Ystävyyttä, tyynynpäällisiä & Riviera Maisonin teekuppi!

Olen tutustunut blogini ansiosta useisiin uusiin ihmisiin, joiden kanssa sydämet synkkaa samoissa sävelissä. ♥ Tänään käväisin Ravintola Kappelissa treffaamassa ihanaa lukijaani R:ää, joka on virtuaalisessa blogimaailmassa ollut ystäväni jo pitkään. Hän on uskomattoman upea ihminen ja oli todellinen ilo saada tutustua häneen tänään kasvokkain. Puolitoistatuntinen viuhahti vauhdilla ja juttua olisi riittänyt tunneiksi eteenpäin, semmoistahan se on kun kiinnostuksen kohteet ja persoonat osuvat yksiin. 🙂 

Omakotivalkoinen_19072016_5719.jpg

Omakotivalkoinen_19072016_5718.jpg

Sisustuksen osalta jaamme monta samanlaista mieltymystä, joista yksi on Artekin klassinen H55-kuosi. Hän käväisi helmikuussa postaukseni innoittamana Artek Aitan muuttomyyjäisissä ja osti itselleen upeaa mustavalkoista H55-kangasta, josta ompeli minulle kaksi kaunista tyynynpäällistä. Nyt sohvaani koristaa kolmen tyynyn kopla – kaksi ystävän tekemää ja yksi kaupasta ostettu. ♥ 

Omakotivalkoinen_19072016_5710.jpg

Omakotivalkoinen_19072016_5723.jpg

Tyynyröykkiön välissä on mukava köllötellä kirjaa lukien ja iltarentoutumista silmällä pitäen ostin White on White -myymälästä tänään itselleni Riviera Maisonin korkean teekupin, johon mahtuu kunnon annos rentoutumiseliksiiriäni sitruunateetä. 🙂 Paras tee syntyy hitaasti hauduttamalla ja tuoretta sitruunaa teen joukkoon puristamalla. Jos herkkuhammasta kolottaa, sujautan mukaan yhden sokeripalan.

Omakotivalkoinen_19072016_5715.jpg

Rohkeudella ja avoimuudella voi nettimaailmastakin löytää tosiystäviä! ♥ Kiitos R sinulle kivasta päivästä ja ihanasta lahjasta!

Aurinkoista iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Ystävyyttä, tyynynpäällisiä & Riviera Maisonin teekuppi!

 1. Kiitos sinulle tapaamisesta. Olit juuri sellainen pirtsakka, iloinen ja <br />
  superkohtelias ladylike, jollainen kuva on välittynyt blogistasi. Aika<br />
  todella hujahti liian nopeasti eikä ehditty kuin raapaista pintaa.<br />
  Ihania kesäpäiviä sinulle ja läheisillesi?.

  1. R: Kiitos itsellesi! &hearts; Aika hujahti todella nopeasti, meidän pitää ehdottomasti ottaa uusintatreffit pitemmän kaavan mukaan. :)<br />
   <br />
   Ihanaa aurinkoista keskiviikkoa teille! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *