Puutarhurin puuhissa!

Cittariin oli saapunut uusi erä valkoisia muurikelloja ja kävin rohmuamassa ne kaikki omaan kärryyni. 🙂 Onneksi muistin ostaa myös kukkamultaa ja mukavasti vierähti puolisen tuntia puutarhurin istustuspuuhien parissa. On muuten äärimmäisen rentouttavaa iskeä kouransa multaan, suosittelen kokeilemaan tätä hiekkalaatikkoleikkien kaltaista rentoutumiskeinoa!

Valkoiset muurikellot muovikorissa - Vihersisustusvinkit Omakotivalkoinen
Valkoiset muurikellot muovikorissa - Vihersisustusvinkit Omakotivalkoinen
Valkoiset muurikellot muovikorissa - Vihersisustusvinkit Omakotivalkoinen

Sain lukijaltani vinkin että muurikelloa voi totuttaa pikkuhiljaa viileään säähän ja kannoinkin kukat uudessa muovivadissaan pariksi tunniksi parvekkeelle palelemaan. Hyvin näyttivät viihtyvän ja ensi kerralla saavat ulkoilla tuplamäärän. 🙂

Valkoiset muurikellot muovikorissa - Vihersisustusvinkit Omakotivalkoinen
Valkoiset muurikellot muovikorissa - Vihersisustusvinkit Omakotivalkoinen

Iloista vappua kaikille!6 kommenttia “Puutarhurin puuhissa!

  1. Oi ihanat! Kauempaa katsottuna muistuttaa hiukan valkovuokkomättäitä. Tekisi niin mieli laittaa hiukan kevättä jo omallekin parvekkeelle. Mutta meillä alkaa valitettavasti kesällä parvekeremontti, joten kukkien istutus tuntuu nyt hiukan turhalta.

    1. Kaisa J: Niin muistuttaa ja nyt ilmakin on sellainen että ne voi kantaa parvekkeelle. 🙂 Muutama kesäkukka sisätiloihin? Muurikello viihtyy sisälläkin ja on hajuton, joten sopii myös keittiön läheisyyteen. 🙂

  2. Muurikellot ovat herkkyydessään aivan mielettömän ihania! ♥ Tuollaisena runsaana istutuksena ne näyttävät todella kauniilta. :). Aurinkoista vappupäivää!

    1. Hippu-76: Kiitokset! ♥ Reissu meni makoisasti kauniista kaupungista ja ilmasta nautiskellen. ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *