Matkalla minilomalle…

Tämän postauksen julkaisuhetkellä olen siskoni kanssa matkalla kohti Tallinnaa ja hemmottelun täyteistä minilomaa. Matkalaukku on pakattu kevyesti, kuten aina – pari arkista vaatekertaa ja illalliselle sopiva siistimpi asukokonaisuus jättävät laukkuun tilaa tuliaisillekin. 🙂

Omakotivalkoinen_29102016_8489_8.jpg

Mustavalkoraidallinen mekko on uusin vaateostokseni, jonka tein jokunen aika sitten H&M:ltä. Se toimii arkivaatteena ja tuo kivaa vaihtelua normaaliin yksiväriseen yläpääosastooni. 🙂 Jalassa on pillifarkut ja Vagabondin nilkkurit, mitkäs muutkaan. 🙂 Illan Show & Dinner -illalliselle sujautan päälleni mustan mukavan mekon, vähemmän mukavat sukkahousut sekä kivat kitten heel -korkkarit. 🙂

Omakotivalkoinen_29102016_8486_3.jpg

Omakotivalkoinen_29102016_8495_7.jpg

Suunnitelmissa olisi käydä siskon kanssa jonkinlaisessa kauneushoidossa, vaihtoehtoina on kosmetologin tekemä syväpuhdistus tai kampaamokeikka. Saa nähdä kumpi toteutuu vai toteutuuko kumpikaan. 🙂 Tärkeintä minilomassamme hoitojen ja shoppailun sijaan on akkujen lataaminen ja arjesta irtaantuminen – sitä me molemmat tosissaan nyt kaivataan. ♥︎

Ihanaa lauantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

7 kommenttia “Matkalla minilomalle…

  1. Hyvää minilomaa sinulle ja siskollesi. Itsekin olen menossa viikonlopuksi Tallinnaan, mutta matka tapahtuu joulukuun puolella. ?

    1. Pitju: Tallinnan reissu meni ihanasti, todella kaunis kaupunki ja ihania ravintoloita oli auennut Rotermannin kortteliin (sijaitsee sataman ja Virukeskuksen välissä), jonne kannattaa ehdottomasti mennä syömään. ♥ Ihanaa matkaa! ♥

    1. Sirusini: Tuo raidallinen mekko (pitkä paita) on perusvalikoimaa joten pitäisi löytyä kaikista H&M myymälöistä. 🙂

  2. Toivottavasti lomanne on oikein onnistunut ja rentouttava! Itselläni on ollut mukava sunnuntai päiväretken merkeissä. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *