Tavoitteena -6kg & parempi olo | Alekoodi House of Brandonille!

Kaupallinen yhteistyö: House of Brandon

Loppuvuosi on mennyt terveellisen ruokavalion ja liikunnan suhteen ihan plörinäksi ja vaaka näyttää kuusi kiloa enemmän kuin elokuussa, jolloin viimeksi itseni punnitsin. Painolukuakin ikävämpi asia on tämän hetkinen olotila. Vatsa kipuilee huonon ruokavalion ja epäsäännöllisen syömisen takia, olo on veltto ja energiataso on tipahtanut lähelle nollaa. Myös liikunnan puute on saanut selkäsärkyni pahenemaan niin, etten aamuisin meinaa tuskieni kanssa päästä sängystä ylös. Uuden vuoden kunniaksi päräytän käyntiin liikuntapainotteisen dieetin, jossa otetaan hikeä pintaan ja siivotaan syömisistä kaikki epäterveellinen pois. Itsehillintäni on sen verran surkeassa jamassa ettei herkkujen vähentäminen enää auta. Nyt on pakko tehdä täyskäännös kertalaakista, pistää namit kieltolistalle ja ottaa hyvät elämäntavat takaisin käyttöön. 🙂

Hyvinvointihaaste ja 6 kilon kevennysprojekti - Omakotivalkoinen
Hyvinvointihaaste ja 6 kilon kevennysprojekti - Omakotivalkoinen
Hyvinvointihaaste ja 6 kilon kevennysprojekti - Omakotivalkoinen

6 kilon kevennysprojekti – Uuden vuoden haaste

Olen 158cm pituinen hukkapätkä ja normaali painoni huitelee 50-51kg välillä hormonitoiminnan kuukausivaiheista riippuen (ihanat naiseudenilot! :)). Tämän päivän aamupaino oli 57,1kg ja vaikka olen painoindexin mukaan edelleen (22,9) normaalipainoinen, en viihdy näin muhevassa ulkomuodossa saati siitä johtuvassa olotilassa.

Kertynyt rasvakerros on asettunut melko tasaisesti kainaloista polviin. Vanhoissa vaatteissa huomaa kuitenkin että yläreidet ja rintavarustus puristaa pahemmin kuin muut vartalon osat. Käsivarsissa näkyy velttoutta ja vyötäröllä löysää pömpötystä. Näistä haluan päästä eroon maaliskuuhun mennessä ja tavoitteenani on pienentää rasvaprosenttia ja pudottaa painoa kilon viikkovauhdilla. Tavoitteiden toteutumista pääsette seuraamaan myös täällä blogini puolella viikkoraporttien muodossa. 🙂

Hyvinvointihaaste ja 6 kilon kevennysprojekti - Omakotivalkoinen
Hyvinvointihaaste ja 6 kilon kevennysprojekti - Omakotivalkoinen

Motivaatiota sporttailuun House of Brandonin avustuksella

Yhteistyökumppanini House of Brandonin avustuksella päivitin treenivaatteet vastaamaan tämän hetkistä kokoani. Vanhat sporttiliivini ovat liian pienet ja puristavat kylkiluiden kohdalta hyvin ikävästi. Korkeavyötäröiset treenihousuni tekivät saman vatsanseutuville ja pakko oli hankkia kokoa isommat treenivaatteet, jotten epämukavuuden varjolla keksi itselleni enempää tekosyitä kuntokuurin lykkäämiseen.

Halusin testata kuntosalilla usein näkemiäni ICANIWILL -urheilumerkin sporttivaatteita ja valitsin itselleni mustavalkoiset logotrikoot sekä logokuvioidun sporttitopin. Kummatkin ovat erittäin napakkaa materiaalia, joka pitää löllöt visusti paikoillaan hölkätessä ja pomppiessa. Niken Just Do It -huppari on piste iin päällä – täydellinen kannustussitaatti, joka muistuttaa minua ettei lykkäyksiä kuntokuurilleni enää tule. 

Hyvinvointihaaste ja 6 kilon kevennysprojekti - Omakotivalkoinen
Hyvinvointihaaste ja 6 kilon kevennysprojekti - Omakotivalkoinen
Hyvinvointihaaste ja 6 kilon kevennysprojekti - Omakotivalkoinen

House of Brandonin treenivaatevalikoima on yksi Suomen parhaista. Edustettuina on ICANIWILL:n ja Niken lisäksi Superdry Sport, Aim´n, We Are Fit, DoM, Only Play, ShapeMeUp sekä Under Armour. Alennusmyynti käy kuumana myös sporttipuolella ja alekoodilla HBSLS saat kaikista jo alennetuista tuotteista 20% lisäalennusta tänään ja huomenna sunnuntaina 1.1.2017. Mikä onkaan parempi tapa ottaa uusi vuosi vastaan kuin pistämällä elämäntavat uusiksi – enemmän liikuntaa ja vähemmän herkuttelua. 🙂

houseofbrandon.com

Tämän postauksen myötä haluan toivottaa teille kaikille iloista ja energistä Uutta Vuotta 2017!


Seuraa myös Instagramissa 

14 kommenttia “Tavoitteena -6kg & parempi olo | Alekoodi House of Brandonille!

 1. Meitsillä on ihan sama tilanne, 6 kiloa pitäisi saada pois! Myös herkkujen osalta olen samanlainen, karkaa niin helposti käsistä koko homma… Nyt on vaan kertakaikkiaan otettava itseä niskasta kiinni, ei auta mikään. Kiinnostaisikin tietää, millaisella ruokavaliolla ja liikuntamäärillä sinä ajattelit projektiasi toteuttaa?

  1. Johanna: Minulla meni syömisen kanssa jo niin överiksi etten kehtaa edes kertoa miten paljon herkkuja söin esim joulua edeltävällä viikolla, siinä kalpenee joulukin vierellä. 😀 <br />
   <br />
   Postailen ruoasta ja liikunnasta erikseen kunhan huomenna pääsen aloittamaan projektini. Tänään vielä sikailen irtokarkkikipon äärellä ja nautin viimeisistä herkkupaloistani. :)<br />
   <br />
   Ihanaa, iloista ja energisoivaa Uutta Vuotta 2017! &hearts;

 2. Hei mahtava homma! Vaikka et mukaan pyytänytkään niin täällä myös yksi n. 6kilon pudottaja messissä. Minulla on on vain ikää ja pituutta enemmän kuin sinulla mutta samoilla ajatuksilla mennään. Löllöt pois! Pituutta minulla 169cm ja painoa 65kg. Tuollaiset himpun verran alle 60kg olisi minulle ihanteeelliset lukemat.

  1. Tiina: Ihana kuulla että siellä on muitakin saman projektin äärellä! 🙂 Löllöt nimenomaan pois ja olotila kevyemmäksi, kilot ovat helppo mittari mutta lopulta peili ja fyysinen vointi kertovat koska on hyvä olla. &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa ja onnellista Uutta Vuotta 2017! Huomenna alkaa matka kohti kiinteämpää vartaloa! Jes! 🙂

 3. Kaikki on kiinni syömisestä, hyvänkin treenin voi nopeasti nollata syömällä väärin. Se vaan on niin älyttömän vaikeeta tän yltäkylläisyyden keskellä – syödä niukasti! Tsemppiä kaikille uuteen vuoteen!!!

  1. Lily: Niin on, syömällä oikein voi olla elämänsä kunnossa jopa ilman aktiivista liikuntaakin ja vastaavasti syömällä väärin ei liikunnan määräkään aina pelasta lihomiselta ja vetämättömältä olotilalta. 🙂 Oma ruokavalioni koostuu nyt pääosin kasviksista, kanasta ja kalasta. Viljoja en juurikaan syö, enkä sokerisia juttuja (maustetut jogurtit, -rahkat, herkut jne). Pientä edistystä on tapahtunut, huomenna kipaisen vaa´alle ja katson onko kevyntymistä tavapahtunut grammoissa vai pelkästään mielessä. 🙂 Tsemppiä kaikille saman projektin ääressä painiville! &hearts;

 4. Sama homma täällä! Tiukka linja syömisiin, herkut pois ja lisää liikuntaa! Sovittiin miehen kanssa karkkilakosta, repsahduksesta napsahtaa sadan euron sakko, joka pitää pulittaa toiselle käteisenä! 😉 tulee kalliiksi, jos mielii karkkeja 😀

  1. paula: Mahtava idea tuo sakko. 🙂 Meilläkin tuo saattaisi toimia, tosin mies ei makeaa juuri syö ja syö tosi terveellisesti aina… minä olisin se joka köyhtyy. 😀 😀

 5. No sattuipas! <br />
  Minäkin kävin tänä aamuna vaakalla kolmen vuoden tauon jälkeen. Lukema oli 66kg, kääks! Pituutta minulla on 162cm. Järkyttävää, mutta painoa on kertynyt 10kg viime punnituksesta. Olen aina liikkunut paljon, eikä minun ole tarvinnut koskaan aiemmin pudottaa painoa. Mutta nyt isojen elämänmuutosten ja omien vanhempien kuoleman jälkeen itsestä huolehtiminen oli jäänyt taka-alalle. Tarkoituksena on nyt tehdä ryhtiliike; herkuttelu pois ja liikuntaa enemmän. Helppoa, vai mitä 🙂 <br />
  Tsemppiä Sinulle ja tsemppiä minulle!!

 6. Ymmärrän täysin tavoitteesi, vaikka täytyy sanoa, että edelleen näytät kuvissa todella hyvältä. 🙂 Itsellänikin on vastaava projekti menossa. Kilon verran ehdin painoa jo ennen joulua pudottamaan ja vielä olisi reilu 3 kiloa pudotettavaa jäljellä. Muutamasta ylimääräisestä kilosta huolimatta olen edelleen täysin normaalipainoinen, mutta en viitsisi niiden takia uusia vaatevarastoani. On terveellisempää, edullisempaa ja ekologisempaa huolehtia itsestään paremmin. Lisäksi olen kuullut liian monta tarinaa siitä, kuinka sinänsä merkityksetön parin kilon lisä vuodessa on kymmenen vuoden jälkeen huomaamatta 20 kilon lisäys.<br />
  Omaan korvaani tuo tavoitteenasi oleva kilo viikossa kuulostaa aika paljolta huomioon ottaen pieni kokosi ja se, että olet jo valmiiksi normaalipainoinen. Oletko aiemmin pudottanut kiloja tuohon tahtiin? Itselleni puolikin kiloa viikossa tuottaa tuskaa, vaikka olen hieman sinua pidempi. Oma tavoitteeni on tammikuussa -2 kg ja helmikuussa suunnilleen sama satsi. Kuten joku jo kirjoittikin, ruokavaliosta se kaikki lähtee. Liikunnan lisääminen antaa tietysti hieman pelivaraa ja ennen kaikkea se lisää hyvinvointia ja jaksamista.<br />
  Innolla odotan aiheeseen liittyviä lisäpostauksia. Vertaistuki ei tee ollenkaan pahaa.<br />
  Tsemppiä sinulle ja kaikille muillekin terveellisempään elämään sitoutuneille! Mikä tahansa on mahdollista jos sitä oikeasti haluaa ja on valmis tekemään kaikkensa sen eteen.

 7. Kaunis vartalo ja kauniit silmät ja kasvot. Miksi lähes aina peität kasvosi kuvissa? Etkö itse pidä niistä? 🙂 Itse huomaan vältteleväni kasvojen kuvaamista nyt kun olen yli 30 vuotias 😀

 8. Edellisiä komppaan eli näytät kyllä erittäin hyvältä nytkin 🙂 mutta tunnistan ja ymmärrän oikein hyvin tuon tunteen, kun omassa kropassa ei vaan ole hyvä olla. Minä en luota oikeastaan juurikaan vaakaan (se on vain nice to know -tietoa), saati painoindeksiin vaan nimenomaan tuohon omaan fiilikseen. Katsoinpa juuri oman painoindeksini uteliaisuuttani (20.2) eli ainakin jonkun taulukon mukaan normipainon alarajoilla, mutta omat fiilikset kertovat, että tämä ei ole vielä se omin olotila. Haluan vielä polttaa rasvaa ja kiinteytyä ja siihen liittyy terveellinen ruokavalio sekä aktiivinen urheilu jatkossakin. Lopulta kilot saattavat tippua tai nousta, oikeastaan en välitä siitä, vaan haen sitä hyvää oloa omassa kropassa. 🙂 Siksi ehkä vähän hätkähdin tuota 1kg/vko painonpudotustavoitettasi, kun kuitenkin kerroit että tavoite on olla fitissä maaliskuuhun mennessä. Olet niin kovin pienikin, että tuo tavoite kuulostaa hurjalta. Nopea painonpudotus kun harvoin tuo pysyvää muutosta. Tietenkään näistä asioista ei ole yhtä totuutta ja toivotan sinulle kovasti tsemppiä ja jään ehdottomasti seuraamaan postauksia jatkossakin! Päättäväisyydelläsi saavutat varmasti ihan mitä vain haluat! 🙂 Ja toimit varmasti inspiraationa monille tarttua samaan haasteeseen! :)<br />
  Ja voi miten kivoja treenivaatteita olet hankkinut! Niistä saa kyllä hyvin motivaatiota ja potkua treeneihin. Itse menen myös perusturvallisella musta-valkoinen-harmaa linjalla, muut saavat sitten loistaa väripilkkuina salilla ja lenkkipoluilla. 😀 <br />
  <br />
  Ihanaa ja energistä viikkoa sinulle Miia!

 9. Voi voi. Aina joka vuosi sama juttu tammikuussa. Lupaan, että jätän karkit ja herkut pois ruokavaliosta, mutta eihän se onnistu. Nyt olenkin päättänyt, että en lähde lupailemaan mitään sellaista, mutta aloitan kuntokuurin muuten. Ajatuksena on käydä salilla noin kolme kertaa viikossa ja sen lisäksi pyrkiä kävelemään ainakin pari kertaa viikkoon. Mikäli lumi nyt pysyisi myös etelässä ja latujakin saataisiin auki, niin myös hiihtoharrastuksen virittely on ajatuksissa.<br />
  <br />
  Jotta tää projekti ei jäisi vain puheen asteelle, niin päätin, että hankin myös itselle sellaiset treenivaatteet, että kelpaa treenata. Hankin nyt treenivaatteet nettikaupoista, kun en jaksanu mennä kivijalkamyymälöihin tappelemaan alalaareista. Nettin urheilukaupat on kyllä mulle vielä aika hepreaa ja vaatteet tuli nyt hankittua Budget Sportista ja Intersportista, jotka bongasin Picodista (<a rel="external nofollow" href="https://www.picodi.com/fi/kategoria/urheilu)." target="_blank">https://www.picodi.com/fi/kategoria/urheilu).</a> Ens kerralla ehkä uskallan sitten kokeilla jotain ulkomaisiakin kauppoja, mutta nytkin noi hinnat oli musta ihan kohdillaan. <br />
  <br />
  Ostin nyt tämmöset treenihousut (<a rel="external nofollow" href="https://www.intersport.fi/fi/tuote/nike-pronto-essential-crop-w-trikoo-56463755/v)" target="_blank">https://www.intersport.fi/fi/tuote/nike-pronto-essential-crop-w-trikoo-56463755/v)</a> ja tälläisen treenipaidan (<a rel="external nofollow" href="https://www.budgetsport.fi/puma-heather-cat-tee-naisten-treenipaita-/56470778/dp)" target="_blank">https://www.budgetsport.fi/puma-heather-cat-tee-naisten-treenipaita-/56470778/dp)</a> salitreeniin. Sit lisäksi ostin myös uudet treenikengät. Nyt vaan odottelen, että tilaukset tulis postissa ja pääsisin treenaamaan. Tästä se lähtee. Mukava seurata tässä samalla myös sun projektia.

 10. Ääh, tuo loppuvuoden repsahdus se taitaa olla aika monella kummittelemassa. Ja kummasti jää päälle, kun joululähestyy ja herkkuja notkuu kaikkialla!<br />
  Mutta hyvä se on välillä vähän höllätäkin. Joskin itsellenikin iski heti vuoden ensimmäinen flunssa, kun päästin elimistön hetkellisesti rupsahtamaan, sekä kuorrutin koko komeuden sokerihumalalla. Hyi yök, meinaa tulla herkut jo korvista.<br />
  Tsemppiä ja parempaa oloa alkaneeseen vuotesi toivottelen. Perässä tullaan, kun flunssa irrottaa otteestaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *