WHAIT – Eheempää elämää!

Piti saada hetkeksi jotain kevyttä ja kepeää ajateltavaa (kuin Miffe-koiran voinnin murehtiminen) ja blogi on loistava pakopaikka arjen ankeudesta. En tiedä mistä se johtuu, mutta blogipostausta tehdessä muut mielessä vellovat asiat huomaamatta häipyvät taka-alalle, bloggaamisella on minuun näemmä terapeuttinen vaikutus. 🙂 Muotoilutoimisto Ehee halusi kiittää minua Habitaren yhteydessä tehdystä Ehee-esittelystä ja lahjoitti minulle Sääntö-julisteen, joka sopii sanomaltaan postausaiheen jatkeeksi paremmin kuin hyvin…

Omakotivalkoinen_27112015_9277.jpg

Sääntö:
Höntyileviin ihmisiin, kiireeseen ja yliampuvaan suorittamiseen kyllästynyt valas kehottaa väsyneenä ja surullisena kaikkia hidastamaan tahtia ja muistamaan luontoa sanomalla Whait eli valaaksi ootapa vähäsen. -Muotoilutoimisto Ehee

Myönnän olleeni itse viime viikkoina tuollainen sinne tänne höntöilyvä kiireinen, ylisuorittamisella itsensä väsyttänyt ja hetkittäin jopa ärsyttävä ongelmatapaus. 🙂 Tykkään hirveästi touhuta, häärätä ja hoitaa asioita, minulle pieni kiire tekee yleensä vain hyvää ja antaa sopivasti sellaista svengaavaa aktiivisuutta joka rytmittää päiviä ja pitää liikkeessä. Jos istun liikaa laakereillani tai vietän ns. lepopäiviä, joudun päinvastaiseen kierteeseen eli passivoidun ja alakuloudun (olisin käyttänyt sanaa masennun, mutta siinä on liian voimakas haiku). Joskus elämä kuitenkin pääsee yllättämään hyvänkin organisoijan ja kalenterin kanssa veivaavan touhutiinan, hommia tulee haalineeksi liikaa ja lopulta koko korttipakka kaatuu väsymyksen alle. Miffen sairastuminen ja leikkaus, sekä siitä johtuva 24/7 kotihoivaaminen pakotti minut hidastamaan tahtia juuri oikealla hetkellä… Whait -julisteen tärkeä sanoma tuli todellakin tarpeeseen ja nappasin termin vakkarikäyttöön – kalenterissani lukee jokaisen sunnuntain kohdalla nyt WHAIT, joka tarkoittaa eheyttävää lepopäivää. 🙂

Omakotivalkoinen_27112015_9271.jpg

Omakotivalkoinen_27112015_9267.jpg

Mustavalkoinen 50x70cm kokoinen Sääntö-juliste sai ympärilleen valkoisen Clas Ohlsonin puukehyksen. Juliste on kuin tehty tytön mustavalkoiseen huoneeseen ja se asettui lopulta valkoiselle oviseinälle Ylva Skarpin printtitaulun tilalle. Sääntö-julisteen värillisiin versioihin sekä Eheen muuhun julistevalikoimaan voit käydä halutessasi tutustumassa TÄÄLLÄ!

Miffe_92321.jpg

Pieni potilaani nukkuu lattialle rakennetussa perhepedissä viltin alla. ♥ Tänään on ollut jo hieman pirteämpi päivä ja vielä kun saisimme vatsan toimimaan kunnolla niin voisin henkäistä helpotuksesta. Koira kainalossa parhaillaan tietokonettakin näpyttelen, vaikka selkää särkee lattialla makoilun vuoksi niin himskatisti… mutta mitä sitä ei lapsiensa takia tekisi. ♥

Kiitokset vielä tätäkin kautta Muotoilutoimisto Eheen Meerille tästä ihanasta lahjasta! Ja käykäähän katsomassa miten hienolta Eheen Särmä -valaisin näyttää Checklist Heidin olohuoneessa! Valaisin on ihan “Heidin näköinen” ja arvasin jo Habitare-messuilla että sellainen saattaapi tarttua hänen matkaansa… ja niinhän siinä kävikin. 🙂

Iloista perjantaipäivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

5 kommenttia “WHAIT – Eheempää elämää!

    1. PiaK: Potilas on jo virkistynyt ennalleen ja hirmuinen homma on estää koiraa riehumasta. 🙂 Vielä pari viikkoa on voimassa riehumiskielto, jotta vatsan sisäiset tikit ovat sulaneet ja vatsalihakset parantuneet. ♥ ♥

  1. Sääntö-printti ja Särmä-valaisin veivät kyllä minunkin sydämen niin, että viuhahdus vain kuului! ♥

  2. Voi pientä Muffe-potilasta! Toivotaan, että kaikki kääntyy hyväksi. Samoja suoritujan tuntemuksia sinä teet kuin itsekin, me naiset monesti teemme enemmän kuin pitäisi.

    1. Aikku: Pienellä komplikaatiolla selvittiin ja nyt ollaan jo parantumisen loppusuoralla. 🙂 Ihanaa että siellä on sielunkumppani-suoriutujakin ruudun takana. ♥ Mitenhän me opittaisi suorittamaan vähän vähemmän ja nauttimaan vähän enemmän? 🙂

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *