Koriste-esineitä & merkityksiä!

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Deseniosta tilaamani valmiiksi kehystetyt julisteet ovat juuri sellaiset kuin kuvittelin ja erityisesti tuo New Yorkin karttataulu aiheutti suurta tyytyväisyyttä ja iloista hykertelyä… Minulla on niin kova ikävä Nykiin, enkä jaksaisi odotella kevääseen saakka että saan tallustella metropolissa ja nuuskia sen makeansuolaista jännältä tuoksuvaa ilmaa.

Desenio printtijulisteet New York kartta mustavalkoinen - sisustusideat
Desenio printtijulisteet New York kartta mustavalkoinen - sisustusideat
Desenio printtijulisteet New York kartta mustavalkoinen - sisustusideat

Live Simply – Printtijuliste

Live Simply -julisteen fontti on vuorostaan kuin itse kirjoitettu. Sen sanoma on täydellinen muistutus siitä, että paras elämä on yksinkertaista – vaali ihmisiä ja asioita jotka ovat tärkeitä ja päästä irti kaikesta epärelevantista. ♥

Katso mitä kaikkea muuta ihanaa Desenion satojen julisteiden valikoimasta löytyy: ➤ desenio.fi

Desenio printtijulisteet New York kartta mustavalkoinen - sisustusideat
Desenio printtijulisteet New York kartta mustavalkoinen - sisustusideat

Moni on minulta kysynyt mustan puulinnun funktiosta minimalistisessa mielessä ja ihmetellyt miksi tälläinen koriste-esine on ylipäätään olemassa. Minulle lintu on todella tärkeä esine kaikessa turhuudessaan. Se edustaa minulle valinnanvapautta ja sitä että voin levittää omat siipeni ja lentää elämässä omilla ehdoillani. Olen monesti tuijotellut sitä ollessani surullinen ja ehkä projisoinut itseni ja tunteeni siihen. Välillä tuntuu kuin olisin itsekin musta lintu, joskus yksinäinen mutta aina vapaa ja vahva… 🙂 


Seuraa myös Instagramissa 

12 kommenttia “Koriste-esineitä & merkityksiä!

 1. Saas nähdä, että kuinka paljon Tyttären Läntoon matka vaikuttaa hänen sisustukseensa ;)<br />
  <br />
  Meillä ei ole juuri tauluja ja sisustusesineitä, koska tahdon että niillä on joku isompi merkitys minulle. Sellaisia en ole läytänyt. Tosin useamman kuukauden olen miettinyt häkkilintu-taulua, koska olen kaikin puolin jumissa. Omassa kropassa, tässä kerrostalokopissa, koiran takia, rahan takia yms. Muutosta ei tule varmaan ikinä.<br />
  <br />
  Olen ajatellut jopa häkkilintua peitetatuointina. tosin mulla sellaisiin turhuuksiin ole rahaa. Elämänsä vanki.

  1. Minna: Olen pikkuhiljaa vuosien aikana hankkiutunut eroon merkityksettömistä koriste-esineistä ja pitänyt / ostanut vain sellaisia joilla on jokin syvällisempi tarkoitus. Musta puulintu on turhaakin turhempi tavara, sillä ei voi avata pulloja, eikä raaputtaa selkää, mutta se on siltikin todella tärkeä minulle ja sitä kautta myös tarpeellinen. &hearts;<br />
   <br />
   Tuo häkkilintuna oleminen kuullostaa erittäin tutulta tunteelta, olen itsekin ollut tilanteessa jossa tuntuu että elän toisten ihmisten toivomalla tavalla ja olen vankina omassa elämässäni. Olen pyristellyt tietoisesti eroon tuosta tunteesta, opetellut tuntemaan itseni ja siinä ohella itsenäistynyt. Se ei ollut helppoa ja ongelmia tuli vastaan liiankin paljon. Kaikille asioille ei aina voi mitään, jotkin jutut vain ovat ja elämä pitää muuttaa niiltä osin kuin pystyy. &hearts; <br />
   <br />
   Toivon sinulle rakkautta, rohkeutta, vapautta ja ymmärrystä! &hearts; &hearts;

  2. Hei Minna,<br />
   <br />
   Kirjoittamasi kosketti minua syvältä. Toivottavasti et pahastu että kommentoin viestiäsi.<br />
   <br />
   Itse uskon positiivisen ajattelun voimaan. Kun vuosia sitten monen yrityksen jälkeen päätin lopullisesti lentää omasta häkistäni, marssin julistekauppaan ja ostin julisteen joka sai minut hymyilemään. Samalla päätin, että aina kun katsoisin tuota taulua, olisin onnellinen riippumatta katsetta edeltävästä mielentilasta. <br />
   <br />
   Tuo toimi minulla. Onnellisuustaulu antoi voimaa pysyä valitsemallani tiellä ja sai hymyilemään kyynelten keskellä.<br />
   <br />
   Muistan, miten valintaa tehdessä synkät taulut vetosivat minuun ja sain jatkuvasti muistuttaa itselleni, että olin hankkimassa valoa elämääni. Onneksi sain pidettyä päämääränä mielessä.<br />
   <br />
   En siis sinuna ostaisi esinettä, joka muistuttaa olemassa olevasta pattitilanteesta, vaan jotain joka kuvastaa parempaa tulevaisuutta, sitä mitä itsellesi toivot. Kun itsellä on kirkkaana mielessä mitä haluaa, on helpompi suunnata askeleet tavoitetta kohti. <br />
   <br />
   Toivon sinulle voimia tähän hetkeen ja vapaata tulevaisuutta.

  3. Hippu-76: Ihanasti kirjoitit ja täyttä asiaa! &hearts; Sydän paikallaan on sinulla! &hearts; &hearts;

 2. Kaunis yksinkertaisuudessaan tuo lintu! Et ole koskaan kertonut millä alalla työskentelet vai oletko ammattibloggari? Ymmärän kuitenkin jos haluat pitää työ-asiat yksityisenä 🙂

  1. Päivi: Niin on! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   En tahdo puhua työstäni blogissa. 🙂 <br />
   Ammattibloggariksi en itse osaa itseäni ajatella, blogini ei siis ole minulle työpaikka vaan kiva harrastus. 🙂

 3. Hyllytason kokonaisuus on kaunis ja jotenkin sympaattinen mielestäni. Tuollaisen &quot;live simply&quot; taulunhan voisi tehdä itsekkin vaikka jollain muulla tekstillä. Minusta lintu on kaunis ja sopii kotiisi.

  1. Lilli: Live simply -tyylisen tekstin voisi helposti tehdä itsekin. 🙂 Varsinkin jos tulostaisi sen paksummalle valokuvapaperille, saisi lähes identtisen. Netissä on paljon ilmaisia kivoja kaunofontteja, joita voi ladata omaan käyttöön (mm. LainieDay ja Distant Stroke, omat suosikkini). &hearts;

 4. Olen ihaillut tuota lintua siitä asti, kun hankit sen. En yleensä pidä koriste-esineistä, mutta tuo kyllä iski! 🙂 Ja sitä olen myös hämmästellyt (enkä ilmeisesti ainoana), että miksi ostat tuollaisia printtitauluja? 🙂 Eikö olisi helpompi tehdä itse, kun saa juuri sellaisen kuin tahtoo? 😀

  1. Jenni: Lintu on ihana! &hearts;<br />
   <br />
   Minulla ei ole sellaista tulostinta joka tekisi hyvää jälkeä, muste sottaantuu inhottavasti paperiin. Halvalla ei saa koskaan hyvää kun tulostimista on kyse. 😀 Siksi ostan printtijulisteeni mielummin valmiina (jos löydän sellaisen joka kolahtaa) kuin että hankkisin paremman tulostimen. 🙂

 5. Tuollainen New York -taulu on meidänkin hankittava! On meille juuri nyt tähän elämäntilanteeseen hyvin ajankohtainen 🙂

  1. Evelyn: Tuo on ihana juliste! &hearts; &hearts; Manhattanin kartta kauniin hentoisella jäljellä, se on paras kaikista ikinä omistamistani printeistä. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *