Ihana idea eteiseen…

Eilisen ostoslistapostauksen yhteydessä suitsutin teille Menun valkoista Carrie -lyhtyä ja sen ihanuutta demonstroidakseni halusin näyttää teille muutaman kuvan…

Omakotivalkoinen_23082015_7637627672.jpgOmakotivalkoinen_23082015_867778qw78q.jp

Kynttilän kanssa lyhty on tavanomaisemmalla tavalla kiva, mutta kasvin kanssa kaunis kuin taideteos. ♥ Ajatelkaa miten upealta tuollainen Carrie näyttäisi esimerkiksi eteisen penkillä Design House Stockholmin lyhtyjeni kanssa… Carrie-lyhdyn sisälle sujauttaisin alhaalta kapean ja ylöspäin rehevästi aukeavan kahvikasvin, joka rönsyilisi ihanasti ulos lasikuvun ilma-aukosta. ♥ ♥ ♥

Omakotivalkoinen_23082015_6778.jpg

Omakotivalkoinen_23082015_6759.jpg

Tuo pienin omistamani Koziolin Bottichelli -vatikin on kiva, mutta se on tarpeen kylpyhuoneessa pesuaineämpärinä ja palautui jo takaisin paikalleen. Jotakin erikoisempaa ja ehdottomasti vihreää tuo eteinen kuitenkin kaipaisi ja harkitsen vakavasti pienentäväni New Yorkin matkakassaani satasella saadakseni tuon Menun lyhdyn omakseni. 🙂 

Haaveilevin iltaterkuin,

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

6 kommenttia “Ihana idea eteiseen…

 1. Voithan ensin katsoa, jos New Yorkista löytyisi jotain vielä parempaa ja ostaa vasta sitten haluamasi lyhdyn?<br />
  <br />
  Tuo penkki on aivan ihana.

  1. K-K: Tämä oli alunperin ajatuksena, mutta en aio helposti hajoavaa tavaraa kuljettaa Nycistä asti kotiin ja yritän muutenkin välttää turhaa shoppailua. 🙂 Nykin ostokset ovat todennäköisesti (jos siis ostan ylipäätään mitään) vaatetta ja ehkä jotakin kosmetiikkaa, ja toivon että matkabudjetistani olisi puolet jäljellä kotiin tullessa. 🙂

 2. Minimalismin ideologian mukaisesti keksisin jotain sopivaa jo kotoa löytyvillä asioilla, ratkaisu löytyy usein kun hetken miettii vaikka somisteita sun muita olisikin vain vähän 🙂 toisaalta en koskaan edes harkitsisi satasen laittamista lyhtyyn, että sikälikin katson asiaa eri kantilta… mutta todella kaunis asetelma, ei taida olla sellaista paikkaa minne kasvit eivät sopisi!

  1. meriee: Yritin tuossa miettiä miten saisin saman idean toteutettua jo olemassa olevilla tavaroilla, mutta ainoa vaihtoehto on Normann Copenhagenin talolyhdyn sisälle ottaminen ja sen täyttäminen kasvilla (tosin kahvi ei mahdu sen sisään). Haluan kuitenkin mielummin nauttia kynttiläloimusta (turvallisesti), joten jos olisin oikein fiksu ja järkevä, jättäisin tuon Carrie -lyhdyn ostamisen väliin ja nostaisin eteiseen vain pelkän kukan ilmaan sen ihmeempiä ruukkuja tai maljoja. :)<br />
   <br />
   Kasvit ja kukat sopivat kyllä melkein mihin vain, ja ovat niin kauniita että mielellään ripotteleekin sinne tänne tuomaan kodikasta tunnelmaa. &hearts; &hearts;

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *