Lifestylejulkaisu Cereal – Travel, Style & City Guide

Olen törmäillyt netissä englantilaisen Cereal Magazinen tyyliä, designia, kulttuuria ja matkailua sisältäviin lifestylelehtiin ja kiinnostukseni niitä kohtaan heräsi – mistä ihmeestä on oikein kyse ja miksi lehteä näkee niin monissa eri yhteyksissä pitkin nettimaailmaa…

Cereal_CityGuide_782730.jpg

Cereal_Paris_939729.jpg

Vierailu Cereal Magazinen sivuilla vahvisti epäilykseni – kyseessä on upeasti kuvitettu aikakauslehti, jonka sisällä on mielenkiintoisia tarinoita ympäri maailman. Lehden sivuilla nostetaan esille kaupunkeja, paikkoja, kulttuureja, ihmisiä ja asioita, jotka inspiroivat niin lehden tekijöitä, valokuvaajia kuin lukijoitakin. Kahdesti vuodessa ilmestyvän lehden rinnalle on tullut uutuutena nyt myös City Guides -kaupunkioppaat, joiden joukosta löytyy Pariisi, Lontoo, Kööpenhamina, sekä New York. 

Cereal_CityGuide_782378.jpg

Cereal_Copenhagen_6712681.jpg

Katselin lehtiä ja oppaita kielipitkällä ja päätin että minun on aivan pakko saada hyppysiini muutama Cerealin taidonnäyte. 🙂 New York City Guide olisi ollut ehdoton ykkösvalinta, mutta se, kuten lähes kaikki muutkin lehdet ja oppaat, olivat loppuunmyytyjä. Siispä ostettavissa olevat Pariisin ja Kööpenhaminan kaupunkioppaat päätyivät tuoreimman Cereal Magazine Volume 11 -lehden kanssa tilaukseen ja kotimatkalle. Lehdet ja oppaat ovat ihmeen edullisia verrattuna kotimaisten lehtien hintaan – 180 sivuinen lehti maksaa 12 £, 128 sivuinen kaupunkiopas 8 £. Tilauksen painoon ja määränpäähän perustuva postikulu oli omassa kolmen eepoksen kokoisessa tilauksessani 10£. Koko helahoidon hinta euroina tuli maksamaan minulle 45€, mikä on melko kohtuullinen hieman harvinaisemmasta ja oletettavasti laadukkaasta ja inspiroivasta sisällöstä kotiin asti kannettuna. 🙂

Cereal_CityGuide_782391.jpg

Cereal_11.jpg

Toivottavasti sisältö on yhtä tyyliteltyä kuin ulkokuori, jota kelpaa katsella kirjahyllyssä. 🙂 Lehtien kansi on osa inspiraatiota ja toivoisin että Suomeenkin saataisi jokin tämän kaltainen lifestylejulkaisu, jonka sisältö kestää aikaa ja ulkoasu katsetta. ♥ Lehtien kertakäyttökulttuuri on selvästi muuttumassa, sillä itseni lisäksi monet tuhannet muutkin ovat innostuneet Cerealin (ja toisen vastaavan eli Kinfolkin) kaltaisista kirjamaisista lehdistä… 

Ihanaa illanjatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Cereal Magazine | readcereal.com)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *