DIY – tyylikäs & inspiroiva sisustuskirja!

Maailma on täynnä ihania sisustus- ja lifestylekirjoja, joista ammentaa inspiraatiota. Upeimmat inspiraation lähteet löytyvät kuitenkin meidän tavallisten tallaajien elämästä ja siksi halusinkin tallentaa Instagramin kuvatykkäykseni valokuvakirjan muotoon – ikiomaksi kahvipöytäkirjaksi, joka on yhtä pätevä ulkoisesti kuin sisäisestikin ja voin selailla sitä vuodesta toiseen. Internet, verkkopalvelut ja sosiaalinen media ovat loistavia keksintöjä ja mahdollistavat kauniiden kuvien ja hienojen ideoiden leviämisen kaikkien ihmisten kesken. Joskus on kuitenkin mukavampi tarttua fyysiseen kirjaan, tietäen että huokailun ja ihastelun kohteet pysyvät tallessa kansien välissä tästä ikuisuuteen. ♥︎

Omakotivalkoinen_09062016_71617.jpg

Omakotivalkoinen_09062016_267382.jpg

Omakotivalkoinen_09062016_7818.jpg

Kirjan kannet ovat tyylikkäästi vitivalkoiset ja sisäsivut satiinimattaiset. Nimeä oli vaikea keksiä ja useiden vaihtoehtojen jälkeen päädyin nimeämään kirjani lyhyesti ja ytimekkäästi inspirationiksi. Fontti on kaunis Tamoro Skript, alareunaan lisäsin sisältöä kuvaavan tekstin lifestyle made of white minimalism & purity.

Omakotivalkoinen_09062016_76127.jpg

Omakotivalkoinen_09062016_87187.jpg

Omakotivalkoinen_09062016_13256.jpg

Vertailun tuloksena valitsin kirjan toteuttajaksi Ifolorin, jolla oli parhaimmat viimeistelyt ja monipuolisin valikoima asettelumalleja. 132-sivuinen teos sisältää 132kpl Instagramin tykkäys-kuvavirrasta poimittua kollaasikuvaa. Inspiroivia pikkukuvia on kaiken kaikkiaan 1584kpl, joten katseltavaa ja tutkailtavaa riittää. Sosiaalisessa mediassa julkaistuja kuvia saa tallentaa ja tulostaa omaan yksityiseen ei-kaupalliseen käyttöön, niiden levittäminen ja julkinen esittäminen ilman vaadittavaa lähdetietoa sen sijaan on tekijänoikeuden vastaista ja kiellettyä. Oman kuvakirjan teettäminen onkin loistava keino taltioida kauneimmat kuva-aarteet yksien kansien sisään – on kyseessä sitten omat lomamuistot tai upeat sisustuskuvat ympäri maailman. ♥︎ Alla video inspiraation lähteestäni!

Inspiroivaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

8 kommenttia “DIY – tyylikäs & inspiroiva sisustuskirja!

 1. Kaunis kirja ja hieno idea! Menikö toteutukseen kauan? Mietin, miten olet kollaasit toteuttanut… onko Instagram-sovelluksissa eroja, sillä minä en ainakaan löytänyt tuollaista kollaasimuotoista tykkäysvirtaa.

  1. Kaisa J: Minulla on iPhone, mutta ymmärtääkseni Insta-sovelluksessa ei ole juurikaan eroa erilaisten puhelintyyppien välillä. Oman tykkäys-virran löydät nimimerkkisi vieressä otikkorivissä oikeassa yläreunassa olevan auringon näköisen asetus-nappulan takaa. Sieltä avautuu lista kuten etsi facebook-kavereita, muokkaa profiilia ja vaihda salasana. Tuon salasana kohdan ala puolella ja Julkaisut, joista olet tykännyt -kohta. Sitä kun painat niin kaikki ikinä tykkäämäsi kuvat avautuvat eteesi aikajärjestyksessä uusimmasta vanhimpaan. 🙂 Tuosta listasta otin kuvakaappauksia 132kpl ja rajasin niistä koneella yksitellen ylimääräiset reunat pois, jotta jäljelle jäi neljä päälleekäistä riviä joissa kolme kuvaa vierekkäin vaakasuunnassa. <br />
   <br />
   Tuohon kuvakaappausten napsimiseen ja kuvien rajaamiseen meni aikaa noin 2 tuntia. Noin tunti meni kirjan muokkaamisessa ja kuvien raahaamisessa Ifolorin koneelle ladattavaan kuvakirjaohjelmaan. Kolmen tunnin projekti siis kaikenkaikkiaan, tosin tein sen osissa. 🙂

  1. Jessica: Minustakin. 🙂 Nyt ei kauniit kuvat katoa bittiavaruuteen ja niitä voi palata ihastelemaan kerta toisensa jälkeen. &hearts;

 2. Voi kurja ettet voi myyda tuota kirjaa – olisin ostanut heti.<br />
  Pystytko tekemaan linkkia, iFolorin sivuille, etta muut voivat ostaa ko. kirjan halutessaan? 🙂

  1. Sisustaja kauempaa: En valitettavasti voi jakaa linkkiä, sillä tuote on kertatilattava ja jokainen kirja pitää itse laatia Ifolor-ohjelman kautta. Lisäksi tuossa on tuo tekijänoikeuspuoli, yksityiseen käyttöön toisten kuvia voi tulostaa mutta jakaminen ja välittäminen ilman lähdelinkkejä (jotka kirjasta puuttuu) on kiellettyä. <br />
   <br />
   Muuten kyllä mielelläni auttaisin, sillä kirja on täynnä upeita inspiraatiokuvia valkoisista kodeista ja yksityiskohdista ympäri maailman. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *