Muurikello kesän tuo…

Rakastuin viime kesänä valkoisiin muurikelloihin ja niitä on saatava parvekkeelle tänäkin vuonna. Kukkakaupoissa olen toistaiseksi nähnyt vain violetteja muurikelloja mutta tänään Citymarketissa oli pöytä pullollaan valkoistakin vaihtoehtoa. Myyjän mukaan Pirkka-muurikello kuuluu kevään perusvalikoimaan, joten Cittareista siis hakemaan jos haluatte vapuksi nimenomaan valkoisia kesäkukkia kotiin. 🙂

Omakotivalkoinen_25042016_3510_2.jpg

Omakotivalkoinen_25042016_3497.jpg

Omakotivalkoinen_25042016_3504.jpg

Omakotivalkoinen_25042016_3505.jpgOmakotivalkoinen_25042016-65147.jpgOmakotivalkoinen_25042016_3513.jpg

Kyllä se vaan niin on että kukat kesän tuo… vaikka olisi vähän viluisaakin. ♥ Onneksi ei lumisadetta saatu tänne etelään, vaikka mielummin olisin ehkä kuitenkin ottanut hiljaa putoilevat lumihiutaleet kuin sen vihmovan jääveden, joka koiralenkillä uitti sekä minut että koiran. Onneksi kohta on vappu ja sitten alkaakin jo ilma lämmetä. 🙂

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

13 kommenttia “Muurikello kesän tuo…

 1. On kyllä ihania! Meillä on lasitettu parveke (Helsingissä) johon paistaa tähän vuodrnaikaan n.klo.15-19 välillä. Säilyisivätköhän muurikellot jo nyt parvekkeella? Yöllä kuitenkin kylmää..

  1. Hannan: Itse en ihan vielä uskaltaisi laittaa niitä parvekkeelle, yöt ovat liian kylmiä ja kukat varmasti paleltuvat. Vapun aikaan pitäisi olla lämpimämpää, joten toiveissa on että viimeistään viikonloppuna kukkaruukkuni voisi muuttaa partsille. 🙂

 2. Onpas nättejä! 🙂 Laitatko muuten yleensä kasvit omissa pienissä muoviruukuissaan noihin omiin ruukkuihisi tai muihin astioihin (vai mitä ne nyt on :D) vai otatko muoviruukut pois?

  1. Jenni: Nämä muurikellot laitoin ilman muoviruukkua ja lisäsin multaa sen verran että kukat pysyvät pystyssä. 🙂

 3. Mulla olisi kans tarkoitus laittaa täksi kesäksi parveke kuntoon. Mutta kun ulkona on niin jumalattoman kylmä, niin en ole saanut edes raivattua sitä. Ei huvita. Nuo Muurinkellot voisin kyllä käydä tsekkaamassa meidän Cittarissa. Minkä hintaisia nuo suurinpiirtein ovat?

  1. Minna: Ulkona on ärsyttävän kylmää, viime vuonna tähän aikaan oli paljon lämpimämpää ja parvekekin oli laitettuna. Toivotaan että vappu olisi lämmin ja sää jatkuisi siitä eteenpäin mukavammissa lukemissa. 🙂 Muurikello maksoi 5,80€. 🙂

  2. Raili: Niin on, kaunis ja hentoinen josta tulee mieleen lapsuuden tähtisilmä-jogurtit. :)<br />
   <br />
   Toivottavasti saataisi vapuksi jo lämpimämpää, ihan kateellisena seurasin eilen uutisia kun itäsuomessa päästiin jo lähes 18 lämpöasteeseen kun täällä etelässä hytistään nollan tietämissä. 🙂 Onneksi nyt on sentään 5 astetta ja aurinko alkoi hetki sitten paistamaan… 🙂

 4. Muurikelloa voi totuttaa viileään pikkuhiljaa.Se on monivuotinen.Saattaa jopa talvehtia maahan istutettuna ja suojattuna.Ja muistaakseni voi talvehdittaa sisälläkin.

  1. Nanna: Kiitokset vinkistä, täytyy kokeilla tuota totuttamista päiväsaikaan, josko saisin kukan tottumaan viileämpiin asteisiin. 🙂

  1. Riika: Kyseiset vadit ovat Koziolin pottichelli -vateja, jotka olen ostanut aikoinaan Royal Design verkkokaupasta. Koziolia myydään monessa muussakin paikassa, kokoja on useita ministä maksiin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *