Pieniä asioita…

Citymarkettiin oli ilmestynyt suloisia mehikasveja, jotka myydään valmiissa valkoisessa keramiikkaruukussa. Ruukusta tulee mieleen Kählerin maljakot, joita näkee todella paljon ruotsalaisten bloggaajien instagram-kuvissa. Siskoni ja kummityttöni ovat innostuneet vihersisustamisesta (olen saattanut tartuttaa heihin vihervillityksen) ja ostin meille kaikille tuollaiset kodin ilottaret. 🙂

Pieni mehikasvi ja minikokoinen NUR tarjotin hiusponnarien säilytykseen - Omakotivalkoinen
Pieni mehikasvi ja minikokoinen NUR tarjotin hiusponnarien säilytykseen - Omakotivalkoinen

Olen pähkäillyt viime syksystä asti hiusten leikkuuta, enkä vieläkään tiedä mitä tälle pehkolle tekisin. Olen todella laiska tekemään kampauksia ja haluan pitkien hiusten olevan mahdollisimman hyväkuntoiset, joten runsasta käherrystä tai hiustököttien käyttöä välttelisin joka tapauksessa. Olen syyllistynyt käyttämään ponnaria tai suttunutturaa aivan liian usein. Siksi kannattavinta olisi pätkäistä uusi lyhyempi hiusmalli ennen kuin kevätaurinko kunnolla alkaa paistamaan… Ponnareiden lisäksi olen joutunut turvautumaan myös pinneihin, joita säilytän käden ulottuvilla Nurin minitarjottimessa.

Pieni mehikasvi ja minikokoinen NUR tarjotin hiusponnarien säilytykseen - Omakotivalkoinen

Tänään on touhuttu monenlaista, joista parasta on ehdottomasti äidin luona kyläily korvapuustikahvien merkeissä. Mammani pullat ovat maailman parhaita – isoja, meheviä ja maukkaita. ♥︎

Leppoisaa lauantai-illan jatkoa kaikille!6 kommenttia “Pieniä asioita…

    1. Elina: Mehikasvit on melko helppoja hoidokkeja, talviaikaan eivät kaipaa edes kastelua kuin noin kolmen viikon välein. 🙂 Kannattaa kokeilla, ovat aika edullisia (tuo ruukun kanssa myyty kasvi maksoi 7,20€). 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *