Minimalistin meikkipussissa – Monikäyttöiset luottotuotteeni!

Minimalistinen ajatusmalli “vähemmän on enemmän” sopii hyvin myös kauneudenhoitoon ja itsensä ehostamiseen, eikä se silti tarkoita että pitäisi luopua meikkaamisesta ja kulkea täysin naturellina. Asian ydin on tarpeissa ja tuotevalinnoissa – kuinka monta tuotetta tarvitaan kauniin meikin loihtimiseen ja voiko yhdellä tuotteella ratkaista useamman tarpeen. Jokaisella on omanlaisensa meikkirutiinit eikä tarpeisiin perustuvaa tuotekokoelmaa voi kukaan toisen puolesta määritellä. Tärkeintä onkin tarkastella oman meikkipussin sisältöä kriittisesti ja tehdä valinnat omien tarpeiden ja tapojen pohjalta. 🙂

Omakotivalkoinen_22072016_5498.jpg

Oma kokoelmani on määrällisesti supistunut viime vuosina, mutta monipuolistunut sisällön osalta. Kahdeksalla tuotteella saan luotua niin arki- kuin juhlameikinkin, eikä koskaan ole tullut vastaan tilannetta että jokin oleellinen osa meikistä puuttuisi. 

Omakotivalkoinen_22072016_5509.jpg

Meikkipohja koostuu nykyisin kolmesta tuotteesta – Diorin meikkipuuterista, varjostus-/aurinkopuuterista ja hieman helmiäishohtoisesta korostuspuuterista. Jokaisella puuterilla on oma sutinsa, jotka on helppo erottaa väristä, tummin suti tummimpaan puuteriin ja vaalein vaaleimpaan. Jokainen Diorin puuteri on pakattu kauniiseen ja kestävään peilirasiaan ja plussaa myös sutien pienestä meikkipussiin mahtuvasta koosta.

Omakotivalkoinen_22072016_5503.jpg

Silmät ja kulmat hoituvat kahdella Diorin paletilla – Eye Reviver Illuminating Neutrals Eye Pallette:lla sekä All in-Brow 3D Long-Wear Brow Contour Kit:llä (huh mitä nimihirviöitä molemmat). Kulmapaletin värivaha (nro 3. Fixing Wax) ei toimi toivotulla tavalla ja sen vuoksi fiksaankin kulmakarvani mielummin silmämeikkipaletin mustanruskealla rajauksiin tarkoitetulla vahalla minimittaista ripsariharjaa apuna käyttäen. Kevyen vahauksen jälkeen peitän karvojen lomasta pilkottamaan jääneet ihoalueet kulmapaletin tummimmalla sävyllä (nro. 1 Dark Brow Powder), jota käytän myös silmärajausten tekoon (työstö viistoreunaisella siveltimellä). 

Luomiväripaletti on suunniteltu erityisesti naturelliin meikkaamiseen ja sävyjen kiiltoaste sopii kauniisti hieman vanhemmalle iholle. Vaalein sävy toimii kirkastajana kulmaluulla sekä silmän sisänurkassa, häivyttäen varjoja luontevasti ja luonnollisesti. Toisiksi vaalein luomiväri on hyvä pohjasävy silmämeikille ja tummemmilla sävyillä voi luoda haluamansa kontrastin luonnollisesta luomivarjostuksesta näyttävään smokey eye -juhlameikkiin. Paletin mukana tulevat siveltimet ovat täyttä kuraa, joten niiden varaan ei kannata onnistunutta silmämeikkiä jättää. Itseltäni löytyy silmämeikkiä varten Make Up Storen luonnonkarvaa oleva parin sentin paksuinen puolinapakka sivellin, jolla hoituu sekä levitys että häivytys.

Omakotivalkoinen_22072016_5510.jpg

Meikin viimestely tapahtuu Diorin Diorshow Iconic -luottoripsarillani ja silloin tällöin innostun maalaamaan huuleni paloauton punaisella huulipunalla (rajauksineen). Täydellinen punaisen sävy Diorilla on nro 999, kaunis ja klassinen peruspunainen joka ei vivahda pinkkiin, oranssiin eikä ruskeaan. 🙂

Tämän enempää en itse meikkejä kaipaa. Jokaisella tuotteella (kulmapaletin liian vaaleaa vahaa lukuunottamatta) on tärkeä käyttötarkoitus ja parasta asiassa on se, että tuotteet tulee käytettyä loppuun ennen kuin ne vanhenevat / pilaantuvat. 🙂

Nyt kun muistan: Meikkisiveltimien puhdistuksesta minulta on kysytty muutamankin kerran ja omat sutini ja siveltimeni puhdistan siis Universal Stonella – tuolla hellävaraisella ja luonnonmukaisella yleisputsarilla joka toimii täydellisesti myös herkkien siveltimien puhdistustuotteena (nahkasohvan, kenkien, keittiön, lasipintojen, teräksen, kromin jne. lisäksi…) 🙂

Pirteää perjantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

8 kommenttia “Minimalistin meikkipussissa – Monikäyttöiset luottotuotteeni!

  1. Marija: Universal Stone sopii siveltimienkin puhdistamiseen. 🙂 Itse teen niin että koverran pienen palan Universal Stonea kämmenelle, kostutan siveltimen vedellä ja kevein pyörivin liikkein hankaan sivellintä kämmentä vasten. Huuhtele extrahuolella ja annan kuivua ilmavasti rauhassa, voila. 🙂

 1. Kiva postaus, pääsisinpä itsekin tuollaiseen meikkimäärään. Ripsivärejä on liian monia, en ole löytänyt sitä oikeaa. Ostin vasta Diorin new look -ripsarin, se oli kyllä täyttä kuraa! Harmittaa, sillä diorin meikit ovat muuten olleet hyviä, mielestäni melkein 50€ niin kököstä ripsiväristä on kuitenkin riistoa. En edes viitsi käyttää niin huonoa. Millainen tulos tuolla sinun ripsivärillä tulee?

  1. Reetta: Itsekin olen kokeillut kymmeniä ripsareita ja onneksi ostin tuon Diorin Iconicin, pari vuotta olen jo tuolla ripseni sutinut enkä muuhun vaihda ellei ole pakko. 🙂 <br />
   <br />
   Minun ripsari erottelee ripset hyvin ja sillä tulee todella luonnollinen lookki. En tykkää hämäkin jaloista ja lyhyet ripseni ovat vääränlaiset kaikkiin kaarevoittaviin ripsareihin. Iconicilla saan lisää mittaa ja eroteltavuutta. 🙂

  1. Minna: Tuosta olen kuullut ennenkin, LV:n astianpesuaine on kuulemani mukaan sopivan hellävarainen mutta tehokas meikkisienten pesuun. 🙂 Käytätkö desinfiontina suihketta vai nestettä? Tuollaista suihketta olen harkinnut, mutta olen kahden vaiheilla sen hyödyistä. 🙂

 2. Itselläni käytössä hyvin kevyt,nestemäinen meikkivoide,ihonvärinen puuteri ja aurinkopuuteri.Huulipuna ja ripsari.eli viisi tuotetta.Kesällä rusketun helposti ja sillon en käytä kasvoissa mitään.Nuokin tuotteet kestää iät ja ajat ja mietin välillä,että vanheneeko,pitäisikö uusia:)eli vähällä selvitään.

  1. Nanna: Sama juttu täällä, näin kesäaikaan en laita meikkipohjaa laisinkaan, rusketus on paras ehostus. :)<br />
   <br />
   Huulipunat ja ripsivärit eltaantuvat 3-6kk:ssa, varsinkin jos niitä säilyttää kylpyhuoneessa tai kantaa mukana laukussa, jota aurinko kesäisin kuumentaa. Jos tuote toimii, eikä haise hassulta, voi käyttää vielä. Tuolla taktiikalla itse menen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *