Devialet Phantom designkautin – Langatonta äänentoistoa!

Olen aina harmistellut musiikkilaitteiden johtoryppäitä ja pyrkinyt piilottamaan ne johtokourujen ja muiden viritysten avulla näkymättömiin. Aina se ei ole onnistunut kovinkaan tyylikkäästi ja varsinkin vanhoista kuvista huomaa hyvin miten johdot risteilevät rumasti lattioilla ja ikkunankarmien ympärille johtokoukuilla kiinnitettyinä. Oma unelmani on jo vuosia ollut sisustukseen sopiva moderni, langaton ja laadukas äänentoistosysteemi, joka mahdollistaisi kaiuttimien vapaamman asettelun ja kauniimmat sisustusratkaisut…

Omakotivalkoinen_MarekSound_05032016_207

Omakotivalkoinen_MarekSound_05032016_204

Sain Mareksoundilta kuuntelulainaan tunnetun vahvistinvalmistajan Devialetin langattomat Silver Phantom -designkauttimet, jotka saivat suuni loksahtaamaan ammolleen. 🙂 Herramunjeude millainen ääni näistä 88 patentin omaavista taide-esineen näköisistä upeista kaiuttimista lähtee, päihittävät äänimaailmallaan ja tehokkuudellaan monet langallisetkin laatumallit. Tässä on todellinen löytö laatua, nautintoa ja tyyliä rakastaville, Burberryn trenssiä varten avaamani säästötili sai tämän testauksen myötä uuden kohteen. ♥

Omakotivalkoinen_MarekSound_05032016_207

Omakotivalkoinen_Mareksound_05032016_873

Musiikin suhteen olen kaikkiruokainen, tykkään kuunnella klassista, jazzia, poppia, rokkia, elokuvamusiikkia ja joskus kotimaisiakin artisteja. Musiikkiharrastukseni myötä oma korvani on harjaantunut kuulemaan eroja ja vivahteita äänenlaadussa eri laitteiden kautta toistettaessa, kaiuttimet ja vahvistimet ovat merkittävä osa musiikillista nautintoa. Olen kuunnellut musiikkini viimeisen vuoden ajan tietokoneen kaiuttimien kautta mm. Spotifysta ja ero langattomien Devialet Silver Phantomien ja tietokoneen välillä on suurempi kuin yö ja päivä. Hyväkin musiikki väljähtyy jos kuuntelulaitteet ovat tietokoneen kaiuttimien tasoa, laadukkaat laitteet nostavat tunnelman aivan uusiin ulottuvuuksiin ja toistavat kappaleiden syvintä olemusta – tästä hyvänä esimerkkinä Adelen Hello, joka kunnon vehkeillä kuunneltuna saa väreet selkäpiihin ja palan kurkkuun. ♥ Ei uskoisi että nämä modernit kaiuttimet toimivat Wi-Fi -yhteydellä (ja bluetoothilla) langattomasti, poweria nimittäin piisaa ja ikkunat helisee jo alle puolivälisäätöjen. 

Omakotivalkoinen_MarekSound_05032016_762

Lainassa olleeseen settiin kuului kaiuttimien lisäksi Dialog -telakka, joka mahdollistaa mm. kahden kaiuttimen synkronoinnin stereoääneksi, monihuonekytkennän ja erillisten laitteiden kuten cd-soittimen liittämisen Devialet Phantom -musiikkijärjestelmään, sekä erittäin siro ja kaunis kämmenen kokoinen Remote -kaukosäädin, jolla volumea voi säätää. Devialetin tuotesarjassa näkyy selvästi miten suurella ajatuksella ja huolellisuudella jokainen osa on viimeistelty, harvoin näkee näin kauniita kaukosäätimiä vaikka laitteet itsessään olisivatkin tyylikkäitä. 🙂

Omakotivalkoinen_MarekSound_05032016_205

Devialet_Phantom_silver_app.jpg

Musiikin toistaminen on helppoa ja yksinkertaista Devialetin Spark App -sovelluksen avulla, joka on yhteensopiva PC- ja Mac-koneiden sekä mobiililaitteiden kanssa. Latasin ilmaisen sovelluksen puhelimeeni, jonka kautta tuli kuunneltua useita tunteja Spotifya sekä Youtuben soittolistojani. Oli ihana pötkötellä sängyssä peiton alla ja hoitaa biisin vaihtaminen, blogikommenttien julkaisu ja pasianssin peluu yhdellä laitteella ja parilla näytön pyyhkäisyllä. Devialetin valikoimasta löytyy kaukosäätimen lisäksi myös muita lisävarusteita, kuten kätevä kahvallinen kantolaukku reissaamista varten, sekä kaksi erilaista kaiutinjalkaa – toinen lattialle ja toinen seinälle. 

Devialet_accessories_2016.jpg

Omakotivalkoinen_MarekSound_05032016_761

Kokeilin kautinta myös makuuhuoneeseen, jonne se sopii tyylillisesti kuin napakymppi. Pienempiin tiloihin riittää yksi kaiutin, siitä tosin lähtee tarvittaessa niin paljon potkua että voisin laittaa isot bileet pystyyn pelkästään makuuhuoneen kaiuttimen avustuksella. 🙂 Devialetin kaiuttimet antavat mahdollisuuden luoviin ratkaisuihin ja asettelutapoihin ilman perinteisiä hifi-puolen pakotteita – johtojen piilottamista ja kuljettamista laitteiden ja kaiuttimien välillä. Devialet myös mukautuu jokaiseen tilaan, ja soi niin kauniisti että jo se riitti vakuuttamaan minut. 

Omakotivalkoinen_MarekSound_05032016_208

Omakotivalkoinen_MarekSound_05032016_209

Kaukosäädin on kuin tuoksukynttilä- tai Diorin kosteusvoidepurkki, kaunis! Ei tulisi mieleenkään jättää sisustuskuviin Samsungin kaukosäädintä näkyville, kuvien tunnelma olisi heti mennyttä. 🙂

Omakotivalkoinen_MarekSound_05032016_203

Devialet Phantom -kaiuttimet pitää ehdottomasti nähdä, kuulla ja kokea itse, moni hifiharrastajakin on ollut vaikuttunut näiden äänestä ja tehosta. Mareksound vastaa yksinoikeudella Devialetin edustuksesta Suomessa ja kaiuttimia kannattaa käydä kuuntelemassa heidän myymälässään osoitteessa Valimotie 2, 00380 Helsinki. Myymälä on avoinna ma-pe 11-18, la 10-15. Naistenpäivänä 8.3.2016 Mareksound hemmottelee kaikkia naisasiakkaitaan yllätyksin, joten nappaahan mies tai kaveri kainaloosi ja käykää tutustumassa Suomen laajimpaan hifivalikoimaan ja Devialet Phantomiin! 🙂

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Mareks.fi / Devialet, yhteistyössä Mareksound)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

12 kommenttia “Devialet Phantom designkautin – Langatonta äänentoistoa!

  1. Sanna: Voi kumpa olisinkin saanut. 🙂 Pitkin kynsin ja hampain pakkasin ne laatikoihinsa takaisin ja palautin ne kiltisti Mareksoundille kuten oli sovittu, vähän kirpaisi kyllä sillä nämä oli ehdottomasti soundiltaan parhaimmat kaiuttimet joita olen koskaan kuunnellut. ♥

  1. Tintti: Se on omasta mielestäni hyvällä korkeudella istuimen korkeuteen nähden, katsontakulma on suorassa ja tv:n ja tason väliin jää sopivasti tilaa. 🙂

 1. Omaan makuun ei tuo muotoilu osu. Sen sijaan hifistelyn ymmärrän! <br />
  nimim. säästötili Genelecejä varten

  1. Genelec…: genelecit ovat loistavat kaiuttimet, olen niitä kuunnellut paljon vuosien varrella kun miehen studiosta sellaiset löytyy, olivat meillä kotonakin aikoinaan reilun vuoden verran. &hearts; <br />
   <br />
   Genelecit erottelevat diskantin, basson ja muut taajuudet loistavasti, mutta paljastavat myös huonot nauhoitukset ja taltioinnit aika karusti. 🙂 90-luvun kotimainen musiikki varsinkin on veikeää kuunneltavaa lauluraidan osalta Geneleceistä, se hukkuu taustojen taakse ja epävireys korostuu. 😀 Toisaalta tuolloin ei ollut tapana korjata vireyttä autotunella tai -correctionilla kuten nykyisin. :)<br />
   <br />
   Hyvät soundit ovat osa musiikkia, mitä parempi laatu sen paremmalta biisit kuulostavat korvaan. 🙂

 2. Hei! Tulipa yht'äkkiä mieleen tällainen kysymys: Mitä sinä TEET kotona? Ymmärrän valkoisen sisustuksen, itse olen muuttanut tyyliä täydellisesti uuteen kotiin muutettuamme – nyt kaikki on mustaa ja harmaata. Näen sinun kotisi hyvin &quot;kliinisenä&quot;, mutta en sano sitä negatiivisessa mielessä. JOs minä muuttaisin teille, toisin mukanani paaaaljon lankoja ja käsityötarvikkeita, eikä olohuoneesi olisi enää valkoinen, vaan siellä olisi langanpätkiä, ohjeita, puikkoja ja neuloja…. En saata olla hetkeäkään niin, ettei käsissäni olisi jotain tekemistä. Telkkaria katsellessa on välttämätöntä olla joku käsityö. Mitä sinä harrastat kotona?

  1. Pellavasydämen Mervi: Kotona teen niitä normijuttuja kuten monet muutkin eli kokkaan, pyykkään, siivoan, katselen ohjelmia (joskus tv:stä ja joskus tabletilta), luen kirjaa, pölisen puhelimessä, leikin ja värittelen tytön kanssa, jumppailen, tanssahtelen, pötköttelen ja rapsuttelen koiraa, selailen nettiä, bloggailen, kuvaan juttuja, sisustelenkin joskus… 🙂 Musiikin &quot;huudattaminen&quot; ja tanssiminen on minun ja tytön lempparijuttuja, ne ovat varmaankin sitä osastoa jotka kodin ulkonäön perusteella menevät villimmälle puolelle. 🙂 Käsitöitä en pahemmin harrasta, olen aika huono niissä ja yritykseni ovat kausittaisia innostumisen hetkiä. :D<br />
   <br />
   Tyttö askartelee todella paljon ja meillä on usein joko lattia tai ruokapöytä täynnä askarteluvälineitä ja paperisilppua. Ne kuitenkin siivotaan aina puuhien päätteeksi takaisin omiin laatikoihinsa ja paikkoihinsa, ainoastaan kuivumassa olevat taideteokset ja vesivärimaalaukset jätetään pöydälle odottelemaan että ovat kuivuneet kokonaan. 🙂 Kyllä meillä saa elää ja touhuta ihan vapaasti vaikka koti onkin valkoinen, aina paikkojen ei tarvitse olla tiptop, mutta jokaisella tavaralla tulee kuitenkin olla se paikkansa jonne se /ne siivotaan enemmin tai myöhemmin. 🙂

 3. Hienot kaiuttimet, mutta jotenkin liian ufot sisustukseen nähden, siis minun mielestäni. Meillä on Amphionit, lattiakajarit. Minä olen se, kenen mielestä pitää olla laadukkaat äänentoistoleitteet, exä opetti. Mikäs ihanampaa kuin kuunnella nupit kaakossa tiettyjä biisejä.

  1. Sari: Amphion Argonit ovat hieman samaa lookkia kuin miehen Zingalit, tyylipuhtaat klassikot. 🙂 Nupit kaakossa on ihana fiilistellä. &hearts;

 4. Hei. Pienenä vinkkinä, tänään käydessäni Riihimäellä th-marketissa, sattui silmään phantom kaiutin hintaan 825e. Jos jotakin teistä kiinnostaa hommata. (Löysin sattumalta tämän keskustelun kun mielenkiinnosta googlasin tuon ovh hintaa)<br />
  <a rel="external nofollow" href="https://www.facebook.com/TH-Market-Oy-Vahinkotavarakeskus-359928464123569/&quot; target="_blank">https://www.facebook.com/TH-Market-Oy-Vahinkotavarakeskus-359928464123569/</a&gt;

  1. Mikko: Tuollaisista paikoista tekee joskus todella loistavia löytöjä. 🙂 Tarkkana saa kuitenkin olla kun ostoksilla on, ettei tule hankkineeksi viallista peliä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *