Täydellinen sisustus & visuaalinen nautinto!

Kauniita sisustuskuvia ja vaivalla tehtyjä somistuksia on mukava ihastella blogeissa, lehdissä, mainoksissa ja Instagramissa. Kuvien tunnelma, toisiinsa sointuvat sävyt, kauniit esineet ja niiden keskinäinen sinfonia luovat suuren visuaalisen herkkuhetken, josta on helppo inspiroitua – täydellinen kuva, täydellinen harmonia, kukapa ei sellaista kotiinsa tahtoisi. ♥ 

Omakotivalkoinen_23092016_8027.jpg

Olen jo pitkään ollut harkitsevainen ostaja, vaadin tavallisiltakin tavaroilta toimivuutensa lisäksi hyvää ulkoista habitusta, sellaista että niitä voi pitää esillä ilman että silmiä särkee. 🙂 Täydellisen sisustuskuvan tunnelman tuominen oikeaan elämään on melko helppoa, muuta ei tarvita kuin omaan makuun sopivaa kaunista tavaraa ja silmää niiden asettelulle, joka kehittyy mitä enemmän näkee ja tekee. “Ylimääräisiä” sisustustavaroita vältettäessä joudutaan kuitenkin kohtaamaan jonkin verran haasteita, yhdestä kynttilästä ja korurasiasta ei helpolla saakaan silmiä hivelevän nättiä kokonaisuutta ja täydennykseen joudutaan hyödyntämään käyttötavaroita, joiden paikka useimmiten on jossakin muualla kuin näkösällä. 

Omakotivalkoinen_23092016_8021_2.jpg

Makuuhuoneeseen olen onnistunut luomaan juuri sellaisen tunnelman ja tilpehööri-installaation, jollaisia aina kuvissa kovasti ihastelen. En halua lavastaa kotiani näyttämään hyvältä enkä harrasta blogikuvien somistelua. Sisustuksen pitää visuaalisuuden ja esteettisyyden lisäksi toimia käytännön tasollakin ja kun soppaan heittää mausteeksi mieltymykseni minimalismiin ja tyhjän tilan kaipuuseen, on aikamoinen työ tehdä valintoja ja kompromisseja kaikkien edellä mainittujen keskellä. 🙂

Pienillä asioilla ja arkisilla esineillä saa sisustusihmeitä aikaan, kun pitää mielessään tavaroiden tarkoitukset ja ryhmittelee ne kokonaisuuksiksi huoneen funktion mukaan. Makuuhuone on yleensä se paikka jossa nukkumisen lisäksi pukeudutaan ja säilytetään vaatteita. Se on kodin tiloista henkilökohtaisin ja sisustusta voidaan täydentää kauniin petauksen lisäksi myös vaatteilla, kengillä, laukuilla, kosmetiikalla, valokuvilla ja muistoilla. Olen tuonut sisustukseen ripauksen sekä arkea että luksusta, hyödyntämällä piensisustuksessa koruja, kosmetiikkaa ja korkkareita. 🙂 Korkkarit ovat visuaalisessa merkityksessä ilo silmälle, muiden esillä olevien tavaroiden tuottama ilo on myös fyysistä, säännöllisestä käytöstä koituvaa iloa.

Omakotivalkoinen_23092016_8026_2.jpg

Arjessa tarvittavia tavallisia tavaroita kannattaa käyttää luovasti ja rohkeasti hyödyksi kodin sisustuksessa. Eilisen postauksen aiheena ja arvonnan kohteena oleva Men at Work Helsinki -pannunalusta on hyvä esimerkki siitä, miten paljon mahdollisuuksia piensisustamisessa on. Koristeiden ei tarvitse olla pelkästään koristeita ja kauniin ulkomuodon ansiosta mitä tahansa kotona tarvittavaa tavaraa voi pitää esillä osana sisustusta, oli sisustusmaku millainen hyvänsä. Visuaalinen ilo on itselleni tärkeää, niin kuvissa kuin kotona. ♥︎

Jos kotonasi kaivataan katseenkestävää pannunalustaa, jota on ilo katsella silloinkin kun sitä käytetä, käy osallistumassa arvontaan TÄÄLLÄ! Osallistumisaikaa sunnuntaihin klo 23.59 asti!

Iloista viikonloppua kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

14 kommenttia “Täydellinen sisustus & visuaalinen nautinto!

  1. Noora: ei ole tarroja, teräksiset laatat joissa kenkien merkki painettuna. 🙂 Eivät ole uudet, jalassakin olivat pari viikkoa sitten viimeksi.

 1. Rakastan makuuhuoneesi vaatesäilytystä, tuo mieleen luksusvaateputiikin. Todellakin arjen estetiikkaa! String-hyllyssä ollut kokonaisuus oli myös upea.<br />
  <br />
  Toivepostaus: samantyyppinen &quot;mitä vaatekaapissa on nyt&quot; kuin keittiöpostaus, mainitsit vaatekaappisi sisällön muuttuneen kun työt siirtyivät kotoa toimistolle ja liikuntaharrastus kuntosalille. Minimalistinen vaatekaappisi on inspiraation lähde, ehkä minullakin vielä joskus… 🙂

  1. Elina R: String-kokonaisuus oli myös todella kiva, välillä palaan muistelemaan sitä vanhoista kuvista. :)<br />
   <br />
   Kiitokset toiveestasi, laitan sen talteen ja mahdollisesti myös toteutukseenkin tässä syksyn aikana. 🙂

 2. Selkeältä näyttää. Mutta mitäs jos tuo musta ei olekaan se paras väri käyttäjälleen? Musta sopii ihan oikeasti tosi harvalle.

  1. Niksnaks: En tarkoita että pitäisi juuri näillä väreillä tai tavaroilla sisustaa kuin minä. 🙂 Kaunis sisustus syntyy millä tahansa väreillä, asukkaan omien makumieltymysten mukaan. &hearts; Postauksen ideana oli inspiroida ihmisiä hyödyntämään piensisustuksessa arkisempiakin tavaroita ja innostaa kokeilemaan erilaisia kokonaisuuksia kotonaan. 🙂

 3. Yleensä sinulla on ihan kivojakin ideoita, mutta nyt ei ihan avautunut tämä.<br />
  Näyttää vaaa sekaiselta, puseron hihat ja kynsilakat ja kyntilät samalla hyllyllä. Kynttilää ei kai kuitenkaan kai tuossa poltella.

  1. oii: Kynttilä on tuoksuva, jolloin siitä on iloa myös silloin kun se ei pala, toimii huonetuoksuna siis. 🙂

  1. Pitju: ensimmäisen mustan Dior lakan ostin Stockmannilta ja tämän uudemman (vanha loppui) ostin Emotionista. 🙂

 4. Kiitos vastauksesta, olen yrittänyt etsiä sitä, mutta ei vaan löydy. 🙁 Täytyy katsoa sitten jokin toinen merkki. 🙂

  1. Pitju: tuo värikoodi on saattanut vaihtua, vaikka väri on sama musta. Kicksistä saattaisi löytyä ja keskustan Sokoksella on aika iso valikoima Dioria joten sieltä voisi myös saada. 🙂

   Minulla lakka on pikimusta, ei vivahde sinertävään tai liilaan kuten viime joulun mustan näköiset trendilakat. Kannattaa tosi tarkkaan pyöritellä lakkapulloa valossa jottei epähuomiossa tule ostaneeksi sellaista jossa värivivahde. 🙂

 5. Kävin viime viikolla Itiksen Kicksissä ja myyjä sanoi, että ei ole heidän valikoimassa, katsoi vielä netistä, mutta ei. Sokokselta en ole kysellyt. Kiitos vinkistä ja että kerroit kynsilakan sävystä.:)

  1. Pitju: olen huomannut että sävykoodi saattaa yllättäen vaihtua vaikka silmämääräisesti ei ole mitään eroa. Valkoiselle Dior lakalle kävi näin.

   Sokokselta kannattaa kysyä ja ehkä käydä uudestaan vielä Emotionissa ja Kicksissä kysymässä ihan vaan pikimustaa lakkaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *