Erisan-tuotepaketti arvottu!

Erisanin kuivan ja herkän ihon tuotepakettiarvontaan osallistui alle vuorokaudessa lähes 200 lukijaa, joiden joukosta poimin Random.org -arvontakoneen avulla yhden onnekkaan voittajan! Kaunis kiitos kaikille osallistuneille! ♥︎

Omakotivalkoinen_27032017_1895_2.jpg

Palkinnon pokkasi Sarianna, onnea! Olethan Sarianna yhteydessä minuun pikimmiten sähköpostitse (__REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi) omien osoitetietojesi kera, niin saamme Erisanin kanssa sinulle tuotepaketin nopeasti matkaan! 🙂

Arvonnat eivät tähän lopu, sillä seuraavien viikkojen aikana on luvassa vielä kaksi kivaa arvontaa – Martinexin tuotteita sekä ihanan inspiroiva sisustuskirja ja sormet syyhyten täällä jo odottelen että pääsen jakamaan vastaanottamaani iloa eteenpäin. 🙂 Arvontojen lisäksi tällä viikolla blogissa sukelletaan verhojen, raitojen sekä lasien maailmaan ja jutustellaan kodin organisointiin liittyvistä aiheista. 🙂

Ihanaa ja aurinkoista uutta alkanutta viikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotteet sekä arvontapalkinto Erisanilta)


 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *