LOPPUALE -60% – Lapselle Converset, itselle paita & kotiin designia!

Stockmannin loppuale alkoi tänään ja suurin osa tuotteista on -60% alennuksessa, joiden joukosta löytyy mm. lasten kankaisia Converseja, Design House Stockhomin Step-tikkaat (mustat taloustikkaat ovat upeat valkoisen kodin seinälle ripustettuna) sekä Tiger of Swedenin paitoja. 🙂

STOCKMANN_ALE60-20072016.jpg

Kotikokkailijoille löytyy pannua ja kauhaa, klassikoita kerääville Muuramea ja värejä rakastaville vaikka mitä kaikkea… Lapsillekin oli jäljellä runsaasti vaatetta ja naisille syksyyn mm. Voguen 70 denierin mustia sukkahousuja 2€:lla. 🙂 Kurkatkaapa löytyykö alen joukosta omalla ostoslistalla olevia tarvikkeita tai vaatteita, shoppailemaan –>

www.stockmann.com/loppuale

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann / brändit. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *