Vappusiivous ala Tasokoti!

Pitkäaikaisen yhteistyökumppanini Tasokodin tehotiimiläiset tulivat eilen tekemään perusteellisen kotisiivouksen ja helpottamaan vappuviikon tehtävätaakkaani. Tykkään siivoamisesta kovasti, mutta tälläisinä hetkinä kun kello tikittää kaulassa, työtä on enemmän kuin ehdin tekemään ja harrastuksissakin olisi hyvä joskus näyttäytyä, on ammattilaisten suorittama vappusiivous kuin taivaanlahja. Tasokoti teki erinomaista työtä jälleen kerran ja koti kiiltää puhtauttaan lattiasta kattoon. ♥︎

Omakotivalkoinen_Tasolaiset_Vappusiivous

Omakotivalkoinen_Tasolaiset_Vappusiivous

Omakotivalkoinen_Tasolaiset_Vappusiivous

Tasokodin tarjoama kotisiivouspalvelu on valioluokkaa. Ennen jokaista siivouskertaa tiedustellaan asiakkaan toiveet: onko kodissa jokin tietty paikka tai kohta, joka kaipaa tällä kertaa erityistä huomiota. Esitin tiimille toiveen lattioiden extramoppaamisesta, sillä olen lintsannut lattioiden pesusta ja varsinkin eteisen ja keittiön kohdalla oli pinttymiä ja likaisia tassunjälkiä. Myös kylpyhuoneen hanojen kalkkitahroille kaipasin tehopesua ja nyt nekin säihkyvät tahrattomina. 🙂

Omakotivalkoinen_Tasolaiset_Vappusiivous

Omakotivalkoinen_Tasolaiset_Vappusiivous

Peura-hyllyn puhdistaminen käy jumpasta, sillä teräkseen tarttuu tuplasti enemmän pölyä kuin sileään kalustelevyyn tai lasipintaan. Siivoojattaret antoivat kylmää kyytiä liesituulettimen rasvoille ja peura-hyllyyn kertyneelle puolensentin pölykerrokselle. Ihanaa kun on rakennustyömaa vieressä, ei paljoa parane laiskotella siivoamisen kanssa. 🙂

Omakotivalkoinen_Tasolaiset_Vappusiivous

Omakotivalkoinen_Tasolaiset_Vappusiivous

Keittiö puhdistettiin kauttaaltaan kalusteovia, pikkuikkunaa, välitilalasia ja sokkeleita myöten. Myös tiskiallas ja allastulppa saivat tehokäsittelyn ja nyt keittiössä totisesti kelpaa kokkailla vappumuonaa. 

Omakotivalkoinen_Tasolaiset_Vappusiivous

Omakotivalkoinen_Tasolaiset_Vappusiivous

Kotisiivous sisälsi myös lattialistojen ja väliovien tarkan pyyhinnän, joka on koiraperheessä varsinkin eteistiloissa suotavaa. Sateisen sään seurauksena pörröinen koira ravistelee itseään kuivaksi suoraan oviaukossa ja roiskeet lentävät joka paikkaan. Lattialistat ja ovet kuuluvat niihin vaivaalloisimpiin siivottaviin, enkä itse ole jaksanut pyyhkiä niitä niin usein kuin olisi ollut tarpeen…

Omakotivalkoinen_Tasolaiset_Vappusiivous

Omakotivalkoinen_Tasolaiset_Vappusiivous

Omakotivalkoinen_Tasolaiset_Vappusiivous

Tasokoti-tiimillä vierähti tehosiivoukseen pari tuntia ja samaan lopputulokseen pääsemiseksi minulla olisi mennyt vähintään tuplaten. Perjantaihin asti on kiireitä, mutta perjantaina onneksi alkaa L O M A! Koska kotikin on puunattu valmiiksi, saan nauttia lomailusta ilman ainuttakaan askaretta. 🙂

Jos asustat PK-seudulla ja kaipaat helpotusta juhlavalmisteluihin, suosittelen suurella sydämellä Tasokodin kotisiivouspalveluita! Palveluerittelyt, hinnaston ja tarjouspyyntölomakkeen löydät osoitteesta:

www.tasokoti.fi

Leppoisaa keskiviikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Tasokoti.fi)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

16 kommenttia “Vappusiivous ala Tasokoti!

 1. Siivoamisessa nuo jalkalistat ovat todella inho juttu. Minulla on hankaluuksia olla kumarassa niin pitkää aikaa, että saa kaikki listat pyyhittyä kunnolla (140 neliötä). Ratkaisin pulman pyytämällä kahta lastenlastani (12 ja 14 v) tekemään homman. Laitoin vettä ja pesuainetta ämpäriin ja annoin kummallekkin pesurätin. Homma sujui hyvin ja listat tulivat puhtaaksi 🙂 Tietysti korvasin työn ja tekijät olivat tyytyväisiä niinkuin minäkin 🙂

  1. Pirjo V: Jalkalistat ovat siivouskohteideni inhokkilistalla, kuten myös liesituulettimen rasvasuodatin ja ovenkarmien päällystöjen pyyhintä. 🙂 Olen omaa tyttöäni maanitellut pyyhkimään lattialistat puolestani, mutta neiti ei yhtään lämmennyt idealle. 🙂 Sinulla on ihanat lapsenlapset, kumpa tuo omanikin suostuisi apulaiseksi. 🙂

  2. Jos rasvasuodatimella tarkoitetaan niitä mitkä ainakin meidän lieskarissa ovat sellaisia metalliritelikköjä, niin minä olen silloin tällöin vaan laittanut ne tiskikoneeseen ja pessyt siellä. Puhdasta on tullut.

  3. Oopsie: tiskikone pesee aika hyvin metalliset suodattimet, toinen hyvä niksi on laittaa ne likoamaan yöksi pesuaineveteen, huuhtoa hyvin ja sen jälkeen pestä muun tiskin mukana koneessa. Tuo liotus poistaa pahimmat rasvat ja rasvaan tarttuneen pölyn, jolloin astianpesukone pääsee paremmin painamaan vettä suodattimen läpi. 🙂

 2. Ai vitsi, tekisi niin nannaa omallekin kodille tuollainen kunnon siivous. Täällä myöskin siivottavaa riittää, kun tuo rakennustyömaa on ai-van vieressä ja tiedettävästi olen laiskanpuoleinen siivoaja. 😀

  1. Irina: Nuo työmaan hiekkapöllyt ja pienhiukkaset ovat kyllä melkoinen sotkun tuottaja, parissa päivässä huomaa sellaisen hennon pölykerroksen kaikilla tasopinnoilla. Koko ajan saisi olla siivoamassa. 😀

 3. Loistava apu arkeen! Käyttivätkö sinun rättejä/siivousaineita? Olen hygieniasta tarkka ja muiden mopeilla/liinoilla en haluaisi kotiani siivottavan. Saitko tämän ilmaiseksi vai maksoitko omasta pussista? Mietin vain että onko oikeasti hyvä firma.

  1. Hilu: Tasokodilla suositaan asiakkaan omia pesuaineita ja siivoustarvikkeita ja he käyttivät siivoamiseen minun pesuaineita. Siivoavat toiveesta kyllä omilla ammattilaisaineillaankin, jos on esim jokin sellainen paikka joka tarvitsee erityistä puhdistusta ja desinfiointia kuten esim kylpyhuone tms. 🙂 <br />
   <br />
   Tämä siivouskerta kuului yhteistyöhömme ja postausta vastaan sain heiltä parin tunnin siivouksen. Molempiin suuntiin toimivasta vastapalveluksesta huolimatta voit luottaa siihen että kokemukseni ja mielipiteeni heidän siivoustyön laadustaan pitää paikkaansa. Olen erittäin tarkka siitä kenen kanssa teen yhteistyötä enkä suosittele teille lukijoilleni mitään mikä ei vakuuta minua. Tasokodin siivouksen laatu on erinomaista ja yritys on yksi Helsingin seudun parhaimmista, työntekijät koulutetaan perusteellisesti ja siivoustyöhön paneudutaan kunnolla. Olen tehnyt itsekin siivoajan työtä ja sen vuoksi olen äärimmäisen tarkka sekä lopputuloksesta että siivoajien tavasta toimia. Kotiani on siivonnut 5 eri henkilöä Tasokodilta ja jokainen heistä on ollut erittäin ammattimainen ja huolellinen, jokaisella siivouskerralla. 🙂

  1. Nanna: On kyllä ihana kun saa tehtyä muita juttuja sillä aikaa kun tulee siistiä. 🙂 Kunhan irrallaan ja levällään olevat tavarat keräät pois tieltä, niin muuta ei tarvitse tehdä. 🙂 Eli kori käteen ja sinne keräät tasoilta paperikasat, pikkutavarat ja sohvilla lojuvat vaatteet yms. Sitten siivoajien visiitin jälkeen purat korista tavarat takaisin niiden oikeille omille paikoilleen ja avot, puhdasta ja siistiä. 🙂

 4. Tuo lattialistojen ja väliovien pyyhkiminen kyllä tahtoo välillä unohtua pitkäksikin aikaa, hups… 😀 Listoja tosin imuroin melko säännöllisesti, mutta kyllä ne kaipaisivat myös nihkeäpyyhintää. Lisätäänpä siis 'to do' -listalle. 🙂

  1. Tiia: Ne unohtuvat tosi helposti ja sitten kun eteisessä istun laittamassa kenkiä jalkaan niin silmä osuu roiskeisiin ja likaan. 😀 Hyvää musiikkia vaan soimaan ja siivousliina lentämään. 🙂

 5. Ei olisi hassumpi ajatus siivouttaa keittiö ja kylppäri/sauna ulkopuolisella pari<br />
  kertaa vuodessa. Heille töitä ja meille hyvä mieli.

  1. Raili: samaan lopputulokseen itsekin olen päätynyt. 🙂 Perus pikasiivous on ihan ok hoitaa muun puuhastelun lomassa, mutta kylpyhuoneen jynssäys ja varsinkin ikkunoiden pesut jätän mielelläni ammattilaisten hoidettavaksi. 🙂

 6. Oletko itse kokoajan paikalla? Tuo on mietityttänyt minua että en haluaisi kotiin jäävän ketään vierasta siivoilemaan, mutta sitten taas jos olen kotona ja siivoojat touhuuvat, tulee minulle huono omatunto 😀

  1. Heli: Ajattelin samoin ennen ensimmäistä kotisiivouskokemustani, mutta luottosuhde omiin siivoojiin on niin vankka että voin hyvillä mielin lähteä hoitamaan asioitani samalla kun siivoustiimi pistää tupaa kuntoon. 🙂 Siivoojat toimivat tarkasti ohjeiden mukaan ja sulkevat ikkunat, valot sekä ovet ennen lähtöään mikäli asukas ei ole kotosalla. Huonoa omaa tuntoa ei missään nimessä kannata ottaa vaikka olisit siivouksen aikana kotona, he tekevät kuitenkin omaa työtään rivakkaan tahtiin eivätkä ehdi paljoa miettimään mitä asukas touhuilee samalla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *