6 kommenttia “Little things & simple thoughts…

 1. Minimalism is not just about having less, it´s about having more of what matters… ♥<br />
  <br />
  Ihana lause, ja niin paikkansa pitävä! Mukavaa viikkoa sinulle ja perheellesi!<br />
  -Laura-

  1. Laura: Minimalismi on käsitteenä hyvin moniulotteinen, joillekin se tarkoittaa todellista minimalismia jossa turhasta hankkiudutaan eroon ja eletään hyvin askeettisesti uutta ostamatta niin kauan kuin vain voidaan. Toisille se on enemmänkin sisustuslinjaus, avarasta tilasta ja selkeästä vaatekaapista nauttiminen. Sitten on kaikki variaatiot tuosta välistä, joihin itsenikin luen – yritän tehdä harkittuja ja järkeviä, tarpeeseen perustuvia ostoksia tinkimättä kuitenkaan aivan kaikesta. :)<br />
   <br />
   Minuun kolahti tuo ajatuslause kuin salaman iskemä, minulle minimalismi ei ole pelkästään raivaamista ja vähällä elämistä, vaan panostamista niihin juttuihin jotka todella merkitsevät minulle paljon. &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Samoin itsellä, haluan päästä turhasta tavarasta eroon mitä vuosien varrella on tullut haalittua ja uudet hankinnat mietin tarkkaan. Ennen tuli tehtyä nopeita ratkaisuja, kun joku vaan oli hieno se oli saatava, nykyään mietin huomattavasti pidempään ja se on kannattanut. Meillä on väkisinkin paljon tavaraa kun lapsia on neljä, mutta siltikin karsimisella olen saanut paljon selkeämpää ja siistimpää aikaan. Eikä silti mistään ole puutetta, sekin on ollut hieno tajuta, että sille lapselle riittää ne kahdet hanskat ja pipot ja uudet ostetaan sitten kun oikeasti tarvitaan. Kauhistuttaa lukea välillä niistä lapsiperheistä joissa on yksi tai kaksi lasta ja viisi laatikollista pipoja ja hanskoja ja sitten mietitään miksi on sekaista ja ahdasta. Minulla on vielä pitkä matka siihen miten sinä olet asiat onnistunut järjestämään, mutta hiljaa hyvä tulee 🙂

  3. Laura: Lapsillekin riittää vähempi, kerralla kun ei voi pukea kuin yhdet hanskat ja yhden pipon. 🙂 Meillä tytöllä on neljät hanskat – yhdet toppatumput, yhdet kurarukkaset ja kahdet ohuemmat neulossormikkaat, joita voi vaihdella jos toiset esim kastuvat. 🙂 Pipoja on kolme, kaksi ohuempaa ja yksi toppalakki. Huiveja ei neidillä ole ollenkaan, koska ne ovat osoittautuneet hankaliksi ja suosimme mielummin kaulureita (pysyvät paremmin tallessakin). 🙂 Meillä ei myöskään ole pukemisen kanssa kriisejä, tosin en tiedä johtuuko se asusteiden vähyydestä vai siitä että neiti on tottunut ns. vauhdikkaisiin lähtöihin, jolloin ei turhia ehdi marista. 😀 Sukkien suhteen neiti onkin sitten aika ronkeli, jalkaan sopii vain tietyn malliset sukat ja jos mitkään lemppareista ei ole puhtaana, alkaa tinttarointi. 🙂

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *