Toivepostaus – Kosmetiikkatuotteet!

Lukijani E toivoi minulta postausta käyttämistäni kosmetiikkatuotteista, joista suurin osa koostuu nykyisin meikkipussini sisällöstä. 🙂 Meikkiarsenaalini kasvoi viikko sitten kahdella tuotteella, kokonaismäärän kasvaessa kahteentoista. Meikkituotteiden ja kynsilakkojen lisäksi löytyy viisi meikkisutia (kulmasivellin, 2kpl kabukisuteja, luomivärisivellin sekä rajaussivellin), terotin sekä pinsetit…

Omakotivalkoinen_27072015_6136_2.jpg

Omakotivalkoinen_27072015_6137_2.jpg

Omakotivalkoinen_27072015_6142_3.jpg

Tykkään meikata hyvin luonnollisesti ja arkimeikkini syntyy parilla tuotteella – puuteri, ripsari, kulmat ja aurinkopuuteri. Viiden minuutin pikameikkipostaukseni löydät TÄÄLTÄ ja nudemeikkivinkit vuorostaan TÄÄLTÄ. Juhlameikkini ei poikkea kovinkaan paljoa arkimeikistä, silmät rajaan tummemmiksi ja huuliin saatan sipaista paloautonpunaista huulipunaa TÄHÄN tyyliin. 🙂

Omakotivalkoinen_27072015_6146_2.jpg

Omakotivalkoinen_27072015_6155_2.jpg

Meikkejä säilytän Marimekon Tasku-pussukassa, jonne ne mahtuvat kynsilakkoineen. Silloin harvoin kun minulla on juhlavampaa menoa ja tarvitsen Taskua menolaukuksi, sujautan pussin sisällön kylpyhuoneen laatikostoon odottamaan kotiinpaluuta. Ihka oikeaa meikkipussia en omista, koska tämä ratkaisu toimii oikein mallikkaasti. Diorin meikeissä on niin tiukasti sulkeutuvat kotelot sekä hylsyt, ettei pussukka ole (ainakaan vielä) likaantunut. 🙂 

Omakotivalkoinen_27072015_6176.jpg

Muut kosmetiikkatuotteiksi luettavat purtilot ovat karsiutuneet vuosien varrella niin vähiin että itseänikin joskus naurattaa. 🙂 Kasvojenpuhdistukseen käytän tällä hetkellä (ja myös jatkossa!!!) Philosophyn Purity -puhdistusöljyä, joka tekee kasvojen ihosta niin sileän ja pehmeän, ettei sen päälle tarvitse lisätä kosteusvoidetta. Silmänympärysryppyjä varten ostin alkuvuodesta Philosophyn Hope in a Tube -voiteen, josta riittää vielä muutamaksi käyttökerraksi. Olen tykännyt voiteesta todella paljon ja ostan hyvin todennäköisesti uuden samanlaisen tuubin tuon vanhan tilalle. 🙂 Nämä tuotteet ovat aina esillä ja käyttövalmiina kylpyhuoneen tasolla. Philosophy -tuotteista tekemäni arvostelupostauksen voit lukea TÄÄLTÄ!

Omakotivalkoinen_27072015_6031_2.jpg

Vartalo- ja käsirasvoina olen jo vuosia käyttänyt Savon de Marseille -sarjan hajusteettomia Extra Pur -voiteita. Jaloille käytän kevyempää vartalovoidetta ja käsille rasvaisempaa käsivoidetta. Pumppupullot majailevat käytännönsyistä useimmiten makuuhuoneessa sängyn vieressä – jalat ja kädet on helppo rasvata sänkyyn mennessä ja sujauttaa puuvillaiset sormikkaat yöksi käsiin rasvan peitoksi. 🙂 Puuvillasormikkaille keksin hyvän säilytyspaikan Skagerakin posliinipurkin sisältä… 🙂

Uutta puuteriani ja peittävämpää lopputulosta varten ostin ystäväni suosituksesta Liberon vauvavoiteen, jota käytän meikkivoiteen tapaan puuterin alla. Liberon voide unohtui kylppärin laatikkoon ja uupuu kuvista, mutta kyseessä siis TÄMÄ ruokakaupoista saatava perusvoide. 🙂

Yllä olevien lisäksi minulla on käytössäni shampoo, hoitoaine, suihkusaippua sekä deodorantti. Hiuslakka loppui jokunen aika sitten, mutta käytän lakkaa niin harvoin etten ole muistanut sitä ostaa. 🙂 New Yorkin matkalla täytyneen ostaa minilakka, mutta ostan sen sitten paikanpäälle päästyäni… turha kanniskella lakkaa ees taas matkatavaroiden joukossa. 🙂

Mukavaa illanjatkoa kaikille ja aurinkoista uutta viikkoa!

 

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Toivepostaus – Kosmetiikkatuotteet!

  1. Eilna: Toivottavasti tästä oli sinulle hyötyä omien kosmetiikkatuotteiden kanssa. 🙂 Lisäisin vielä että mielestäi meikkejä voi säilyttää myös näkyvillä, esim Nomess Copenhagenin kirkkaasta akryylimuovista valmistetut meikkisäilyttimet ovat todella kauniita. 🙂

  2. Oli joo ja minua alkoi kiinnostamaan myös erityisesti nuo philosophyn tuotteet, sillä olen etsinyt jo pitkään hyvää meikinpesuainetta. Taidankin tästä suunnata Sokokselle:) kiitos siis vinkistä ja kiitos kun toteutit tämän postauksen!:) <br />
   Mukavaa kesän jatkoa ja kiitos vielä kerran ihastuttavasta ja inspiroivasta blogista!:))

  3. Eilna: Tuo Purity on superhyvä meikinpoistoaine ja sellaiseksi (sekä kahvinpurukuorinnan pohja-aineeksi) sen alunperin ostin. &hearts; Tykkäsin kovasti myös Microdelivery Exfoliating Facial Washista, kevyesti kuorivasta päivittäiseen käyttöön sopivasta puhdistusaineesta ja sen loputtua siirryin käyttämään pelkästään Purityä… ja onneksi siirryin sillä Purity sopii minulle todella hyvin ainoaksi putsariksi. :)<br />
   <br />
   Aurinkoisia kesäpäiviä, ensi viikolla pitäisi olla ihanat kesäsäät. &hearts; &hearts; Niitä odotellessa… 🙂

  4. Okei, kiva tietää!:) mukava, kun kerrot asioista aina niin kattavasti, niin saa itsekin paljon uusia ideoita:)<br />
   <br />
   Aurinkoa odotellessa:)&hearts; jos ei muuta, niin ainakin kynttilän valoa&hearts;

  5. Eilna: Nyt on ollut aurinkoisempia päiviä, on päässyt nauttimaan siitä luonnonvalostakin. 🙂 Iltaisin olen kyllä siitä huolimatta sytytellyt kynttilät palamaan, kiva kun saa molemmat hyödyt samanaikaisesti. 🙂

 1. Hei!!<br />
  Rupesi kiinnostamaan hirveästi nuo Philosophyn tuotteet koska olen kosmetiikka friikki:)Voitko kertoa kun olet käytttänyt tuota puhdistusöljyä jättääkö se &quot;öljyisen&quot;tunteen ihon pinnalle,sopiiko se normaali-ja sekaiholle vai ennemmin kuivalle iholle ja voiko sitä käyttää suihkun yhteydessä?Tarkoitan tuolla sitä että en tykkää sellaisista meikinpoistoaineista mitkä pitää laittaa pumpuliin ja pyyhkiä sillä kasvot vaan että poistoaineella voi lutrata suihkussa:)<br />
  Kiitos vastauksista:)

  1. Heidi: Purity-öljy tuntuu kasvoilla levitettäessä öljyiseltä mutta huuhtelun jälkeen öljyinen tuntu katoaa kokonaan. Iho on puhdas ja kosteutetun tuntuinen, hyvin pehmoinen eikä lainkaan kiiltävä. <br />
   <br />
   Minulla pintakuiva sekaiho muutamilla epäpuhtausalueilla varustettuna. Minulle tulee helposti mustapäitä nenän seudulle, mutta ne ovat alkuvuoden jälkeen selvästi vähentyneet siirryttyäni Philosophyn tuotteisiin. Teen kaksi kertaa viikossa kahvinpuru-kuorinnan, jossa sekoitan kämmennellä ruokalusikallisen käytettyjä kahvinpuruja ja tilkan Purity-puhdistusöljyä. Tuo kuorinta on tehnyt iholle myös ihmeitä, tasoittanut ihon sävyä ja ehkäpä ehkäissyt myös niitä mustapäitäkin. :)<br />
   <br />
   Purityä voi käyttää suihkun yhteydessä, itse purskautan sitä kämmenelle ja siitä levitän nopein pyörivin liikkein kasvoille. En käytä pumpulia ollenkaan sen levittämiseen, vaikka neste onkin melkoista litkua. 🙂 Purity sopii sekä kuivalle että sekaiholle. Todella rasvaista ihotyyppiä en ehkä Purityllä pelkästään pesisi, mutta meikinpoistoon ja talvipakkasille se varmasti on hyvä myös rasvaisellakin iholla. Itse käyttäisin todennäköisesti kasvovettä tuossa lisänä, ja tarvittaessa jotakin hyvin kevyttä perusvoidetta. 🙂

  1. S: Vastasin sinulle toisen postauksen kommenttiboksissa, mutta Casan teknisen uudistuksen takia sähköposti-ilmoitukset olivat jonkin aikaa pois päältä (en tiedä olitko tilannut kommenttivastaukset sähköpostitse?).<br />
   <br />
   Vaatepostaus on tulossa mutta en osaa sanoa ajankohtaa. Viikon asukuvat postauksen kuvamateriaali on jumissa vanhalla muistikortilla, joka lakkasi toimimasta tietokoneen kanssa (yhteyskäyttövirheilmoitus, mikä lieneen onkaan?!?). Ennen nykin matkaa on kuitenkin satavarmana tulossa ainakin yksi isompi asupostaus, joten elokuun aikana uskallan luvata sinulle yhden postauksen ja kenties kaksikin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *