Valotunnelmaa makuuhuoneessa!

Valkoinen Milk- valaisimeni löysi paikan makuuhuoneen nurkasta, jossa se toimii tunnelma- ja lukuvalona. Himmennin on ollut iltaisin todella kätevä, valoa on saanut säädettyä pienemmälle illan pimetessä, joka on silmäystävällinen valinta erityisesti lukuvalona toimiessaan. Kolmijalkaisen jakkaran päällä kolmijalkainen valaisin on lisäksi hauskan näköinen. 🙂

Omakotivalkoinen_26072015_6020_2.jpg

Omakotivalkoinen_26072015_6026.jpg

Omakotivalkoinen_26072015_6030.jpg

Omakotivalkoinen_26072015_6031.jpg

Omakotivalkoinen_26072015_6022.jpg

Omakotivalkoinen_26072015_6028.jpg

Omakotivalkoinen_26072015_60211.jpg

Muusta tunnelmanluonnista vastaa sängyn toisella puolella oleva vanha tuttu lempilamppuni AJ, sekä seinähyllylle (paloturvallinen betoniseinä) sytyttämäni tuoksukynttilä. ♥ 

Ulkona on tänään ollut taas niin synkkää ja sateista ja tunnelmavalaistus on tarpeen. Ihan syksyinen fiilis, vaikka kesää olisi vielä jäljellä parisen viikkoa. Täytyneen kaivaa kohta jo pallovalosarjakin esille, jotta pääsee kunnon syysfiilareihin… kesä kun tuntuu pysyvän epävakaana ja pilvisenä. 😀

Leppoisia sunnutaihetkiä toivotellen,

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

13 kommenttia “Valotunnelmaa makuuhuoneessa!

 1. Hei! <br />
  Kauniin valkoinen sinun makuuhuone, tykkään. Päiväpeittosi on ilmeisesti Luhdan? Osaatko sanoa mistä voisi vielä löytää Luhdan valkoisen päiväpeiton kokoa 270•270 cm ? Kuulin, että sen koon tuotanto olisi lopetettu. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.<br />
  T. Sari

  1. Sari: Päiväpeitto on Luhdan Pilvi, josta valmistettiin keväällä toinen erä asiakkaiden toiveesta. Valkoinen versio myytiin valitettevasti loppuun hetkessä ja olen yrittänyt sitä etsiä omille lukijoilleni, muttei missään tunnu olevan enää jäljellä… Päiväpeittoa on myyty Prismoissa, Sokoksissa ja Hobbyhallissa. Suosittelen sinua olemaan yhteydessä Luhtaan ja kysymään minne kaikkialle valkoista päiväpeittoa on keväällä toimitettu ja onko mahdollista jos valmistaisivat vielä kolmannen satsin syksyn kunniaksi. :)<br />
   <br />
   Alla Luhdan yhteystiedot:<br />
   <br />
   L-Fashion Group Oy / Luhta<br />
   <br />
   Tiilimäenkatu 9<br />
   15680 Lahti<br />
   PL 55<br />
   15501 Lahti<br />
   <br />
   Tel. 358 (0)3 822 111<br />
   Fax 358 (0)3 822 1215<br />
   <br />
   feedbackluhta@luhta.fi<br />
   <br />
   Aurinkoista alkanutta uutta viikkoa! &hearts;

  1. Soili: Oli mennyt roskapostikansioon… Laitoin sinulle vastauksen mutten tiedä saatko sitä kun kello on jo kymmenen. Tämä viikko on kiireinen, mutta voisin ehkä onnistua järkkäämään meille treffit. 🙂

  1. Johanna: Sängynpääty on osa kokonaista sängyn runkoa, Kare Designin Ice Cube -niminen nahkasänky kyseessä. 🙂 Seinähylly on String sarjan String Pocket, sitä löytyy mm. Finnish Design Shopista, Room21:stä ja Stockmannilta. 🙂

 2. Ihania kaikki valaisimet….ottaisin meille kaikki. Meille kans meinaan hankkia AJ-valaisimen. Nyt olohuoneen nurkassa Helmat valaisin ja isäntä aina kiroaa sen valaistusta ko lukee 🙁 joten pitkään haaveilema AJ-valaisimen varmaan tulen tässä piakkoin hankkimaan ja Helmat valaisin saa toisen paikan. Tykkään kuitenki siitäkin, sen ns.veistoksellisuudestaan.<br />
  Pöytälamppukin AJ-valaisimesta olisi hankinnassa, mutta ovat hinnakkaita joten pitkään pitää ekana säästää.<br />
  Hyvää tulevaa viikkoa sinne 🙂

  1. Päivi S: AJ on todella hyvä lukuvalaisin, sen valokeilan saa säädettyä lukuasentoon sopivaksi, jotta se ei häikäise. Lattiamallissa on vielä sekin hyvä juttu, että valaisimen voi laittaa hieman taaemmas, jolloin se valaisee takaviistosta. &hearts; <br />
   <br />
   Aurinkoista alkanutta viikkoa! &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *