Keittiössä tapahtuu vol.1

Vanha ruokapöytä lähti ja uusi ei ole vielä kotiutunut, joten tällä hetkellä ruokailunurkkaus on vain pelkkä nurkkaus ilman ruokailua. 🙂 Uusi pöytä tulee olemaan ihana ja toivottavasti loppuviikosta pääsen kertomaan teille pöytäprojektiin liittyvän mielenkiintoiseksi kehkeytyneen tarinan, joka ei tosissaan mennyt niinkuin Strömsössä. Tältä meillä kuitenkin juuri nyt näyttää ja vielä pitäisi hetken aikaa malttaa odottaa…

Omakotivalkoinen_25072016_5750_2.jpg

Omakotivalkoinen_25072016_5758.jpg

Omakotivalkoinen_25072016_5756.jpg

Omakotivalkoinen_25072016_5752.jpg

Omakotivalkoinen_25072016_5754.jpg

Onneksi on kesä ja kauniit ilmat, voimme pistää grillin kuumaksi ja ruokailla vaikka ulkona. 🙂 Tyttö tykkää kun ei ole tarvinnut nököttää ruokapöydän ääressä pupertamassa, ei kuulemma haittaisi vaikkei uutta pöytää tulisikaan. 😀 Mamma on asiasta vähän eri mieltä ja voi että millaista luksusta onkaan istua oikean pöydän ääreen aamupalalle ja lukea vaikka lehteä samaan aikaan – oppiipahan taas paremmin arvostamaan toimivaa arkea kun useamman viikon elelee ilman ruokapöytää lapsiperheenä. 🙂

Aurinkoista viikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Keittiössä tapahtuu vol.1

 1. Hei Miia<br />
  Voi että, minäkin odotan ruokapöytää tai siis postausta siitä.<br />
  Olisiko pyöreä? Olen lueskellut 2013 sisustus lehtiä ennen pois<br />
  heittämässä ja aika monessa kodissa on kukkaruukkuja seinällä<br />
  kuten sinulla. Olen myös nähnyt samanlaisen sohvakokoonpanon,<br />
  joten ei mitään maatamullistavaa, sinulla vain omat versiot<br />
  molemmista. Meillä alkaa maalausurakat, ulko-ovi saa mustan<br />
  öljyn, väliovet ja ruokapöydän tuolit valkoisen maalin… nyt<br />
  alkajaisiksi. ?.

  1. Raili: Olen vähän sitä mieltä että kaikki on jo kertaalleen keksitty, tavalla tai toisella. 🙂 Ruukkuja oli seinällä jo 70-luvullakin, ja moduulisohvat taisivat putkahtaa markkinoille ensimmäistä kertaa kultaisella 80-luvulla. 😀 tavaroiden yhdisteleminen ja trendivärit ovat ne jotka sykleissä muuttuvat, nyt muodissa on vaneri, koivu ja korkki, kuten 80-luvulla aikoinaan. 🙂 Trendit ovat jo pitkään menneet aikajärjestyksessä, 50-60-luku on jo koluttu, 70-80-luku on nyt meneillään ja saa nähdä tekeekö 90-luvun sininen ja pyökki myös paluun. :D<br />
   <br />
   Musta ulko-ovi on kaunis ja ylväs, ihana valinta! &hearts; &hearts;

  1. lukku: Siinä ruokaillaankin mutta tytölle saareke on liian korkealla ja vaatii minut nostaamaan neitosen tuolille ja alas. 🙂 Olemme syöpötelleet myös olohuoneessa jonkin verran, ja pitäneet picniciä lattiallakin. 😀

 2. Eikö tuossa tasollakin mahdu ruokailemaan paremman puutteessa? Toki parvekkeella (jos sitä tarkoitit ulkona olemisella) on kiva vaihtoehto kesäaikaan ja mukavaa vaihtelua lapselle. Grillaatteko taloyhtiön katoksessa vai missä?

  1. K-K: Mahtuu ruokailemaan mutta se on tytölle liian korkea ja joudun nostamaan hänet tuolille ja alas. Parvekkeella on kiva grillailla, pihalta löytyy grilli ja grillikatos myös jonne voi mennä kokkailemaan naapureiden kanssa. 🙂

 3. Hei! Millainen pöytä teillemon tulossa? Saitko edellisen helposti myytyä eteenpäin? Meillä pari vuotta sitten toteutui pitkäaikainen Artekin ruokapöytähaaveemme ja edelleen ihastuksen vallassa saatan joskus tuijottaa pöytäämme (joku varmaan pitäisi tällaista materialismia hulluna…). Ruokapöydän ääressä, kun tulee vietettyä niin paljon aikaa. Teillä on onneksi tuo ihana ruokailutaso jota voitte nyt käyttää ja kesällä voi syödä paljon ulkona :).

 4. kultainen 80-luku? <br />
  Nousukausi ja ulkomailta omaksutut tyylit vaikuttivat koteihin 80-luvulla ja koteihin ilmestyi paljon uusia uusia esineitä vohveliraudoista vhs-nauhureihin. Tietokoneet ja elektroniikka valloittivat kotien arjen lopullisesti 90-luvulla.<br />
  <br />
  80-lukuun liittyviä ilmiöitä kodeissa olivat mm. pastellivärit, pyökki, tammiparketti, mustat kalusteet ja astiat, kromi, kulmikkuus, palapeilit, mikroaaltouuni, Commodore 64, vohvelirauta, vhs-nauhuri, seinille ripustettavat koristeviuhkat ja Rubikin kuutio. Juppikulttuuri ja ulkoisen muodon korostus toi koteihin myös kuntolaitteet.<br />
  <br />
  90-luku oli myös sekakulttuurin aikaa, eikä ajalle ominaista tyyliä oikeastaan ollut, vaan jokainen yhdisteli eri tyylejä ja aikakausia makunsa mukaan.

  1. mikä ihmeen: Kyllä 90-luvulla oli oma tyylinsä, aivan kuin 2010-luvullakin, vaikkei mitään erityistä uutta oltukaan keksitty. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *