Chanel N°5 Eau Premiére – Tyylikäs, naisellinen & pehmeän puuvillainen!

Yli vuoden etsimisen, nuuskimisen ja testaamisen jälkeen löysin viimein sellaisen hajuveden, josta pidän yhtä paljon kuin Issey Miyaken Eau d´isseysta, jota olen käyttänyt kyllästymiseen asti. Chanel N°5 Eau Premiére* on erittäin miellyttävä. Sen pohjatuoksuna on monille tuttu klassikkotuoksu Chanel N°5, mutta kevyempänä, raikkaampana ja modernimpana Premiér -versiona. ♥

Chanel N°5 Eau Premiére hajuvesi kokemuksia - Omakotivalkoinen
Chanel N°5 Eau Premiére hajuvesi kokemuksia - Omakotivalkoinen

Chanel N°5 Eau Premiére – Kevyempi puuterituoksu

Alkutuoksuna on havaittavissa ruusun, jasmiinin ja ylan ylangin vivahteita, kuten alkuperäisessä N°5 tuoksussakin. Iholla lämmetessään alkutuoksun kukkaisellisuuteen sekoittuu lämpimän puuvillan ja pehmeän nahan aromeja. Tuoksusta tulee mieleeni puuteri ja tämä Chanel N°5 kevyempi pikkusisko Eau Premiér on aivan ihana tuoksu, joka sopii päivittäiseenkin käyttöön. ♥

Chanel N°5 Eau Premiére hajuvesi kokemuksia - Omakotivalkoinen

Kevyt arkituoksu Chanelilta

Olen käynyt suihkimassa tätä ja montaa muutakin tuoksua ranteisiini kesän aikana, nähdäkseni miten tuoksu reagoi ihoni lämpöön. Hyvin harva tuoksu läpäisee kriteereitäni ja moni kaupassa raikkaalta ja pehmoiselta tuoksunut parfyymi muuttuu ihollani tunkkaiseksi tai liian makeaksi. Voimakkaita tuoksuja pyrin välttelemään päänsärkyalttiuden vuoksi ja siksi olenkin enemmän ns. vesituoksujen ystävä.

Chanel N°5 Premiér* on voimakkuudeltaan epä-Chanelmaisen kevyt. Sen puuvilla-nahkainen tuoksumaailma on jännällä tavalla mieto ja kepeä, vaikkakin hieman tummahko. Jos tätä vertaa esimerkiksi toisen vesituoksun Issey Miyaken Eau d´isseyn kevyeen sitruunaisuuteen, on Chanelin N°5 Premiér selkeästi naisellisempi ja herkempi. Hajuvesi on täysi napakymppi, jota kannattaa käydä tuoksuttamassa, jos etsit arkeen sopivaa kevyttä mutta ylellistä tuoksua.

Tunnelmallista perjantai-iltaa kaikille!

Tuotekuva: Chanel, *sisältää kaupallisen linkin

Lue myös: ➤ Byredo Eleventh Hour – Tuoksu joka yllättää4 kommenttia “Chanel N°5 Eau Premiére – Tyylikäs, naisellinen & pehmeän puuvillainen!

 1. Mukavaa että olet löytänyt itsellesi sopivan hajuveden :)<br />
  <br />
  Itsellänikin hajusteet aiheuttavat helposti päänsärkyä. Käytössäni on edelleen vuosia vanha Escadan kausituoksu jonka kevyt hedelmäinen tuoksu ei ole aiheuttanut oireita. Onneksi tuoksu on ollut riittoisaa kun en sitä päivittäin käytä. Iän karttuessa olen välillä etsinyt korvaavaa tuotetta siinä onnistumatta. Ehkä joskus taas tärppää.<br />
  <br />
  Toivoisin, että kaikki nekin henkilöt, joille itselleen tuoksut eivät aiheuta ongelmia käyttäisivät niitä hallitusti. Ei ole mukavaa jos esim. teatteri-ilta menee harakoille vieressä istuvan hajuveden aiheuttaman päänsäryn takia. Onneksi näihin ylilyönteihin törmää nykyään aiempaa harvemmin. On myös hyvä huomata, että oireita aiheuttavat naisten hajusteiden lisäksi myös miesten tuoksut, jotka itse asiassa tuppaavat vielä helpommin olemaan voimakkaita.<br />
  <br />
  Muinoin olen töissä joutunut pyytämään, että kollega vähentäisi hajuveden käyttöä. Onneksi hän suhtautui pyyntöön asiallisesti ymmärtäen tilanteen. Täytyy kuitenkinkin sanoa, että kynnys asian esiin nostamiselle oli korkea. Ei ole ollenkaan mukava puuttua niinkin henkilökohtaiseen asiaan kuin toisen hajuvesi.

  1. Hippu-76: Itselläni on sama vaiva, saatan saada päänsäryn jo 5 minuutin bussimatkasta, jos vieruskaverilla on runsaammin hajuvettä. Tuon kun yhdistää vielä matkapahoinvointiin niin yökyök. 🙁 Jostain ihmeellisestä syystä kestän miesten tuoksuja paremmin kuin naisten, johtuisiko ehkä kukkaistuoksusta jota käytetään enemmän naisten hajuvesissä… Miestenkin tuoksut saattavat laukaista päänsäryn ja näin itseassa kävikin eilen kauppajonossa Tommy Hilfiger -tuoksuisen miehen takana jonottaessani. 😡 Toinen kauhistus on se nuorten miesten suosima miesvartalo-pulloon pakattu tuoksu, sen olen oppinut tunnistamaan jo metrin päästä. :D<br />
   <br />
   Itse en ole koskaan kehdannut sanoa kenellekään tuoksun voimakkuudesta, kuten sanoit, on se hyvin henkilökohtaista ja sen vuoksi pidän suuni supussa ja yritän hengittää suun kautta. 😀

 2. Tän käyn tuoksuttamassa…<br />
  <br />
  Mä oon vuosia käyttänyt Dior – Jadore tai Cucci – Rush (ruma pinkki laatikkopullo). Välillä kokeillut muita, mut noi on jees. Haluisin jotain erilaista, ja tän ehdotuksen käyn tsekkaamassa, kiitos.

  1. mari: Voisin uskoa että Premiér on sinulle mieluisa. 🙂 Kannattaa tehdä tuoksutesti eli suihkauttaa varovasti tuoksua ranteiden sisäpintaan ja nuuskutella sitä loppupäivä, ennen kuin ostat tuoksua omaksi. Tuoksu ainkin minulla muuttaa muotoaan ihon lämmön vaikutuksesta ja tuoksuu hyvin erilaiselta iholla kuin pullossa tai testiliuskassa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *