Tunnelmaa koti-iltaan!

Valkoiset lyhtyni ovat jo jokin aikaa asustelleet parvekkeella ja tänäkin iltana sytytin kynttilät palamaan. ♥ Yksi hyvä puoli synkässä ja sateisessa kesässä on, nimittäin kynttilät ja niiden luoma tunnelma… vaikka mielummin minäkin istuisin illat auringonpaisteessa. 🙂

Omakotivalkoinen_kynttilatunnelmaa_5977.

Omakotivalkoinen_kynttilatunnelmaa_5987.

Omakotivalkoinen_kynttilatunnelmaa_5963.

Omakotivalkoinen_kynttilatunnelmaa_5967.

Omakotivalkoinen_kynttilatunnelmaa_5972.

Omakotivalkoinen_kynttilatunnelmaa_5979.

Karvaturrini Miffen kanssa toivottelemme teille leppoisaa illanjatkoa. 🙂

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

6 kommenttia “Tunnelmaa koti-iltaan!

 1. Kesän aurinkoterassi-illat ovat tainneet jäädä ihan yhden käden sormiin. Kyllä jaksaa ihmetyttää nämä kelit. Kynttilöitä olen sitten poltellut siitäkin edestä! Mulla on käsillä aina Partyliten kynttilöitä, nimenomaan kynttiläpurkkeja. Teidän sessu on kyllä aivan ihana, poseeraakin niin taidolla tuossa:)

  1. Aikku: Niin ovat, monenakaan iltana ei ole tämän kesän aikana saanut ilta-auringossa paistatella mutta onneksi on edes kynttilät joilla saa luotua jonkinlaista fiilistä ankeuteen. :)<br />
   <br />
   Miffe on ihana otus, sellainen pieni vauveliini joka tarvitsee joka päivä halaushetken. &hearts; &hearts; Miffe aina välillä innostuu kuvattavaksi ja poseeraa hienosti paikoillaan aina kun sanoo &quot;nonniin räpsräps&quot;. 😀 On oppinut että tuon sanavärssyn jälkeen ollaan hetki paikoillaan ja kun kamerasta kuuluu ääni, voi alkaa heiluttaa häntää taas. 😀

  1. PäiviH: tarkoitatko valkoisia lyhtyjä? Taisi jäädä sana välistä uupumaan. :)<br />
   <br />
   Lyhdyt ovat Design House Stockholmin ja omani ostin Finnish Design Shopista. Valkoiset tuolit ovat Hayn Hee Lounge nojatuoleja, niitä saa samasta paikasta sekä mm. Stockmannilta ja vastaavista Hayn tuotteita myyvistä kaupoista. Mitähän muuta valkoista kuvissa onkaan…. Pöytä on myös Hayn, malli on Tray ja koko 60x60cm (korkeus 40cm). Valkoinen pyöreä ruukku pöydän päällä on Casa Stockmann merkkinen Stockmannin puutarhaosaston löytö. Valkoinen LEMPI – kynttilä on Skandinaviskin, sitäkin (kuten myös mustassa purkissa olevaa KOTO -kynttilää) löytyy Finnish Design Shopista. 🙂 Toivottavasti vastaus löytyy tästä litaniasta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *