Satunurkkaus & puueläimet!

Olemme tytön kanssa parhaillaan siivoamassa ja järjestelmässä neidin huonetta ja harkinnassa on sängyn kääntäminen vastapäiselle valkoiselle seinälle. String-hyllyn alle jäisi muutoksen seurauksena tyhjää tilaa, johon saisi rakennettua jonkinlaisen satunurkkauksen…

Omakotivalkoinen_01062016_4522.jpg

Omakotivalkoinen_01062016_4523.jpg

String Pocket hyllyyn olisi ihana saada tytön kirjoja, mutta valitettavasti 15cm syvä hylly on siihen liian pieni. Nostelin hyllyyn tilapäiseksi täytteeksi puueläimiä, aika söötin näköinen kokoelma puuta, valkoista ja terästä. 🙂 

Tietäisikö kukaan kauppaa mistä löytyisi isoja lattiatyynyjä, mielellään 80x80cm kokoisia? Viime kesänä niitä näkyi runsaasti, mutta nyt ne ovat kadonneet jonnekin… Myös puuvillapintaiset säkkituolit voisivat olla passelit lukunurkkaukseen, sellaisten myyntipaikoista otan myös mielelläni vinkkejä vastaan. ♥︎

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

11 kommenttia “Satunurkkaus & puueläimet!

    1. Satu: Nuohan onkin kivoja, harmi kun värivaihtoehdoista ei löytynyt valkoista tai vaaleanpunaista / pinkkiä. Kiitos vinkistä! ♥

  1. Miten olisi Bedit:in Zipit-lattiatyyny. Tarvitsee tietenkin täytteen, mutta meillä laittettiin kaikki vieras peitot ja tyynyt säilytykseen pussukan sisälle ja saatiin ihana löhöily paikka aikaiseksi. Tyttö on erittäin tyytyväinen! Siinä on mukava löhöillä ja katsoa lasten ohjelmia / lukea kirjoja. Ja voihan siellä säilyttää myös pehmoleluja jne.

  2. Jotain väriä kannattaisi hankkia tytön huoneeseen vai pitääkö hän todella mustavalkoisesta/valkoisesta sisustuksesta? Pinkkiä, turkoosia, violettia, näyttäisivät ihanalta!

    1. Irina: Tyttö tykkää kovasti mustasta, ihan itse haluaa vaatteensakin valita aina mielummin mustana kuin muissa väreissä. 🙂 Tykkää silti myös väreistäkin, lemppareita on vaihtelevasti mm. pinkki, turkoosi, keltainen, ja lila. Mustavalkoinen perusväritys lastenhuoneessa on minusta erinomainen valinta. Leluista ja tavaroista tulee väriä riittämiin ja jos seinät ja kalusteetkin olisivat värikkäitä, en usko että oma tyttöni pystyisi iltaisin rauhoittumaan untenmaille. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *