Juhlahetkiä & hempeää tunnelmaa!

Lauantaina juhlitaan hempeissä sävyissä ja tunnelmissa – aamupäivällä herkutellaan lastenjuhlissa ja illemmalla kilistellään aikuisten kesken. Lindexiltä löytyi tytölle kaunis utuisen roosa mekko* ja samaa sävyä oleva hiuspanta, itse sujautan päälleni mustan luottomekkoni sijaan valkoista…

Juhlahetkiä ja juhla-asuja Omakotivalkoinen
Juhlahetkiä ja hempeän roosa mekko - Omakotivalkoinen
Juhlahetkiä ja hempeän roosa mekko - Omakotivalkoinen

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille! ♥︎

*sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

14 kommenttia “Juhlahetkiä & hempeää tunnelmaa!

  1. Ups, pahoittelut jos meni vikaan. 😀 Tosin valkoinen mekko ja sen viereen aseteltu sormus on mun mielestäni on hyvin selvä viittaus häihin… Ja pikkuneidin soma mekkokin on kuin tehty pienelle morsiusneidolle… Hmm, taidan vieläkin epäillä häitä! 🙂

  2. Johanna: Sormuksen vieressä oli alunperin rannekoru, mutta päätin olla laittamatta sitä juhlaan ja nappasin sen pois kuvasta. Sormus jäi ehkä vähän hölmönnäköisesti tuohon yksinään. 😀 Avioliiton satamaan en ole suuntaamassa, meidän on hyvä juuri nyt ja juuri näin. 🙂

 1. Kauniita kuvia ja vaatteita,<br />
  Osallistu kastehelmi arvontaan mun blogissa,<br />
  Oikein hyvää alkanutta viikkoa sulle.

 2. Blogisi on niin mahtava ja juurikin vimpan päälle inspiraatio blogi. En voi käsittää tätä kommenttiboksin meininkiä, mitä ihmettä ihmiset oikein ajattelee kun he kirjoittavat ensin niin hienosti, kivasti ja nätisti ja sitten vielä painetaan &quot;lähetä&quot;kommentti -nappia. Sulla pitäis olla kommenttiboksissa joku idiootti suodatin. Miten aikuiset ihmiset voi kirjoittaa asioita mitä tänne sinunkin blogiisi on tullut? Jotenkin tulee vähän ikävä mieli tämänkin postauksen kommenteista, korjaa jos tulkitsen väärin, mutta miksi ihmiset kirjoittaa noin. Mun mielestä tää on parasta luettavaa ja en itse viitsisi koskaan puuttua ostoksiisi tai sisustukseesi, tämä on sinun blogi ja sinun elämä ja sinun säännöt. Haluan vain sanoa että you rock, blogi on ehdottomasti yksi blogitaivaan kirkkaimmista tähdistä ulkoasun, kuvien kuin tekstin osalta. Kiitos tästä! 🙂

  1. Rosa: Kaunis kiitos kauniista sanoistasi! &hearts; <br />
   <br />
   Saan päivittäin sellaisia kommentteja jotka eivät koskaan tule päivänvaloon ja yritän parhaani mukaan luovia kommenttivirrassa. 🙂 Julkaisen pääasiallisesti vain sellaiset kommentit jotka ovat kivoja, mukavia, asiallisia tai sisältävät asiaa kuten asiallisella tavalla ilmaistua palautetta tai kysymyksiä. Joskus &quot;joudun&quot; julkaisemaan myös vähemmän mukavia kommentteja jotta saan vastattua niiden anonyymeille kirjoittajille ja pyytämään lopettamaan toistuvan häiriköinnin. Olen joutunut eräänkin kommentoijan kanssa menemään niin pitkälle että tein hänen toimistaan rikosilmoituksen. Moneen junaan meitä on, toiset saavat hupia ihmisten arvostelusta ja haukkumisesta, toiset suhtautuvat elämään lempeämmin ja keskittyvät positiivisempiin aidosti iloa tuottaviin asioihin. Loppujen lopuksihan sillä ei ole kovinkaan suurta merkitystä mitä puolituntematon bloggari (kuten minä) ostaa tai jättää ostamatta, joillakin vaan on pakottava tarve purkaa turhautumistaan epäsivistyneellä tavalla. :D<br />
   <br />
   En tiedä tarkoititko tämän postauksen kommentilla tuota ensimmäistä, jossa kysyttiin avioliitosta? Itse en siitä loukkaantunut enkä pidä sitä liian utelevana, Minusta avioliitto on ihana asia josta ilolla teille kaikille kertoisin jos sellaiseen olisin astumassa, mutta olen parisuhteessani onnellinen juuri nyt tälläisenäänkin enkä ole edes miettinyt tuollaisia asioita. 🙂 <br />
   <br />
   Aurinkoista keskiviikkoa! &hearts; &hearts;

  2. WTF? Vilpittömästi onnittelin mielestäni selkeän kuvavihjeen perusteella. Ja tästä hyvästä minulle omistetaan vihaviesti, joka idioottiviittauksineen lähentelee kunnianloukkauksen rajoja? Ja ripitetään _minua_ asiattomasta käytöksestä? Sori, mutta tuntuu ettei tämä ole enää todellista. :D<br />
   <br />
   Pahoittelen, jos olen jonkun mielen pahoittanut, vaikken kyllä itse ymmärrä (edes pohtimisen jälkeen) mitään pahaa kirjoittaneeni. (Onko nykyisin jotenkin noloa tai naista alentavaa mennä naimisiin vai mitä ihmettä?) Helpompi on tietysti usein huomata malka toisen silmässä kuin tukki omassaan… Ehkäpä siinä on tuumattavaa niin minulle kuin Rosallekin? Voin kyllä puolestani luvata tukkia oman turpani, jos noin vastenmielinen otus olen. :D<br />
   <br />
   Kaikesta huolimatta iloisia kesäjuhlia niin Miialle kuin Rosallekin. &hearts;

  3. Johanna: En tiedä tarkoittiko nimimerkki Rosa sinun kommenttiasi viitatessaan tähän postaukseen ja siksi kysyin asiaa, kertoen samalla että itse en kokenut sitä tungettelevana tai liian henkilökohtaisena. &hearts; <br />
   <br />
   Totta on että saan ikäviä kommentteja ja moni mielenkiintoisesti alkanut keskustelunaihe pilaantuu kommentin ikävän sävyn vuoksi. Yritän parhaani mukaan valikoida mitä julkaisen ja mitä en, oman fiiliksen mukaan teen päätöksen ja oma vallitseva fiilis aika pitkälti määrittelee millainen olo kommentista tulee. Tosi vaikea selittää sanoin mitä ajan takaa… <br />
   <br />
   En missään nimessä halua että kukaan lukijoistani loukkaantuu kommenttiboksini tähden, en halua sitä Rosalle enkä myöskään sinulle Johanna! &hearts;

 3. Voi miten herttainen tyttösi on :)<br />
  <br />
  Minulla on kysymys, enkä tiedä parempaa vastaajaa kuin sinä! 😀 Haluan hankkia huonekasvin, minkä saisi kivasti alumiinisankoon esille. Pienempään sankoon ostin jo pienehkön palmuvehkan, mutta toinen isompi sanko odottaa vielä asujaa. Viherkasvin tulisi olla helppohoitoinen, voisi puhdistaa ilmaa ja olla kivannäköinen. Ihastelin peikonlehteä, näyttää teidän kodissanne ihanalta! Toinen kysymys, annatko kasvien olla omassa kaupan valmiissa mullassaan vai lannoitatko kasvejasi?<br />
  <br />
  Mukavaa ja aurinkoista maanantai-iltaa! :)<br />
  <br />
  Mia

  1. Mia: Peikonlehdelle ääni täältä ehdottomasti, on helppohoitoinen ja nätti, ja sopii sinkkisankoon. &hearts;<br />
   <br />
   Laitan kasvit kaupan mullassa uuteen ruukkuun ja lisää uutta multaa lisäksi jos on tarvetta. En ole lannoittanut kasveja kertaakaan mutta pitäisi kyllä antaa niille lisäravinnetta. Ne auttavat kasvia kasvamaan ja säilyttämään virkeytensä, jokin kasteluveden joukkoon laitettava mieto ravinne voisi olla hyvä. Ja keväällä kasvukauden alkaessa sitten kuuriluontoinen tehokkaampi ruokinta. :)<br />
   <br />
   Aurinkoista keskiviikkoa! &hearts;

  1. Westin: Oma mielenkiintoni niiden tekemiseen lopahti ja sinä olet ensimmäinen joka kysyy niiden perään. 🙂 Voisin tehdä ensi viikolla blogissani pienen kyselyn ja jos kk-ostokset saa kannatusta niin ilman muuta voin niiden tekemistä jatkaakin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *