Asupostaus – Klassikkotrenssi alle satasella!

Käytin Burberryn trenssiin tarkoitetun säästötilini saldon – mihinkäs muuhunkaan kuin – sisustusjuttuihin, joten jouduin etsimään itselleni hieman edullisemman klassikkotrenssin seuraavaksi vuodeksi tai pariksi. Hyödynsin maaliskuussa Booztlet alekampanjan antia ja pistin mustan polvimittaisen Mangon trenssin* tilaukseen. Trenssit istuvat Burberryn perusmallia ja sen lyhyelle ihmiselle tarkoitettua mitoitusta lukuunottamatta päälleni hieman huonosti, johtuen standardeista ja omasta kitukasvuisuudestani. Tämä Mangonkin trenssi saisi olla himppasen pienempi ja hartioista istuvampi, mutta yllättävän hyvältä se minun omaan silmääni näyttää. Helman pituus on sopiva, hihat eivät ole pahalla tavalla liian pitkät ja vyön avulla takista saa tyköistuvan.

Klassikkotrenssi alle satasella - Muotivinkki Omakotivalkoinen
Klassikkotrenssi alle satasella - Muotivinkki Omakotivalkoinen
Klassikkotrenssi alle satasella - Muotivinkki Omakotivalkoinen

Trenssi sisältää 3% elastaania ja kankaan joustavuuden ansiosta se ei ryppyynny kovinkaan helposti. Oma takkini on ollut ahkerassa käytössä kohta 9 viikkoa ja se on kyynärtaipeen hentoisia ryppyjä lukuunottamatta kuin uusi. Nyt kyseinen trenssi löytyy Booztletin aleosastolta alle kolmellakympillä ja kokojakin näytti olevan jäljellä hyvin, joten jos etsit itsellesi hinta-laatusuhteeltaan loistavaa mustaa klassikkotrenssiä, vannon omakohtaisen kokemukseni kautta että se on tässä: booztlet.com/mango-double-breasted-trench-black*.

Tänään tuli ulkoilua niin paljon, että onnistuin polttamaan itseni. Olkapäät, käsivarret, polvet ja nenä helottavat kirkkaanpunaisina ja joudun lotraamaan kylmän suihkun alla vielä toistamiseen ennen nukkumaan menemistä (siksi asukuvat ovat tällä kertaa mustavalkoisia :D). Onneksi kaapista löytyy puolikas tuubi Natusanin perusvoidetta, sen totesin pari kesää sitten olevan paras hoitovoide palaneen ihon kosteuttamiseen. Olkaa te minua viisaampia, suojatkaa ihonne älkääkä käräyttäkö nahkojanne. ♥

Leppoisaa illanjatkoa ja huomiseen!

Tuotekuvat: Mango, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Asupostaus – Klassikkotrenssi alle satasella!

  1. Dexpanthenoli on parasta palaneen ihon hoitoon. Natusanit vain kosteuttaa. Olen entinen auringon palvoja ja omasta kokemuksestani voin suositella. Nätti takki!

    1. iisa: Täytyy tänään piipahtaa apteekissa ostamassa tuota voidetta, ensiapuna auttoi tuo Natusan ja punoitus on puolittunut eilisillasta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *