Raitamaniaa – Neuletyyny!

Tyttöni on tartuttanut minuun raitamanian ja tuunailuvimmoissani käytin ylimääräisen vihreän langan raidalliseen tyynyyn. Tällä kertaa koko meni paremmin nappiin ja tyynystä tuli 50x50cm kokoinen, kuten pitikin. 🙂

Omakotivalkoinen_29102016_8480.jpg

Omakotivalkoinen_29102016_8485.jpg

Novitan koon 5 pyöröpuikot kolisivat viitenä iltana – 165 valkoista starttisilmukkaa yhdistettynä toisessa kerroksessa renkaaksi, neulos koko ajan kaikki oikein (hullun helppoa), viisi raitaa, jokainen raita 18 kerrosta, koko helahoito valmis kymmenessä tunnissa. 🙂

Omakotivalkoinen_29102016_8484.jpg

Omakotivalkoinen_29102016_8476.jpg

Tällä samalla reseptillä aion neuloa itsenäisyyspäiväksi sinivalkoisen neuletyynyn… ja joululahjaksi kolmelle tytölle ikiomat raitatyynyt – väreinä turkoosi/valkoinen, musta/valkoinen ja pinkki/valkoinen. 🙂

Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

20 kommenttia “Raitamaniaa – Neuletyyny!

 1. Ompas hyvännäköisiä tyynyjä… Miten suljit päällisen suut tyynyn asettamisen jälkeen? Täytyypäs itsekkin pistää kudin viuhumaan 🙂

  1. Aj: suljin tyynynpäällisen päät harsimistekniikalla virkkuukoukun avulla ja sisätyynyä ei saa pois ilman että purkaa toisesta päästä ompeleen. 🙂 Yritin tehdä sellaisia lenkkejä jotka olisi voinut vetää duffeli-tyylisesti vastakappaleen yli, mutten osannut. 🙂

  1. Marita: veljen tytöt esittivät minulle joululahjatoiveen että pyysivät vartavasten jos tekisin heille ikiomat raitatyynyt. 🙂 eihän semmoisesta voi kieltäytyä. ♥

  1. Hilima: suljin tyynyn tuonne päällisen sisään. 😀 Olisin halunnut tehdä sellaisen duffeli-tyylisen suljennan mutten osannut. Vetoketju olisi ollut hyvä ratkaisu ja sen saa onneksi lisättyä kun avaa toisesta päästä tuon harsimislangan. 🙂

 2. Onpa kaunis tyyny, kuten myös aiempi vihreä neulomasi tyyny! Itsenikin tekisi mieli neuloa, nappisukkia ja noita tyynynpäällisiä, mutta aika ei nyt tässä elämänvaiheessa vain riitä. Jospa sitten joulumarkkinoilta löytyisi vaikka sukat!<br />
  <br />
  Ihana ajatus neuloa joululahjoiksi tyynyt♡

  1. Enkeli: yksi lahjapäällisistä on kohta valmis ja vielä pitäisi kaksi ehtiä tekemään ennen aattoa. 🙂 Olen pikku hiljaa oppinut katselemaan telkkaria / nettileffoja samalla kun neulon joten saan tehtyä kaksi asiaa yhdellä istumalla. 🙂 Vielä kun saisi lisää nopeutta hyppysiin kuten siskollani, hän saa tehtyä tälläisen tyynyn yhdessä illassa, minulla menee noin 10 tuntia kun olen sen verran hidas vielä. 🙂

  1. Aikku: pienet lahjansaajat toivoivat raitatyynyjä minulta itse, enkä voi tuommoisesta kieltäytyä vaikka illat menevätkin nyt neulomiseen. &hearts; Ihanaa että 6, 8 ja 10v tytöt haluavat tälläisen joululahjaksi,olin todella yllättynytkin kun minulta kysyivät yhdessä ja väritoiveita esittivät. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *