Koukussa… kasveihin!

Ripustin Koziolin muovipurkit valkoisilla S-koukuilla roikkumaan olohuoneen String-hyllyn kylkeen. Ihanan freesi ja viidakkomainen fiilis, joka taitaa jäädä ihanuudestaan huolimatta tilapäiseksi, sillä harkitsen olohuoneen muutamaa muutosta. Muutossuunnitelmani ei ole vielä valmis, joten en tällä kertaa asiasta enempää hiisku… Viikon verran nyt ainakin saavat kultaköynnös ja aralialajike olla purkeissaan roikkumassa. 🙂

Omakotivalkoinen_08062016_4844.jpg

Omakotivalkoinen_08062016_4849.jpg

Omakotivalkoinen_08062016_4845.jpg

Omakotivalkoinen_08062016_4847.jpg

Omakotivalkoinen_08062016_4836.jpg

Omakotivalkoinen_08062016_4841.jpg

Huomenna tulossa postausta sisustuksellisesti pätevästä kirjasta, inspiroivasta sisällöstä ja niiden yhdistelmästä. 🙂 Mukavaa keskiviikon jatkoa!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

8 kommenttia “Koukussa… kasveihin!

  1. Anna: Tytön hoidettavan hänen huoneessaan ovat, mutta vetelevät viimeisiä hengenvetojaan. Tyttö hulautti liikaa vettä niihin ja lehdet ovat muuttuneet keltaisiksi. Onneksi olivat sen verran halpoja ettei haittaa ostaa uusia tilalle, vahinkoja sattuu. 🙂

 1. Ihania viherkasveja!<br />
  <br />
  Kysymykseni ei liity millään tavalla tähän postaukseen, mutta annan mennä silti. Minulla on koiratalous ja imurinosto edessä. Muistelen, että käytät Dyson-merkkistä pölynimuria. Oletko ollut tyytyväinen? Kaipaako koiratalous erityistä turbiinisuulaketta, jotta koirankarvat saavat kyytiä?<br />
  <br />
  Kiitos mukavasta blogistasi! Luen sitä säännöllisesti, mutta tämä on ensimmäinen kommentointikerta.

  1. Milla: Minulla on kaksi Dysonia, tavallinen joskin minikokoinen City-mallinen imuri, sekä Hulluilta Päiviltä ostamani varrellinen rikkaimuri. Miehellä on aivan mahtava Dyson DC52 superimuri ja sillä lähtee kyllä jokaikinen karva mitä kotona on. :)<br />
   <br />
   Suosittelen koiraperheeseen joko tuota Dyson DC52 mallia tai Animal Turbine -malleja (joita useita). Animal Turbinet ovat varta vasten kotieläinperheisiin suunniteltuja. Koiran rodusta riippuen karva voi olla joko kevyttä leijuvaa ja sähköistä suikeroa (esim villakoirat ja monet pehmeäturkkiset rodut) tai suoraa piikikästä kankaaseen pujottautuvaa laatua, joka vaatii melkeimpä pyörivän suulaakkeen niiden irti saamiseksi. Dysonin imuroissa on mahtavat suulakkeet ja mahdollisuus ostaa erikseen lisävarusteita oman tarpeen mukaan. Animal Turbine -malleissa on kaikissa mukana tuollainen pyörivä suulake, jossa kumilamellit nappaavat tehokkaasti irtokarvat mukaansa. :)<br />
   <br />
   Kiitokset kun jätit kommenttia! &hearts; Ihana aina &quot;tutustua&quot; uusiin ihmisiin siellä ruudun toisella puolen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *