DIY – Vihreä neuletyyny 40x60cm

Lokakuun alkupuolella aloittamani neuletyynyprojekti on viimein valmis ja olen todella tyytyväinen kätteni jälkeen. 🙂 Tyynyn mitat menivät vähän pieleen, sillä koon 5 pyöröpuikolla tehty arvio heitti 10cm – 209 silmukkaa ei ollutkaan tyynykokona 50cm vaan 60cm. Näin ollen tein tyynystä pitkulaisen 40x60cm ja tämä onkin oikeastaan kivempi kuin neliskanttinen 50x50cm alkuperäisideani. 🙂

Omakotivalkoinen_25102016_8391_2.jpg

Omakotivalkoinen_25102016_8394.jpg

Omakotivalkoinen_25102016_8400.jpg

Neuloin ensimmäistä kertaa pyöröpuikoilla ja yllätyin miten vaivattomasti tyynynpäällinen syntyy. Päädytkin sain yllättävän siististi suljettua, vaikken muistanutkaan päättelyn alkaessa siskon opettamaa tekniikkaa. Tyyny onkin omanlaisensa sovellus oikeaa ja väärää tapaa, ihan minun näköiseni. 🙂

Omakotivalkoinen_25102016_8392.jpg

Omakotivalkoinen_25102016_8405.jpg

Vihreät kynttilät ovat Finnmarin Pop Up Shopin ostoksia, sävy on yhtä kaunis ja metsänraikas kuin neuletyynyssä käyttämässäni langassa. ♥︎ En raaskinut vielä sytyttää niitä palamaan, sillä odotan että parhaillaan työn alla oleva raidallinen neuletyynyni valmistuu.

Olohuoneeseen ilmestyi tänään uusi kaluste…  josta kertoilen teille lisää huomenna! 🙂 Kivaa illanjatkoa ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

11 kommenttia “DIY – Vihreä neuletyyny 40x60cm

 1. Seinät huutavat valkoisessa kodissa tyhjyyttä, oletko harkinnut tauluja tms.? Yhteistyön paikka Taidelainaamon kanssa voisi olla paikallaan.

  1. Limppu: Minulle aito taide on sellainen jota ei hankita pelkästään sisustuksen takia. Sellaisen valikoimiseen pitää olla syvällisempikin syy kuin pelkkä estetiikka sisustusvinkkelistä katsottuna. 🙂 Tusinatauluja en halua, niitä on kokeiltu jos jonkinlaisia vuosien varrella. Minulla on itseasiassa yksi idea muhimassa tähän tauluasiaan liittyen, mutten paljasta ennakkoon vielä tämän enempää. 🙂

 2. Mielettömän nätti vihreän sävy, tyylikäs tyyny. Olet tehnyt kyllä älyttömän tasaista jälkeä, itseni pitäisi tehdä helmineuletta, kun en tuollaiseen tasaisuuteen pysty.<br />
  En kyllä yhtään osaa arvata, että mikä huonekalu on kyseessä. Eteiseen jotain lipaston tapaista?

  1. Minna: Pyöröpuikoilla on helppo tehdä, voi neuloa koko ajan kaikki oikein -silmukkaa ja kun työtä ei pyöröpuikkojen ansiosta tarvitse kääntää ympäri, syntyy tuollaista tasaista jälkeä. 🙂 Kannattaa kokeilla, tämän helpompaa ei neulominen voi olla. 🙂

 3. Todella kauniin värinen ja on kyllä uskomattoman lähellä kasvien vihreää väriä. Ja huomattavasti mukavampi valinta väripilkuksi sohvalle kuin kukkaruukun asettaminen 😉

 4. Hei Miia<br />
  Hyvältä näyttää sekä kädenjälki, että koko tyyny. Taas voisi todeta, että yksinkertainen<br />
  on kaunista. Uusi kaluste, nyt meni jännäksi…

 5. Hieno tyyny ja sulla on tosi tasainen neulekäsiala, ei kyllä tyynyn perusteella &quot;aloittelijan&quot; tekemäksi arvaisi. Laita ihmeessä teko-ohjeetkin blogiisi, saattaisi innostaa jotakuta neulomiseen!

  1. Johanna: Todella helposti syntyy tuollainen tyynynpäällinen. 🙂 Muuta ei tarvita kuin 2-3 kerää lankaa ja pyöröpuikot. Sitten vaan luot haluamasi kokoa vastaavan määrän silmukoita (tässä tyynyssä 209kpl, joka on vähän liikaa. Oikeampi määrä 50cm leveään tyynyyn on noin 130 silmukkaa kun puikot ovat kokoa 5). 🙂 Kokoajan vaan neulot oikein ja lopulta päättelet kummatkin päät kiinni niin että tyyny jää neulepäällisen sisään (itse tein harsimistekniikalla virkkuukoukun avulla). 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *