä groupin logoon (kyllä vain, rankkaa olla graafikko kun näkee logoja jokapaikassa…), etten siksi ehkä omaan kotiini ko. kalustetta ostaisi. Sinun kotiisi se kyllä sopii, rikkoo kivasti suoria ja tiukkoja linjoja 🙂

  1. Satu: Oli pakko googlettaa miltä näyttää Metsä Groupin logo ja nehän on ihan samanlaiset. 😀 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *