Tuotevinkki – Valkaiseva Yotuel -hammastahna!

Hampaiden valkaisusta on kulunut nyt reipas vuosi, ja kuten arvatakin saattoi, ei valkaisutulos ole kahvi- ja teeaddiktilla pysyvä. Hampaat alkoivat tummumaan melko nopeasti vaaleutta ylläpitävän hammastahnan käytöstä huolimatta. Jo elokuun alussa tilanne oli aikalailla sama kuin ennen toukokuista (2015) valkaisuoperaatiota. Jotta hymyni sädehtisi hieman kauniimmin, päädyin Pepsodenttini loputtua kokeilemaan Youtuelin karbamidiperoksidia sisältävää valkaisevaa hammastahnaa, jonka sanotaan vaalentavan tummuneiden pinttymien lisäksi myös hammasluuta. Skeptisenä kokeilijana en asettanut toiveita mainospuheista huolimatta kovinkaan korkealle, mutta toiveikkaan mahdollisuuden halusin tahnalle antaa… ja hyvä niin, sillä tahna osoittautui erinomaiseksi tuotteeksi jo viikon säännöllisen käytön jälkeen. 🙂

Yotuel valkaiseva hammastahna kokemuksia Omakotivalkoinen

Vaahtoamaton ja hellävarainen hammastahna

Yotuelin vaahtoamaton ja hellävarainen valkaisutahna maistuu suussa kirpeältä ja tuntuu jännältä. Patentoidun koostumuksensa ansiosta tahna on hellävarainen hampaille – sen vaalentava vaikutus ei perustu hampaita kuluttavaan hankaukseen vaan karbamidiperoksidiin, joka vapauttaa aktiivista happea aikaansaaden nopeita valkaisutuloksia myös hammasluussa. Miedosti mintulta maistuva WinterGreen -makuvaihtoehto tekee suusta raikkaan polttelematta suun limakalvoja ja saamatta aikaan niiskutusta ja kyyneliä, kuten useat muut valkaisevat voimakkaan makuiset tahnat. 

Yotuel valkaiseva hammastahna kokemuksia Omakotivalkoinen

Estää myös vihlontaa

Hammastahna sopii myös herkistä suun limakalvoista ja aftoista kärsiville, sillä se ei sisällä vaahtoavaa natriumlauryylisulfaattia. Vaahtoamaton koostumus on parempi valinta myös hammasvälien tehokkaassa puhdistuksessa. Fluori, ksylitoli, kalsium ja fosfaatit vahvistavat hammaskiillettä ja kaliumfluoridi vähentää hampaiden vihlontaa, josta itse kausittain kärsin. Jo viikon käytön jälkeen hampaat olivat noin asteen vaaleammat ja suu terveemmän tuntuinen. Kuuma kahvi ja kylmä jäätelö yhdessä nautittuna ei myöskään enää saanut aikaan kauheaa vihlaisua kulmahampaiden tietämillä. 

Yotuel valkaiseva hammastahna kokemuksia Omakotivalkoinen

Valkoisemmat hampaat jo kahdessa viikossa

Nyt kaksi viikkoa myöhemmin hampaissa on selkeästi valkoisempi vivahde, varovasti uskallan arvioida kahden asteen vaalennustulosta. Hammasluuni on luonnostaan kellertävä, joten sinisävyisestä säkenöivästä Hollywood-hymystä en edes haaveile. Minulle riittää että hampaat ovat puhtaat sekä hyvin hoidetut ja hymy hieman kirkkaampi. Tämän kokemukseni myötä olen tainnut löytää luottotuotteeni hampaiden päivittäiseen hoitamiseen.

Suosittelen muitakin rohkeasti kokeilemaan tätä Youtuelin valkaisevaa hammastahnaa. Jos sinulla on hammasraudat, suosittelen että varmistat tahnan soveltuvuuden hammaslääkäriltäsi ennen kokeilemista. Huomioithan myös, että tahna vaalentaa vain orgaanista hammasta, ei posliini-, muovi-, tai keramiikkapaikkoja / -hampaita. 

Yotuelin tuotteet löydät Stockmannilta, Sokokselta ja Emotion-myymälöistä, sekä useista apteekkituotteita myyvistä verkkokaupoista. 

Mukavaa torstaita ja syyskuun ensimmäistä päivää kaikille!8 kommenttia “Tuotevinkki – Valkaiseva Yotuel -hammastahna!

 1. Minä käytän aina yotuelia,ihan parasta tahnaa.Hampaani luonnostaan valkoiset ja yotuel ylläpitää ja kirkastaa valkoisuutta.Lisäksi puhdistaa hampaat paljon tehokkaammin,kuin tavallinen tahna.Hampaat tuntuu todella puhtailta.Välillä käytän myös saman merkin valkaisukynää,joka tehokas sekin!

  1. Nanna: Yotuelilla pesun jälkeen suu tuntuu todella puhtaalta, tykkään siitä tunteesta. 🙂

 2. Olen käyttänyt tuota Yotuelin (nimenomaan tuota all-in-one) hammastahnaa päivittäin jo neljä vuotta. Se on kokemukseni mukaan ainoa valkaiseva tahna, joka oikeasti tehoaa. Silloin tällöin (muutaman kerran viikossa) pesen tavallisella &quot;vaahtoavalla&quot; tahnalla, koska sellainen antaa aina välillä vähän raikkaamman tunteen. <br />
  <br />
  Lisäksi teen noin kerran vuodessa valkaisukuurin hammaslääkäriltä ostettavalla valkaisugeelillä ja hammaslääkärillä teetetyillä muoteilla. Neljä vuotta sitten teetetyt kumiset muotit toimivat edelleen loistavasti ja ovat millilleen omien hampaideni mukaan tehty, jolloin niiden käyttö on helppoa ja turvallista. Muotteja valkaisugeeleineen pidetään suussa noin puoli tuntia, tätä muutama päivänä peräkkäin valkaisutarpeesta riippuen. Aivan loistavat – niinkuin hampaatkin sen jälkeen! Ja tulos kestää suunnilleen sen vuoden.

  1. Kati: Olen itsekin kokeillut monia valkaisevia tahnoja ja ollut pettynyt niiden olemattoman pieneen vaalennukseen. 🙂 Yotuel on toistaiseksi ainoa jolla olen saanut selkeitä eroja, todella hyvä hammastahna josta en takuulla raaski luopua tulevaisuudessakaan. 🙂

 3. Minulla on ollut kyseinen hammastahna käytössä myös jo muutaman viikon ja olen tosi tyytyväinen siihen 🙂 Puhdistaa hyvin ja poistaa todellakin tummentumia hellävaraisesti, vaalentavan vaikutuksen hammasluussa kyllä huomaa vaikka minulla on luonnostaankin melko valkoiset hampaat. Kahvi ja tee toki on tehnyt tehtävänsä jo viime suuhygienistillä käynnistä, heh ;)<br />
  <br />
  En ole huomannut, että ärsyttäisi herkkiä limakalvojakaan, omaan hieman suun kuivumista antihistamiineista johtuen sekä aftaherkkyyden.<br />
  Todella loisto tuote siis :)<br />
  <br />
  Ihanaa viikoloppua sinulle!<br />
  <br />
  -Katerina-

  1. Katerina: Tuo vaalentava vaikutus on silmin nähtävissä, minulla hyvin selkeästi ja olen todella tyytyväinen jo tähän parin asteenkin vaalennukseen. 🙂 Mahtava tuote joka jää säännölliseen käyttöön. :)<br />
   <br />
   Aurinkoista ja ihanaa viikonloppua sinulle myös! &hearts;

 4. Tuo hammastahna maksoi meidän kylän apteekissa 16.90€/tuubi.<br />
  Sanoisinko tyyriiksi (vakisensodyne maksaa 3.90€ vastaavankokoinen tuubi).<br />
  <br />
  No ehkä tulee tarjoukseen.

  1. mari: Yotuel on hieman tyyriimpää mutta maksan hyvästä ja toimivasta tuotteesta mieluusti pyydetyn hinnan. 🙂 Se on maksanut itsensä jo nyt takaisin, kahden asteen vaalennus pelkällä hammastahnatuubin hinnalla on hullunhalpa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *