Megan Hess – Muotikirjojen jumalatar!

Graafisena suunnittelijana uransa aloittanut Megan Hess on säväyttänyt muotimaailmaa upeilla kuvituksillaan ja ihastuttanut teoksillaan niin muotilehtien lukijat, muodin asiantuntijat, kuin tavalliset tallaajatkin. Olen jo jonkin aikaa kärkkynyt hänen New York ja Chanel -kuvakirjojaan, enkä todellakaan ole ollut liikkeellä yksin, sillä ne ovat toistuvasti olleet “out of stock” kaikkialta ja joka paikasta. Viime viikolla onnenpäivä viimein koitti, Adlibriksen vahti ilmoitti kirjaa olevan taas saatavana, ja nyt kaunis kellansävyinen New York – Through A Fashion Eye löytyy minunkin kirjakokoelmastani. 🙂

Omakotivalkoinen_01022017_0809.jpg

Omakotivalkoinen_01022017_0850.jpg

Omakotivalkoinen_01022017_0799.jpg

Omakotivalkoinen_01022017_0803.jpg

Omakotivalkoinen_01022017_0812.jpg

MeganHess_Newyork_book.jpg

Kovakantinen kirja sisältää Megan Hessin upeiden kuvien lisäksi triviaalitietoa New Yorkista fashionistan silmin. Shoppailuosio olisi ollut erittäin tarpeen ennen viime Nykin reissua, meiltä jäi monta muotiliikettä kuten legendaarinen Barney´skin kokonaan väliin, vaikka vieressä suhattiin moneen otteeseen. No, ensi kerralla asia korjaantunee… 🙂 Vielä on Adlibriksestä Megan Hessin The Dress ja Coco Chanel -vahdit päällä ja toivon että saisin ne hyppysiini ennen kesää. 

MeganHess_home-meg2.jpg

Yllä olevalta videolta saatte parin minuutin pikakurssin Megan Hessin työhön, upeita kuvia joita mielelläni näkisin kuvitteellisen pukeutumishuoneeni seinällä. 🙂 Kivaa illan jatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Alimmat kuvat: Megan Hess, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *