Syksyn tunnelmia & muotiuutuuksia!

Tämän syyskauden vaatteet ja tarvikkeet löytyvät käyttövalmiina omasta kaapista, mutta se ei estä haaveilemasta ihanista uusista takeista, kengistä, laukuista, neuleista ja asusteista. 🙂 Syyssesonki on minulle aina antoisampi kuin kevätkauden mallistot, johtuen värien tummemmasta sävystä, vai pitäisikö sanoa värien puutteesta ja runsaasta mustien vaatteiden valikoimasta. 🙂

Omakotivalkoinen_20082016_781782.jpg

hattu Etcetera  |  takki Filippa K  | saappaat Michael Kors  |  reppu Michael Kors  |  huivi Samsøe & Samsøe

En ole koskaan ollut hattuihminen ja vasta viime vuosina olen alkanut tiirailemaan niitä sillä silmällä. Pipoja löytyy talven pakkasulkoilua varten kaapista kaksi, mutta tyylikkään hatun hankinta on vasta (edelleen) aikeen tasolla. Ylemmän kuvakollaasin harmaa Etceteran hattu on kertakaikkisen ihana – täydellinen harmaan sävy, hieno musta nahkainen somiste ja pelkistetty malli, joka näyttäisi takuulla kivalta tummanruskean puolipitkäksi kasvaneet hiuspehkoni päällä. Hiusten latvoihin vähän lainetta raudalla ja avot. 🙂

Omakotivalkoinen_20082016_56156.jpg

reppu Michael Kors  |  pusero cut & pret  |  neuletakki Global Essentials  |  saappaat Michael Kors  |  farkut Ralph Lauren  |  korkkarit Michael Kors

Olen heikkona mustavalkoisiin pilkkupuseroihin eikä olisi lainkaan hullumpaa omistaa niitä useampia. Tällä kertaa yritän kuitenkin hillitä himojani, vaikka cut & pret -malliston pilkkupaita houkutteleekin kovasti. Uutta neuletakkiakaan en tarvitse vielä, sillä kaapista löytyy kolme kelpokuntoista yksilöä omasta takaa. Jos tilanne vaatisi uuden ostamista, hankkisin todennäköisesti kuvassa olevan Global Essentialin puolipitkän kietaisuneuleen

Omakotivalkoinen_20082016_781782_56561.j

hattu Etcetera  |  villahuivi Samsøe & Samsøe  | viskoosihuivit Pieces  |  neulesukat Falke

Viileän syysilman asukokonaisuus vaatii hatun lisäksi tietysti myös huivin – mustan, valkoisen ja / tai harmaan. Harmaa huivi on mustan takin kanssa upea, samalla se keventää ja pehmentää tummaa lookkiani. Pehmoiset paksut sukat ovat myös must-have -osastoa, terveisin kylmäkinttuinen villasukkafani tilanteista ja vuodenajoista riippumatta. 🙂

Omakotivalkoinen_20082016_781782512.jpg

reppu (tikattu) Michael Kors Rhea Zip Msgr  |  reppu Michael Kors Rhea Zip

Olen innostunut Rainsin repustani ja se on ollut ahkerassa käytössä lähes päivittäin. Reppuja on alkanut näkymään katukuvassa aikuisillakin aikaisempaa enemmän ja 90-luvun muotitrendien uusi nousu on tuonut monenlaiset reput myös kauppoihin. Trendikkäiden pikkureppujen lisäksi kauppojen valikoimista löytyy myös aikuisempaan makuun soveltuvia tyylikkäitä arkireppuja, joista parhammistoa ovat nämä kaksi Michael Korsin uunituoretta Rhea Zip ja Rhea Zip Msgr -mallia. Tikattu Chanel-henkinen nahkareppu on samaan aikaan sekä suloinen että klassinen, ihana olisi tuollainen yhdistää trenssin ja ballerinojen kanssa. ♥

Omakotivalkoinen_20082016_782617267.jpg

kietaisuneuletakki Global Essentials  |  neuletakki Global Essentials

Neuleiden osalta suosittelen katsastamaan merinovillaiset vaihtoehdot, joita on tänä syksynä reilusti tarjolla useilla eri merkeillä lukuisissa erilaisissa malleissa ja väreissä. Stockmannin valikoimasta suosikkejani ovat nämä Global Essentialin neuletakit, joissa on loistava hinta-laatusuhde. Olen herkkäihoinen ja villaiset neuleet vaativat allensa aina aluspaidan, kaapista löytyvä viskoosinen ohut trikoopaita soveltuisi tarkoitukseen täydellisesti. Melkein tekisi nyt mieli näppäillä tuo kietaisumallinen merinovillaneule kotimatkalle, mutta mutta… enköhän pärjää tämän syksyn / talven vanhoilla neuleillani. 🙂

Tänään oltiin siskon kanssa jännän äärellä toimiessamme oman elämämme supermalleina. 🙂 Kuvaussessioon vierähti lähes kolme tuntia meikkeineen kaikkineen, mutta kokemus oli huikaisevan hieno ja jokaisen sekunnin arvoinen. Tästä kertoilen teille lisää viikon kuluttua kun saan lopullisen kuvamateriaalin hyppysiini ja pääsen jakamaan ne teidän kanssa. 🙂 Ihanaa ja leppoisaa lauantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann.com / Brändit. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *