Lastenhuoneen kevätsiivous – Täsmäisku lelulaatikoihin!

Tytön lelulaatikoihin on vuoden aikana kertynyt kaikenlaista turhaa tilpehööriä askartelukartonkien palasista keksipakettien kääreisiin. Neiti on itse saanut huolehtia oman huoneensa siisteydestä, enkä ole puuttunut hänen säilömistaktiikoihinsa millaan tavalla – jemmata saa mitä vaan, kunhan ei ole tavarat pitkin lattiaa. 🙂 

Omakotivalkoinen_27032017_2105.jpg

Kohta ekaluokkalainen tyttö on eskarin aloittamisen jälkeen leikkinyt vain tietyillä leluillaan, eikä hänellä ole minkäänlaista intoa ollut Disney Princess -nukkeihin, barbeihin, palapeleihin, Lego Duploihin tai pehmoleluponeihin, joita hänelle on vuosien varrella kertynyt laatikoiden täydeltä. AVAroomin sängynaluslaatikot varastoivat järjettömän määrän tavaraa ja täyteen ahdettuina niiden kätevyys kärsii, kun neiti ei jaksa alkaa penkomaan alimmaisia tai takimmaisia lelujaan. Siispä oli aika tehdä pieni kevätsiivous, tyhjentää kaikkien laatikoiden sisukset lattialle, imuroida laatikot puhtaaksi glitterhileestä, hiekasta ja pölystä, ja alkaa käymään läpi neidin leluvuoria…

Omakotivalkoinen_27032017_276723.jpg

Omakotivalkoinen_27032017_2097.jpg

Tyttö sai itse käydä lelunsa läpi ja päättää mitä lahjoitetaan eteenpäin seuraavalle pienelle käyttäjälle. Neiti osasi olla hyvinkin raadollinen ja pisti tavaraa kierrätyskassiin fiksuin perustein nopeahkolla tahdilla. Pari tuntia myöhemmin oli kaikki lelut läpikäyty ja kolme kierrätykseen menevää kassia lähtövalmiina eteisen ovensuussa. Loput lelut siivosimme yhdessä takaisin laatikoihin ja nyt on taas helpompi pistää kivat leikit pystyyn, eikä pienten My Little Pony- ja Littlest Pet Shop -lisätarvikkeiden etsiminen ole hankalaa. 🙂

Omakotivalkoinen_27032017_2106.jpg

Nyt huone on siisti ja järjestyksessä, lelut laatikoissa ja turhat tilansyöjät matkaavat huomenna kasseissaan Marskin Muksuille. Seuraavana vuorossa on neidin huoneen sisustuksen suunnittelu ja pinkkien juttujen lisääminen tytön omasta toiveesta. Jonkinlainen litteä matto (sellainen jonka päälle sängynaluslaatikot mahtuvat aukeamaan) ja muutama kiva koristetyyny pitää hankkia. Lisäksi pienempää sisustustarvikketta, kuten kirjoituspöydälle uusi alusta ja kynäpurkki, sekä tuolille pörröinen pinkki istuinpehmike, jonka ajattelin ommella itse kangaskaupan pinkistä tekoturkiskankaasta… 

Kivaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg

5 kommenttia “Lastenhuoneen kevätsiivous – Täsmäisku lelulaatikoihin!

 1. Miten kylppäri remontti etenee ? Vai onko se vielä suunnittelu vaiheessa ?<br />
  Olen kaivannut myös matkajuttuja , se Köpis ka NY ?<br />
  Lelut onkin paras tapa laittaa kiertoon , hyvää mieltä pitää jakaa ?

  1. Kylppäri: Remppa on toistaiseksi jäissä, en ole jaksanut tehdä sen eteen mitään. 🙂 Kööpenhaminan reissu peruuntui, Nykin reissu siirtyi ja pari muuta blogiin liittyvää reissua olen jättänyt väliin puhtaasti kiireiden ja aikatauluongelmien vuoksi. Matkoja ei ole näkyvissä ainakaan ennen kesää ja lomaa. :)<br />
   <br />
   Tavaraa on hyvä oppia arvostamaan ja kierrättämään jo pienestä pitäen, hyvää mieltä ei ole koskaan liikaa! &hearts;

 2. Ihana Ava &hearts; Meillä on ollut vaatekaappien läpikäynti neidin kanssa. Mielenkiintoista seurata miten innokkaasti ja määrätietoisesti hän itse haluaa laittaa kaapit kuntoon, mutta haluaa kuitenkin äidin siihen viereen mukaan. :)<br />
  Tärkeitä taitoja. <br />
  <br />
  Mukavaa viikkoa teille &hearts;

  1. Soili: &hearts; &hearts; &hearts; Äiti on meilläkin tärkeä tyyppi kun siivotaan ja käydään tavaraa ja vaatetta läpi, ihanan omatoimisesti ja fiksusti kuitenkin osaa itsekin tehdä päätöksiä siitä mitkä tavarat ovat tarpeellisia ja mitkä turhia. <br />
   <br />
   Ihanaa viikkoa teille myös! &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *