Laukun organisointia – Ivana Helsinki & ihana Lankasydän-kuosi!

Kaupallinen yhteistyö: Ivana Helsinki

Pääsin tutustumaan kahden blogisiskoni kanssa Paola Suhosen luotsaaman Ivana Helsingin tuotteisiin ja ihastuin graafiseen lyijykynäluonnosta muistuttavaan Lankasydän-kuosiin. Kyseisellä printtikuosilla varustettuja mustavalkoisia tuotteita löytyy sekä muodin että sisustuksen puolelta, suosikikseni nousi Sirkka -nimeä kantava kellohelmainen mekko sekä suloinen Lankasydän -pussukka, jonka valitsin itselleni yhteistyön merkeissä.

Ivana Helsinki mustavalkoinen Lankasydän pussukka
Ivana Helsinki mustavalkoinen Lankasydän pussukka

Laukun organisointioperaatio

Nycin matkalle ostamani keskisuuri Zaran laukku jäi puolivahingossa päivittäiseen käyttöön, vaikka uhkasin laittaa tämän kiertoon heti matkalta kotiuduttua. Laukku on mukavan kokoinen, mutta pinnit, pompulat, särkylääkkeet ja muut pikkutilpehöörit ovat aina levällään laukun pohjalla. Varsinkin avainten etsiminen niiden joukosta on saanut minut hiiltymään useammin kuin kehtaan edes sanoa. 🙂

Ivana Helsingin Lankasydän -pussukka pääsikin heti tulikokeeseen sisälaukun virassaan. Kyllä se vaan totta taitaa olla, että jokaisen naisen kannattaisi laukkunsa sisälle sujauttaa pienempi pussukka sekalaisia pikkutavaroita varten…

Ivana Helsinki mustavalkoinen Lankasydän pussukka

Ivana Helsinki Lankasydän

Lankasydän-pussukka pitää sisällään pinnien, ponnareiden ja särkylääkkeiden lisäksi hammaslankaa, huulirasvaa, ostoskärrypoletin, laastareita, Trindin kynnenpaikkauslakan, puuterin, kynän sekä varamuistikortin kameraan. Pussukkaan mahtuu yllättän paljon tavaraa, joten tarvittaessa sitä voi käyttää myös iltalaukkuna.

Täytyykin pistää muistiin, että seuraavan juhla-asupostauksen yhteydessä näytän miten kivalta tämä kuosilaukku näyttää täysin mustaan asukokonaisuuteen yhdistettynä (ja musta-hopeisen Daniel Wellingtonin kelloni kanssa). ♥

Ivana Helsinki mustavalkoinen Lankasydän pussukka
Ivana Helsinki mustavalkoinen Lankasydän pussukka

Ivana Helsingin Lankasydän -pussilakanat ovat viikonlopun ajan huimassa Black Friday -kamppistarjouksessa ja kannattaa katsastaa myös tämä todella upea musta-harmaa 100% villasta valmistettu Heart of Gold -torkkupeitto. ❤︎

Leppoisaa lauantaita kaikille!4 kommenttia “Laukun organisointia – Ivana Helsinki & ihana Lankasydän-kuosi!

  1. Kiva pussukka. Pidän tällaisia pussukoita rahakukkaroina. Kaupan kassajonossa helppo avata nopeasti ja rahat löytyvät helposti. Mutta suunnittelijoille tiedoksi, että olisi mukavaa, jos siinä olisi joku lokero esim. korttiarmeijalle. Korttien hakeminen rahojen joukosta on haastavaa. Lisäisi huomattavasti käytännöllisyyttä.

    1. anonyymi: Tämmöinen isompi kukkaro on kyllä kätevä, varsinkin kassajonossa jossa seuraava asiakas tulee aina perävaloissa kiinni ja pitää hoitaa maksutapahtuma nopeasti pois alta. 🙂 Kortteja varten olisi hyvä olla omat lokerot, täysin totta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *