Room21 alennuskoodi & persoonalliset sisustusvinkit!

Persoonalliset pienet yksityiskohdat saavat kodin näyttämään kivalta ja niiden avulla on helppo luoda mielenkiintoisia kokonaisuuksia myös minimalistisesti sisustettuun kotiin. Jo yhdelläkin esineellä saa ihmeitä aikaan, erityisesti jos kodin perussävyt ovat hillittyjä ja kalusteet pelkistettyjä, kuten meidän kodissa. Keräsin teille omaa silmääni miellyttäviä ja hieman erikoisempia tuotteita nähtäväksi Room21:n valikoimasta, mistä löytyy runsaasti myös tuntemattomampien designereiden töitä.

Room21_alekoodi21.jpg

Room21_persoonallisetesineet.jpg

Ikat Kerela -tyynynpäälliset Chhatwal & Jonsson, Raffia -korisetti Bloomingville, Black -ripustimet Ferm Living, Ballon -maljakot Bloomingville, Plant -ruukkutelineet Ferm Living

Valkoisen ja vaalean päävärityksen omaavassa kodissa tummat ja värikkäät esineet tulevat korostetusti esiin, pienikin maljakko tai seinäkoukku voi saada aikaan suuren muutoksen. Kodin tunnelmaa ja tyyliä on helppo vaihdella fiiliksen mukaan, itseäni houkuttelee tekstiilipuolella erityisesti luonnonmateriaalit, kuten pellava, juutti ja korkki ja tietynlainen ekoilumainen kierrätyslook. Käsinpainatetut tyynynpäälliset ja -maalatut puurasiat sekä punoskorit ovat suosikkejani, joita syksyn tullen tulette varmasti näkemään blogissanikin. 🙂

Room21_persoonallisetkalusteet.jpg

Angle -kirjahylly ja Collect 2010 & 2011 -kaapit A2. Seinähylly Kartell Bookworm

Kalusteilla on helppo luoda tiloihin mielenkiintoisuutta valitsemalla katseenvangitsijaksi jotakin perinteistä poikkevaa, kuten esimerkiksi A2 -sarjan kohokuvioidun kaapin tai seinällä kiemurtelevan Bookworm –hyllyn. Omassa olohuone-keittiö-ruokailutilassani tämän asian hoitaa näyttävä Deer -seinähylly, joka toimii samanaikaisesti sekä kalusteena että taideteoksena. Näyttävä kaluste vaatii aina ilmaa ympärilleen, joka on hyvä muistaa valintoja tehdessään, ja esimerkkikuvaan poimimani ihanat A2:n kalusteet näyttäisivät mielestäni parhaimmalta avarassa ja selkeäsävyisessä tilassa. 

Room21_persoonallisetvalaisimet.jpg

Tab F -lattiavalaisin Flos, 265 –seinävalaisin (vasen) Flos, AIM –riippuvalaisin Flos, Mantis BS2 –seinävalaisin (oikea) Bernard Schottlander

Valaistuksen kanssa voi myös leikitellä ja tuoda tyhjiksi jääneisiin seinäpintoihin katseenkestävää sisältöä esimerkiksi upealla Bernard Schottlanderin Mantis BS2 -valaisimella, joka ikäänkuin kiipeää seinää pitkin. Kyseinen valaisin on tuorein lamppurakkauteni ja materialistisen haaveiluni kohde. ♥ Katosta roikkuvan Flosin AIM -valaisimen voi ripustaa haluamallaan tavalla, se sopii erinomaisesti keittiöön sekä makuuhuoneeseen. 

Maailma on pullollaan toinen toistaan erikoisempia kalusteita ja sisustustavaroita. Postaukseen poimimissani tuotteissa minua viehättää eniten niiden selkeälinjaisuus, jota rikkoo hyvällä maulla toteutetut yksityiskohdat. ♥

Room21_alekoodi_omakotivalkoinen_header2

Saapuvan syyskauden ja syysuutuuksien kunniaksi Room21 tarjoaa lukijoilleni 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista alekoodilla OMAKOTIVALKOINEN. Alennus on voimassa 9.8.2015 asti. 

www.room21.fi

Mukavaa iltaa kaikille & huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Room21.fi)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *