Moderni sähkötakka – Talvista sisustustunnelmaa!

Vihjailin teille eilen uudesta kalusteesta ja nyt paljastan kuva- ja videomateriaalin saattelemana millainen on tämä kodin uusin tulokas… Olohuoneeseen on muuttanut muodoltaan moderni Truebell Finlandin sähkötakka, jonka led-valot leimuavat lähes aidon oloisesti – tykkään, tykkään, tykkään! ♥

Omakotivalkoinen_26102016_8414_3.jpg

Omakotivalkoinen_26102016_8412_2.jpg

Olen haaveillut oikeasta takasta vuosikaudet, mutta meidän kerrostalokotiin sellaisen teettäminen ei ole mahdollista yläpuolella olevan asunnon ja asuntojen erilaisen pohjan vuoksi – siinä missä meillä on seinä, on naapurilla avointa tilaa. Sähkötakkojen valikoima on onneksi kasvanut viimeisen parin vuoden aikana, mutta modernit suoralinjaiset ja koristeettomat mallit ovat edelleen kiven alla. Vaihtoehtoja etsiessäni päädyin kuvahaun kautta Hobbyhallin sivuille, mistä tämä Truebell Finlandin Milios -sähkötakka löytyi. Ja siinä se nyt sitten on, tuorein ostokseni, ikioma tunnelmapesä tuomaan valoa talven pimeyteen. ♥

HobbyHall_Sahkotakka_1.jpg

Omakotivalkoinen_26102016_8423_2.jpg

Omakotivalkoinen_26102016_76812678.jpg

Omakotivalkoinen_26102016_8417_2.jpg

Musta virtajohto täytyy vielä maskeerata jollakin tavalla piiloon. Ajattelin ostaa valkoisen jatkojohdon, jemmata sen tuonne takkakalusteen sisään mustan virtajohdon kanssa ja teippikiinnitteisellä johtolistalla laittaa jatkojohdon kulkemaan lattialistaa pitkin pistorasiaan… toiselle puolelle takkaa, jotta johtolista on mahdollisimman huomaamaton. 🙂

LED-valolla toimiva takka on illan pimeydessä upea näky. Liekit ovat eläväiset ja hiillos hehkuu kuten se oikeastikin tekisi. Mukana on kaukosäädin, jolla voit valita lämmitystehon kahdesta eri vaihtoehdosta, itse en lämmitystä vielä kaipaa ja olenkin nauttinut pelkästä valoshowsta. Ainoat miinukset ovat palavan puun ritinän puuttuminen sekä tuoksuttomuus, aito oikea takka kun tuoksuu palaessaan ihanalta. ♥

Kuvasin teille lyhyen videon, jossa leimut leiskuvat ja hiillos sykähtelee:

Omakotivalkoinen_26102016_8421_2.jpg

Tunnelmallista iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

27 kommenttia “Moderni sähkötakka – Talvista sisustustunnelmaa!

 1. Sähkötakat ovat mahtavia! ♥ Ne ovat nykyään hiillokseltaan ja liekeiltään hyvin aidon näköisiä, vaikkei ne toki ehtaa takkaa mitenkään korvaakaan. Sähkötakka oli vuosia oma haaveeni (aidon hankkiminen myös vähän ongelmallista meillä) ja olen niin onnellinen, että sen hankin. Itse pidän kovasti jenkki-tyylisistä manttelitakoista, niinpä meille valikoitui hieman krumeluurimpi malli. Teidän kotiin taas tuo suoraviivaisempi ja simppelimpi on täydellinen! Vielä en ole itsekään lämpöä laittanut päälle kertaakaan (se hetki tulee kyllä!!), mutta valoista ja tunnelmasta olen nauttinut jo viikkokausia! ♥

  1. Heidi: Paljon on sähkötakkojen tekniikka kehittynyt kymmenessä vuodessa, ihan aidon näköinen on minunkin takkani "tuli". 🙂 manttelitakat ovat kauniita, varsinkin joulun aikaan. ♥ Meille sopii tälläinen pelkistetympi malli ja aion sen verran jenkkitunnelmaa jouluksi tuoda, että yritän ripustella muutaman joulusukan tuohon takan reunalle. 🙂

 2. Sähkötakka on upea! Mukavaa tunnelmaa myös kerrostalokotiin… Oletko harkinnut muokkaavasi yhdestä divaanista ja kahdesta nojatuolista kulmasohvaa? Näyttäisi mielestäni kauniilta olohuoneessasi 🙂 Hyvää viikonjatkoa sinulle!

  1. AJ: Virallista kulmasohvamallia ei näistä neljästä palasesta saa (tarvittaisi kulmapala), U-muotoista olen kyllä kokeillut silloin kun divaanit saapuivat aikoinaan. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua! &hearts;

 3. Kauniilta näyttää uusi takka. Ja varmaan luo ihanasti tunnelmaa. Meillä on omakotitalossamme varaava takka ja sitä poltetaan ahkerasti. Viimeksi eilen laitoin tulen pesään ja kuinka ihana onkaan makoilla takan edessä matolla ja katsoa oikeaa tulta. Samalla saa ilmaista lämpöä kaupan päälle.

  1. Marja K: Ihanaa tunnelmaa kyllä tuo, yhtään ei kaduta että menin tuollaisen ostamaan. 🙂 Aito takka on aina aito, siitä ei mihinkään pääse. Sen puutteessa on kuitenkin kiva että markkinoilla on sähkötakkoja meille &quot;tylsien piiputtomien kerrostalokotien&quot; asukeille. :)<br />
   <br />
   Tunnelmallista viikonloppua! &hearts;

 4. Apua… anteeksi nyt, mutta mielestäni sähkötakat ovat sellaista kitschiä , että se sopii noiden designhuonekalujesi kanssa yhteen suunnilleen yhtä hyvin kuin hajuvesi lihapulliin vaikka olisi kuinka suoralinjaista muotoilua ? Se kirjakaappi oli parempi.

  1. Yen: Takan rinnalla ei ole kuvissa nähtävillä yhtäkään designkalustetta, riippuen tietysti siitä mitä tuolla termillä tarkoitetaan. 🙂 Kiitokset kuitenkin mielipiteestäsi.

 5. Tuo on kyllä kaunis moderni takka. =) Haaveilen sellaisesta meillekin, mutta ongelmana on tilan puute. Löysin Bauhausin lehdestä uutena mainostetun kauniin jalustallisen sähkötakan, jonka voi kiinnittää myös seinälle. Todella tyylikäs moderni muotoilu. Voltomat oli merkki ja sekin oli valkoinen. Siinä voisi olla ehkä meille se sopivampi vaihtoehto. Vinkkinä muillekin, joilla on tilanpuutetta.

  1. Bauhaus: Seinäkiinnitteistä itsekin harkitsin, mutten löytänyt yhtään valmista vaihtoehtoa jonka olisin seinälle kelpuuttanut. Upeimmat seinätakat ovat ns. takkapesiä, jotka sitten joko upotetaan seinään (ihana olisi tämä ratkaisu mutta en halua pienentää huoneen neliöitä rakentamalla seinää jonka sisään sen upottaisi) tai tuunataan kaluste sen ympärille (liian vaivalloista minulle :D). 🙂 Seinätakka olisi ihana, mutta tykkään tästä omastanikin. &hearts;

 6. Muutama ilta sitten, kun palelin pahasti, niin mietin sähkötakan hankkimista. Tuo ois kyllä niin kiva. Olet löytänyt kotisi sisustukseen täydellisesti sopivan takan 🙂

  1. Minna: Tuossa on hyvä lämmityskoneisto, saa säädettyä lämpöäkin halutessaan. 🙂 Itse en lämmitystä tule varmaankaan usein käyttämään, minulle suurin nautinto on tuo liekkien lepatus ja siitä syntyvä tunnelma. &hearts;

 7. Kerrassaan riemastuttava keksintö! Aprikoin, lämmittääkö se, mutta vastasitkin siihen jo tuossa Miia. Minkähän verran takka kuluttanee sähköä?<br />
  <br />
  Tällaisen voisin hankkia meidän keittiöön…

  1. TiKaPuu: Sähkötakat ovat kyllä led-tekniikan jälkeen nousseet ihan uudelle tasolle. 🙂 Ja kyllä, takka lämmittää jos niin haluaa. Sähkönkulutuksesta on käyttöoppaassa mainitoja mutten ole tällä hetkellä kotona, joten en pääse niitä tarkastamaan. Led-valaistus ei paljoa kuluta, lämmitys jonkin verran. Yritän muistaa palata tähän asiaan myöhemmin jotta saan sinulle tarkempaa lukemaa. 🙂

 8. Takat ovat ihania, mutta kyllä minunkin on pakko sanoa, että nuo sähkötakat ovat aika karseita. Elävä tuli on ainoa oikea! Sinun takkasi on kyllä kauniin linjakas, mutta tuo tekotuli vähän pilaa koko jutun. Miksi et hankkinut bioetanolitakkaa, johon saisi oikeat liekit? Toinen ihan kiva vaihtoehto on polttaa takassa kynttilöitä. Saisitko tuosta sisuksen pois niin, että voisit laittaa kynttilöitä tilalle?

  1. Valkoiset kynttilät olisi loistava idea!Näin tuli olisi aito.Enemmän minunkin makuuni,mutta noin varmaan helppokäyttöisempi?Eikä ehkä tarvitse niin vahtia.

  2. Maria: Monet sähkötakat ovat ulkoisesti ja toiminnallisesti vähän vanhanaikaisia, mutta valikoima on kehittynyt valtavasti led-teknologian ansiosta. Minusta tämä minun takkani (ja moni muu) on varsin näpsäkkää tekoa, tuli ja hiillos näyttää aidolta ja jos hommaisin lasilevyn lattialle takan eteen ja pakkeloisin takan reunat seinän vierestä umpeen, menisi se ihan aidosta takasta blogi- tai instakuvissa. :)<br />
   <br />
   Bioetanolitakka on minulle liian vaarallinen tunnelmointiväline. Olen kuullut niistä paljon huonoa enkä koiran ja tytön vuoksi uskalla sellaista hankkia. Eikä meillä olisi sellaiselle tilaakaan, se kun tarvitsee ympärilleen reilusti vapaata ilmatilaa ihan jo turvallisuudenkin vuoksi. Kiitos ei siis aidon tulen &quot;tekotakkaa&quot; meille. 🙂

 9. Kaunis takka,sopii kotiisi hyvin!Viekö paljon sähköä tuollainen.Minulla on onni omistaa kaksi oikeaa takkaa ja puukiuas ja totta on,että puun tuoksua,ritinää ja lämpöä ei voita mikään.Syksyllä ja talvella tietty kovassa käytössä.Oikein hyvä korvike tuollainen kerrostalossa,johon takan rakentaminen säädösten,hormien,piippujen ym.vuoksi täysin mahdotonta.

  1. Nanna: takan valotoiminto on LED joten se ei kuluta paljoakaan. Lämmitys sen sijaan kuluttaa jonkin verran, muttei onneksi mitään saunan sähkökiukaaseen verrattuna. Omalla käytölläni arvioisin tuon lämmityksen kuluttavan noin 30€ vuodessa. 🙂

 10. Moikka<br />
  Hyvin sopii. Juuri tuollaisen haluaisin jos olisi tilaa. Sille sopivalla paikalla on<br />
  Valannin lipasto, jonka aikoinaan myös ehdottomasti halusin. Olisipa silloin ollut olemassa <br />
  noin selkeä malli. Nyt sinun pitää postata usein takkatunnelmia, ihan lohdutukseksi?.

  1. Raili: Takkatunnelmia on piisannut jo jonkin verran ja vauhti tuskin hidastuu tästä. 🙂 Kyllä takkatuli vaan on se asia mikä talvisen tunnelman tuo, olkootkin sitten vaikka vain sähkötakka. 🙂

 11. Hmm tämä ei nyt kyllä iske. Olohuonessa on nyt tårta på tårta ja todella tukkoisen näkönen, itse kaipaan tilaa ja ilmavuutta

 12. Minulla on tämä takka ja se on todella ihana. En voisi olla yhtään tyytyväisempi. Takka on ilman tultakin todella kaunis. Laitan takan päälle joka ilta. kesäisin luutavammin en tule käyttämään sitä niin usein, kuin syksyllä ja talvella, mutta se on saanut paikkansa meillä enkä hevin luovu siitä. ☺️☺️

  1. pitju: Tuo on kaunein sähkötakka jonka olen ikinä omin silmin nähnyt, linjakas ja moderniin kotiin täydellisesti istuva. &hearts; &hearts; Kylläpäs tulikin haikea mieli kun katsoin postauksen kuvia… olihan tuo aika nappivalinta olohuoneessa. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *