BLOGIVUOSI 2016 – Tiivistys vuoden tapahtumista!

Kasasin teille blogivuoden 2016 tapahtumista tiivistetyn paketin helposti selattavaan muotoon. Vuoden 2016 hittejä oli viherkasvit, tulppaanit, tuunaaminen, neulominen ja kynttilät. Moni asia pysyi muuttumattomana läpi koko vuoden, josta jopa minäkin yllätyin. 🙂 Hyppää mukaan muistelokierrokselle!

TAMMIKUU 2016

Omakotivalkoinen_02012017_tammikuu3.jpgOmakotivalkoinen_02012017_tammikuu1.jpgOmakotivalkoinen_02012017_tammikuu2.jpg

Tammikuussa oli blogin kuvamateriaalin perusteella monia valoisia päiviä, viherkasvi- ja tulppaanivillitykseni oli kukoistuksessaan – tulppaaneissa nähtiin valkoisen lisäksi punaista, keltaista ja violettia, ja keittiön seinäkin täyttyi viherkasviruukusta. 🙂 IKEA Kivik -nojatuoleihin ilmestyi Bemzin pellavaiset vaihtopäälliset, into treenaamiseenkin oli kohdillaan. Alin kuvakollaasi näyttää hyvin millainen ero kuuden kilon painonnousulla on ollut varsinkin reisien ja lantion seudulle. 🙂


HELMIKUU 2016

Omakotivalkoinen_02012017_helmikuu2.jpgOmakotivalkoinen_02012017_helmikuu1.jpgOmakotivalkoinen_02012017_helmikuu3.jpg

Helmikuussa innostuin ruukkutulppaaneista ja -liljoista, vihersisustin suurella innolla ja annoin usein valohoitoa kasveilleni keittiön ikkunan edessä. Saarekkeen päällä ollut pitkulainen valaisin vaihtui Artekin A330s -riippuvalaisimiin, jotka nappasin pois olohuoneesta. 🙂


MAALISKUU 2016

Omakotivalkoinen_02012017_maaliskuu1.jpgasunto-Miia.jpg

Maaliskuussa pääsin ihailemaan unelmakotini 3D-suunnittelun tuloksia FIRA:n yhteistyökampanjan merkeissä ja tuunailin serveteistä pääsiäiskattaukseen suloisia pupusia. 🙂


HUHTIKUU 2016

Omakotivalkoinen_02012017_huhtikuu1.jpgOmakotivalkoinen_02012016_huhtikuu2.jpgOmakotivalkoinen_28042016_3739.jpgOmakotivalkoinen_02012017_huhtikuu3.jpg

Huhtikuu toi tullessaan ihania aurinkoisia päiviä ja teimme pitkiä lenkkejä Miffe-koiran kanssa. Hiukset lyhenivät polkkamalliin ja imuriksi valikoitui Dysonin rikkaimuri, joka korvasi vanhan johdollisen imurini. Vielä tänäkin päivänä olen äärettömän tyytyväinen päätökseeni, johdoton ja kevyt rikkaimuri on toiminut moitteetta ja nopeuttanut siivousta huomattavasti. 🙂 Muuramen moduuleista koottuun vaatekaappiin tuunasin suihkuverhotangosta vaaterekin, joka mielyttää silmääni edelleen. Huhtikuu oli melkoinen valon kuukausi ja sen huomaa ihanan raikkaista kuvista! 🙂


TOUKOKUU 2016

Omakotivalkoinen_02012017_toukokuu2.jpgOmakotivalkoinen_u8278127_4570.jpgOmakotivalkoinen_02012017_toukokuu1.jpg

Toukokuussa villiinnyin yrteistä, juhlin rakkaani kanssa ja löysin täydellisen juminiskalleni sopivan kantovälineen päivittäiseen käyttöön – Rainsin vedenkestävän repun, joka on ollut lähes päivittäisessä käytössä saapumisestaan asti. 🙂


KESÄKUU 2016

Omakotivalkoinen_02012017_kesakuu1.jpgOmakotivalkoinen_05062016_4680.jpg

Kesäkuu viuhahti ohi nopeasti ja lämpimien säiden vuoksi oleskelimme enemmän ulkona kuin sisällä. 🙂 Blogissa oli hieman rauhallisempaa.


HEINÄKUU 2016

Omakotivalkoinen_02012017_heinakuu2.jpgOmakotivalkoinen_02012017_heinakuu1.jpg

Heinäkuussa tein jumalaisen kirppislöydön – ajan patinoiman Artek 91 -pöydän, jonka kunnostin ja maalasin valkoiseksi. Toinen suurta iloa tuottava heinäkuinen asia on Spotifyn paras kaveri Geneva Model L. ♥︎ Kivik-nojatuolit saivat rinnalleen kaksi divaania, joista syntyi jättimäinen U-muotoinen sohvakeskittymä. 🙂


ELOKUU 2016

Omakotivalkoinen_02012017_elokuu1.jpgOmakotivalkoinen_02012017_elokuu2.jpg

Elokuussa vaihdoin olohuoneen järjestyksen, ripustin verhot ikkunaan, söin terveellisesti ja hyppäsin siskon kanssa kameran eteen. 🙂


SYYSKUU 2016

Omakotivalkoinen_02012017_syyskuu1.jpg

Syyskuussa reissasin useissa sisustusalan tapahtumissa ja fiilistelin syksyn ja talven tuloa. Hemtexistä löytyi täydellinen talja olohuoneeseen ja Floretilta viherkasviteline ikkunaan. ♥︎


LOKAKUU 2016

Omakotivalkoinen_02012017_lokakuu2.jpgOmakotivalkoinen_02012017_lokakuu5.jpgOmakotivalkoinen_02012017_lokakuu1.jpgOmakotivalkoinen_02012017_lokakuu4.jpgOmakotivalkoinen_02012017_lokakuu3.jpg

Lokakuussa elämä heitti häränpyllyä ja muistikuvat ovat hieman hataralla pohjalla. Isän kuolema tuli täytenä yllätyksenä ja oli suuri shokki sekä minulle että koko perheelleni. Blogi oli minulle tärkeä henkireikä, jonne pääsin hetkeksi pakoon… Sähkötakka tuli ja myöhemmin meni, aloin neulomaan pitkän tauon jälkeen ja huomasin että ahdistukseni vähenee kun käsillä on jotakin tekemistä, järjestelin isäni hautajaisia, tein paljon töitä, täytin jokaisen luppoajan jonkinlaisella aktiviteetillä, jotta sain pidettyä itseni toimintakuntoisena. Muistotilaisuuden jälkeen suuntasimme siskoni kanssa töppöset kohti Tallinnaa ja Sokos Hotel Estorian Show & Dinner -näytöstä, reissu oli kaikin puolin onnistunut vaikka mieliala ei meillä kovin korkealla ollutkaan… ♥︎


MARRASKUU 2016

Omakotivalkoinen_02012017_marraskuu1.jpgOmakotivalkoinen_02012017_marraskuu2.jpg

Marraskuussa keräilin itseäni kasaan ja löysin ihmeellisen voimavaran jostakin sydämeni uumenista. Jaksoin innostua sisustusjutuistakin ja virittelin koristevalot roikkumaan olohuoneen verhotankoon. Joulu oli paljon mielessä ja perinteinen puna-valko-harmaa värimaailma tuntui hyvältä idealta…


JOULUKUU 2016

Omakotivalkoinen_02012017_joulukuu2.jpgOmakotivalkoinen_02012017_joulukuu1.jpgOmakotivalkoinen_02012017_joulukuu3.jpg

Joulukuu oli yllätyksiä täynnä, teimme paljon extempore-asioita ja reissuja, kävimme mm. Lahden Kärkkäisellä josta löysin ihanan keinokarvaisen matoksikin sopivan taljan. Ostin suloisen ruukkukuusen ja koristelin sen valkoisilla palloilla. Myöhemmin kuusesta tipahti lattialle elävä etana ja yökötyksen saattelemana raahasin kuusen olohuoneesta parvekkeelle. 🙂 Tyynytehtaassani kopisteltiin puikkoja päivittäin, neuloin viisi joululahjatyynyä ja tein muutaman vielä itsellenikin. Olohuoneen mustavalkoinen värimaailma sai lisäryhtiä Flos 265 -seinävalaisimesta ja Balmuirin Lucca-huovasta (jälkimmäinen on lahja mieheltä). Joulusuunnitelmat menivät uusiksi ja päädyimme viettämään joulua kyläillen. Oman kodin joulukoristeluun en halunnut enempää panostaa, joten joulua ei ole tarvinnut siivota sen kummemmin poiskaan. 🙂


Yhteenvetona sanoisin että vuosi 2016 oli hyvin sekava kokonaisuus. Sisustuksen osalta ei koettu suuria mullistuksia ja muutenkin arki oli tytön eskarin aloitusta lukuunottamatta melko rauhallista. Henkilökohtaisessa elämässäni tapahtui sitten senkin edestä – Töitä oli enemmän kuin tunteja sen tekemiseen, jaksamisen kanssa koeteltiin äärirajoja ja isän kuolema oli viimeinen niitti raskaalle vuodelle. Uutisista sai lukea kauheuksia, elämääni vaikuttaneiden musiikki- ja näyttelijälegendojen kuolemia tapahtui aivan liian usein. Luojan kiitos vuosi 2016 on historiaa, olkoot uusi vuosi meille kaikille armollisempi, hellempi ja parempi. ♥︎

Ihanaa illanjatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

11 kommenttia “BLOGIVUOSI 2016 – Tiivistys vuoden tapahtumista!

  1. Liisa: Hyvää Uutta Vuotta 2017! Toivottavasti vuosi 2017 on hellempi ja kaikin puolin parempi! ♥ ♥

 1. Ihanan raikkaita kuvia kaikkinensa. Helmikuun kuvat ovat jotenkin kaikista parhaimmat, koska tykkäsin kovasti tuosta string systeemistä olohuoneessasi;) Olkoon tämä vuosi parempi meille kaikille!

  1. Hilima: String-hyllyt olivat kyllä ihanat olohuoneessa! 🙂 Kivasti sai vherkasvejakin esille kun oli enemmän laskutilaa. Ihanaa alkanutta uutta vuotta 2017! ♥

 2. Osanotto isäsi poismenosta .<br />
  Valitettavasti sisustusrintamalla tarkemmin ajateltuna et ole antanut mitään uutta koko vuotena .<br />
  Jos ottaisit kehittämishaasteet vastaan ja sitoutuisit viemään loppuun teema postaukset ?<br />
  Muistelen että olet aloittanut mm. Kuukauden ostos , minimalismi videot . Ne taisivat jäädä kesken .

  1. Uusi vuosi: Kiitos osanotoistasi! &hearts;<br />
   <br />
   Kuukauden ostokset postaussarja alkoi vuosia sitten ja loppui päätöksestäni. Se ei jäänyt unholaan &quot;vahingossa&quot; vaan tarkoituksella. Minimalismivideoiden osalta en ole ollut oikealla mielialalla, ajatukseni ovat olleet loppuovuoden aivan jossakin muualla kuin minimalismiin liittyvissä asioissa. Toivoisin että osaisit asettua hetkeksi saappaisiini ja miettiä mihin itse pystyisit suuren surun kohdatessa. Työt, lapseen liittyvät asiat ja isän hautajaisiin ja perunkirjoituksiin liittyvät asiat on ollut pakko hoitaa, jaksoi tai ei. Blogini suhteen tein päätöksen että kirjoitan sitä mikä tuntuu hyvältä ja saa ajatukseni hetkeksi pois ikävistä asioista, minimalismivideot eivät kuuluneet tuohon ryhmään.

 3. &hearts; Voimarutistus sinulle ystäväni. &hearts;<br />
  <br />
  En löydä nyt tähän oikein oikeinlaisia sanoja, <br />
  sillä<br />
  kyyneleet veivät sanani.<br />
  Silti hengitän hiljaa vierelläsi. &hearts;<br />
  <br />
  Tähän Uuteen Vuoteen toivon sinulle elämään ja sydämeen valoa, iloa ja rauhaa. <br />
  Kunpa se olisi kevyt hengittää, kevyt kulkea.

  1. Soili: Se riittää että olet olemassa! &hearts; &hearts; Kiitos kaikesta tuesta jota olen sinulta saanut! Olet ystävä! &hearts; &hearts;

 4. Hyvää Uutta Vuotta! Oletko muuten laskeskellut vaatteitasi viime aikoina, että paljonko vuoden aikana tuli uusia tai poistui? Tuli mieleen, kun Arkijärki aloitti teeman &quot;vuosi ilman uusia vaatteita&quot;.

  1. Annika: Hyvää ja iloista alkanutta Uutta Vuotta 2017! &hearts;<br />
   <br />
   En ole laskenut mutta määrä ei ole kaappitilan perusteella kasvanut paljoakaan. 🙂 Arkijärjen haaste on oikein hyvä sellaisille joilla on liikaa vaatteita ja varsinkin heille jotka ehkä vielä etsivät omaa tyyliään. Haaste &quot;pakottaa&quot; kokeilemaan sellaisiakin vaatekappaleita jotka ovat syystä tai toisesta jääneet aina kaapin perukoille ja ne jos mitkä opettavat millainen on epäsopiva vaate (väri, koko, malli, tyyli…). 🙂 Olisipa tuollaisia haasteita ollut silloin kun itse aloitin karsimisen vuonna 2008, olisi tullut todellakin tarpeeseen pieni motivaatiobuustaus ja kanssasiskojen tsemppi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *