Laukun organisointia – Ivana Helsinki & ihana Lankasydän-kuosi!

Pääsin tutustumaan kahden blogisiskoni kanssa Paola Suhosen luotsaaman Ivana Helsingin tuotteisiin ja ihastuin graafiseen lyijykynäluonnosta muistuttavaan Lankasydän-kuosiin. Kyseisellä printtikuosilla varustettuja mustavalkoisia tuotteita löytyy sekä muodin että sisustuksen puolelta, suosikikseni nousi Sirkka -nimeä kantava kellohelmainen mekko sekä suloinen Lankasydän -pussukka, jonka valitsin itselleni yhteistyön merkeissä.

Omakotivalkoinen_IvanaHelsinki_9233_2.jp

Omakotivalkoinen_IvanaHelsinki_9259.jpg

Nycin matkalle ostamani keskisuuri Zaran laukku jäi puolivahingossa päivittäiseen käyttöön, vaikka uhkasin laittaa tämän kiertoon heti matkalta kotiuduttua. 🙂 Laukku on mukavan kokoinen, mutta pinnit, pompulat, särkylääkkeet ja muut pikkutilpehöörit ovat aina levällään laukun pohjalla ja varsinkin avainten etsiminen niiden joukosta on saanut minut hiiltymään useammin kuin kehtaan edes sanoa. 🙂 Ivana Helsingin Lankasydän -pussukka pääsikin heti tulikokeeseen sisälaukun virassaan, ja kyllä se vaan totta taitaa olla, että jokaisen naisen kannattaisi laukkunsa sisälle sujauttaa pienempi pussukka sekalaisia pikkutavaroita varten… 🙂

Omakotivalkoinen_IvanaHelsinki_9264.jpg

Lankasydän-pussukka pitää sisällään pinnien, ponnareiden ja särkylääkkeiden lisäksi hammaslankaa, huulirasvaa, ostoskärrypoletin, laastareita, Trindin kynnenpaikkauslakan, puuterin, kynän sekä varamuistikortin kameraan. Pussukkaan mahtuu yllättän paljon tavaraa, joten tarvittaessa sitä voi käyttää myös iltalaukkuna. Täytyykin pistää muistiin, että seuraavan juhla-asupostauksen yhteydessä näytän miten kivalta tämä kuosilaukku näyttää täysin mustaan asukokonaisuuteen yhdistettynä (ja musta-hopeisen Daniel Wellingtonin kelloni kanssa). ♥

Omakotivalkoinen_IvanaHelsinki_9235.jpg

Omakotivalkoinen_IvanaHelsinki_9254.jpg

Blogisiskoni Heidi valitsi mustavalkoiset Lankasydän -pussilakanat, jotka ovat viikonlopun ajan huimassa Black Friday -kamppistarjouksessa. Toinen blogikolleegani Irina ihastui vuorostaan musta-harmaaseen 100% villasta valmistettuun Heart of Gold -torkkupeittoon. Heidin ja Irinan tuotevalintoja voitte käydä kurkkaamassa alla olevien blogilinkkien takaa. 🙂

Checklist – Makkarin uudet tekstiilit Ivana Helsingiltä

White & Fresh – Ihana villapeitto Ivana Helsingiltä

Leppoisaa lauantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Ivana Helsinki)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Laukun organisointia – Ivana Helsinki & ihana Lankasydän-kuosi!

  1. Kiva pussukka. Pidän tällaisia pussukoita rahakukkaroina. Kaupan kassajonossa helppo avata nopeasti ja rahat löytyvät helposti. Mutta suunnittelijoille tiedoksi, että olisi mukavaa, jos siinä olisi joku lokero esim. korttiarmeijalle. Korttien hakeminen rahojen joukosta on haastavaa. Lisäisi huomattavasti käytännöllisyyttä.

    1. anonyymi: Tämmöinen isompi kukkaro on kyllä kätevä, varsinkin kassajonossa jossa seuraava asiakas tulee aina perävaloissa kiinni ja pitää hoitaa maksutapahtuma nopeasti pois alta. 🙂 Kortteja varten olisi hyvä olla omat lokerot, täysin totta. 🙂

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *