Room21 tuotesuosikit osa 3 – Alessi Birillo vanulappukotelo!

Room21 tuotesuosikit -postaussarjan kolmannessa osassa esittelen teille Alessin Birillo -vanulappukotelon, joka kaikessa arkipäiväisyydessään on yksi tämän vuoden nerokkaimmista löydöistäni. Kylpyhuonetarvikeita  ja -tuotesarjoja on jos jonkinlaisia, vanulappujenkin säilytykseen soveltuvia purkkeja ja purnukoita putkahtelee vastaan tuon tuosta. Alessin liukuvalla kannella varustettu tuubi on kuitenkin mielenkiintoisin markkinoilla oleva säilytysväline ja täydellinen lisä kylpyhuoneeseen…

Omakotivalkoinen_25092016_7936_3.jpgAlessi_birillo-cotton-pad-dispenser.jpgOmakotivalkoinen_25092016_7938.jpg

Kuuluisan italialaisen arkkitehdin ja muotoilijan Piero Lissonin suunnittelema säilytystuubi on valmistettu valkoisesta akryylimuovista (PMMA -muovi) ja nerokkaan kevyesti liukuvan kannen ansiosta vanulaput ovat yhdenkin käden ulottuvilla. Tyylikästä tuubia on ilo katsella ja kätevä käyttää, ja sen myötä saan sanoa hyvästit rumille vanulappupakkauksille. 🙂

Omakotivalkoinen_25092016_7943_2.jpg

Omakotivalkoinen_25092016_7948_2.jpg

Aivan mahtava keksintö ja tuote, kuten ovat muutkin Alessin Birillo -kylpyhuonesarjan osat, esim tämä saippuapumppupullo. Valkoisen lisäksi sarjaa on saatavana myös harmaana. 

Tämä kylpyhuoneeseen liittyvä tuote-esittely alustaakin hyvin huomisen postausaihetta, joka koskee mm. kylppärin remppaprojektia ja tulevia muutoksia. Leppoisaa sunnuntaita kaikille ja huomiseen!

Ps. Vielä ehditte osallistumaan Men at Work Helsinki -pannunalustan arvontaan TÄÄLLÄ, osallistumisaikaa klo 23.59 asti!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Room21)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

10 kommenttia “Room21 tuotesuosikit osa 3 – Alessi Birillo vanulappukotelo!

 1. Ai hitsi tuo vanulappuputki olis niin mun juttu. Paitsi hinnaltaan. <br />
  Mä oon just tuskaillut muutaman vuoden vanulappujen kanssa, kun niitä tulee pussista enemmän kuin pitäisi, ja lopussa saattaa tulla koko loppupino. Välillä olen pitänyt tuikkukupissa niitä, mutta se nyt ei niin kätevää ole. Nyt meillä on sitten vanulappupinoja useampikin kylppärissä.

  1. Minna: Tuo viimeisten vanulappujen puskeminen yhdessä köntässä ulos pakkauksestaan on tuttu vaiva täälläkin, tarvitaan kaksi kättä jotta ne saa erilleen ja yhden lapun napattua käyttöön. 🙂 Tuikkukipossa olen itsekin pitänyt, kuten myös kannellisissa purkeissa, mutta ne eivät ole olleet kovinkaan käteviä. Tuo tuubi on ihan mahtava, mahtuu hyvin kylpyhuoneen laatikkoon mutta näyttää kivalta myös esilläkin, ja vanulaput pysyvät pölyltä ja kosteudelta suojassa jopa käsienpesualtaan reunalla. 🙂

 2. Onpa käytännöllisen näköinen putkilo. Tuollaista voisin itsellenikin harkita. Mikä tuo valkoinen purkki on, jossa on tuommoinen pitkulainen keppi? 🙂

  1. Pitju: Tuubi on huippukätevä. :)<br />
   <br />
   Valkoinen pitkula on hammasharjakotelo ja purkki hammasmuki. 🙂

  1. minimalismi: Miksei tarvitsisi? vanulappuja tarvitaan ja parempihan ne on säilyttää siihen tarkoitetussa boksissa kuin myyntipussissa jossa ne eivät edes ole kosteudelta suojassa. 🙂 Tarvitseeko minimalisti kattilaansa kannen? Joku tarvitsee, joku toinen ei. 🙂

 3. Ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta oliko sinulla jotkut läpinäkyvät systeemit laatostoissa ja kaapeissa pitämässä pienemmän sälän järjestyksessä? Kaipaisin keittiön yhteen laatikkoon jotain sellaista, mutta en tiedä mistä etsiä.

  1. Sanna: Ei ole sellaisille tarvetta sillä tavaraa on niin vähän. Lähes kaikki kaapit ja laatikot kylpyhuoneessa ovat nykyisin tyhjillään. Vanulaput ovat nyt tässä uudessa tuubissa pakkauspussin sijaan, topsit ovat kannellisessa posliinipurkissa, muita pieniä kylppäritavaroita ei ole. Säilytän kosmetiikan ja hiushärpäkkeet harjaa lukuunottamatta makuuhuoneessa ja ainot purtilot ovat Sensain kasvojenhoitotuotteet (pienessä yläkaapissa hammastahnojen ja harjojen kanssa), käytössä olevat shampoo, hoitoaine ja suihkusaippuat (suihkuhyllyssä) sekä pesukoneen päällä olevat pyykinpesuaineet ja kaapissa oleva wc-puhdistusaine. <br />
   <br />
   Ikealla on kivoja sarjoja, heidän läpinäkyvästä Godmorgon -sarjasta löytyy monenlaisia bokseja ja purkkeja erikokoisiin laatikoihin ja kaappeihin, omat suosikkini ovat nämä ja tälläiset ostaisin jos tarvitsisin kylppäriin säilytyssysteemin.<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/40164947/&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/40164947/</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/70177477/&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/70177477/</a&gt;

  2. Kiitos vastauksestasi. Muistelen vain nähneeni sinulla juurikin jotain läpinäkyviä lokerikkoja. Tutustun noihin 🙂

  3. Sanna: Nomess Copenhagenilla on myös kivoja läpinäkyviä lokerikkoja, osa saattaa toimia myös kylpyhuoneessa pikkutavaroiden säilytysvälineenä. 🙂 Kolme osainen litteä lokerikko minulla on ollut joskus muinoin, on aika pitkä joten mitat kannattaa katsoa tarkkaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *