Erisan – Hellyydenosoitus kuivalle iholle & blogiarvonta!

(Yhteistyössä Erisan)

Erisan lähetti minulle testattavaksi kuivan ihon yllätyspaketin, joka sisälsi mm. vartalo-, käsi- ja jalkavoidetta. Osa tuotteista oli minulle jo ennestään tuttuja, suihkusaippuaakin olemme käytäneet tytön kanssa jo pidemmän aikaa. Allergia- ja astmaliiton kanssa yhteistyössä valmistetut tuoksuttomat ja syväkosteuttavat Erisanit eivät ärsytä herkkääkään ihoa ja testituotteet tulivatkin juuri oikeaan aikaan, sillä sekä minä että tyttö kärsimme parhaillaan kuivan ihon hilseilystä ja joudumme jokaisen suihkun jälkeen lutraamaan voiteilla. 

Omakotivalkoinen_25032017_1895.jpg

Täyteläinen suihkusaippua sisältää 33% kosteusvoidetta ja on koostumukseltaan hyvin kermainen, jättäen silti iholle puhtaan tunteen. Suihkun jälkeen iholle levitettävä karitevoita sisältävä vartalovoide imeytyy hyvin ja sen sisältämä allantoiini rauhoittaa jopa tytön kutisevat polvitaipeet. Hajusteettomat, väriaineettomat ja parabeenittomat kasvo-, käsi- ja jalkavoiteet hoitavat koko kehon kosteuksen loppuun – erityismaininnan annan Erisan-jalkavoiteelle, joka pehmentää kuivat kantapäät paremmin ja nopeammin kuin muut käytössäni ollevat kosteustuotteet.

Omakotivalkoinen_25032017_4531.jpg

Erisanin nestemäinen pyykinpesuainepullo ei kuulunut testipakettiin, mutta haluan silti nostaa esille myös tämän suosikkituotteeni. Erisanin hajusteeton kirjopyykin pesuneste on ollut minulla vakituisessa käytössä jo useamman vuoden ja niin kauan kuin sen koostumus ja resepti pysyy muuttumattomana, en edes harkitse pyykinpesuaineen vaihtamista! 🙂 Erisanilla pesty pyykki on kuivuttuaan aidosti tuoksuton ja hellävaraisuutensa ansiosta mustat vaatteet pysyvät mustana pesusta toiseen. Täyden kympin tuote, josta löydät lisäinfoa siivousaiheisista postauksistani alta:

Puhdasta, raikasta ja pehmeää – Parhaat pyykinpesuaineet

Petivaatteiden pesua & Erisan uutuustuotteen testausta

Omakotivalkoinen_25032017_1899_2.jpg

Erisan tarjoaa teille lukijoilleni mahdollisuuden voittaa tälläisen samanlaisen tuotepaketin, joka sisältää herkälle ja kuivalle iholle suunnittellun suihkusaippuan, käsi-, jalka-, kasvo- ja vartalovoiteet sekä pussillisen nestemäisiä pyykinpesutabletteja. Kommentoimalla tähän postaukseen tänään sunnuntaina 26.3.2017 klo 23:59 mennessä olet mukana tuotepaketin pika-arvonnassa! Arvontavoittaja julkistetaan heti huomenna maanantaina, joten muistathan olla kuulolla mahdollisen voiton sattuessa kohdallesi! 🙂

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


 

149 kommenttia “Erisan – Hellyydenosoitus kuivalle iholle & blogiarvonta!

 1. ❤Voi…. kokeilisin niin mielelläni tuotteita, koska ksikilla lapsillani (3) ja itselläni on atooppinen, kuiva iho eikä helpotusta näy. ❤ Vasta ☀yleensä on auttanut.

 2. Mukana arvonnassa! Meillä koko perhe kärsitään enemmän ja vähemmän kuivasta ihosta, joten tarpeeseen tulee kaikki rasvat. Erisan on tuttu merkki jo ennestään, käytetään pyykinpesuainetta sekä ihovoidetta. Nestemäiset pyykinpesutabletit ovatkin uusi tuttavuus. 🙂

 3. Mukana arvonnassa! Tällä hetkellä meilläkin rasvataan useampaa kutisevaa ihoa, joten olisi kiinnostava päästä testaamaan näitä. Pyykinpesuaine onkin jo käytössä, enkä vaihtaisi sitä mistään hinnasta.

 4. Mukana arvonnassa! Minulla on ollut myös tuo pesuaine käytössä pitkään ja en suostu luopumaan… Muitakin tuotteita olisi kiva kokeilla ♥

 5. Laidasta laitaan on kaikenlaisia rasvoja tässä atoopikko perheessä tullut kokeiltua, mutta Erisania ei. Jos arvonnassa ei natsaa niin täytyypä muistaa kokeilla tätäkin?

 6. Olisikohan näistä apu omalle kuivalle iholleni? Olisi kiva päästä testaamaan tuotteita. <br />
  Mukana arvonnassa!

 7. Erisanin pyykkipulverit ovat meille tuttuja ja olleet käytössä jo useita vuosia. Olisi kiva päästä testailemaan myös muita Erisanin tuotteita. Etenkin tarpeeseen tulisi atooppisesta ihosta kärsivälle pojallemme. Innolla siis osallistun arvontaan. 🙂

 8. Mukana arvonnassa 🙂 mulla itellä kuiva iho ja hoitajana kun töitä teen nii käsien pesu ja käsidesin käyttö kuivattaa vielä lisää. Nyt käytössä kalliit apteekkirasvat joten kiva ois kokeilla erisanin tuotteita

 9. Pyykinpesuaine kuuluu meilläkin vakkariostoksiin. Ennen käytin paljonkin erisanin ihonhoitotuotteita. Nyt en ole pitkään aikaan edes muistanut näitä silloin kun on tarve kaappeja täyttää. Ehkä on aika taas kokeilla.<br />
  Kiva arvonta 🙂

 10. Täytyypä kokeilla näitä tuotteita ehdottomasti! Olen etsiskellyt Karitevoita sisältäviä tuotteita ja tästä sain uuden vinkin. Kiitos siitä.. Tuoksuttomia meillä ovat jo pyykinpesuaineet nykyisinkin, mutta aion kokeilla myös tuota pyykinpesunestettä.

 11. Vau, rasvausta ihan kyllästymiseen asti on kyllä ollut vaikka ei mitään paukkupakkasia edes ole ollut talven aikana. Nyt valmistaudutaan lämpimään kesään ja on paras aika valmistaa myös keho ottamaan vastaan auringon säteet.

 12. Mukana arvonnassa! Minullakin on iho talvisin niin kuiva ja olisi kiva päästä kokeilemaan, josko näistä tuotteista olisi apua tuohon kuivuuteen 🙂

 13. Mukana arvonnassa. Erisan pyykinpesuaine on meilläkin jatkuvasti käytössä, mutta muuten emme ole testailleet noita kaikkia….

 14. Tuttu merkki, mutta jostain syystä tällä hetkellä löytyy vain työpöydältä käsirasva tällä hetkellä. Useita tuotteista en ole vielä kokeillut, esim. tiskiainetabletit kuulostavat mielenkiintoisilta, pitää kokeilla.

 15. Oi oi oi, nyt olis mahtava sauma päästä testaamaan näitä! Oon monesti hypistellyt kaupassa, mutta en sitten kuitenkaan ole ostanut. Olispa kiva päästä kokeilemaan.

 16. Hei, voi kun onni potkaisisi. Niin mieluusti ottaisin tuotteet käyttöön. Ihoni kaipaisi todella perusteellista huolenpitoa hyvillä tuotteilla.

 17. Mielellään mukana arvonnassa. 🙂 Itselläni myös samaa pyykinpesuainetta kuin sinulla ja olen kyllä tykännyt.

 18. Mukana ehdottomasti! Erisanin tuotteita käytän jatkuvasti, täydellisiä herkälle iholle – ei tulisi mieleenkään vaihtaa 🙂

 19. Ehdottomasti mukana. Talvi tehnyt tehtävänsä ja iho on kauttaaltaan kuiva ja kiristävä. Tulisi tarpeeseen koko perheelle. Iloista kevään jatkoa samalla toivotan – kesää kohti mennään!

 20. Mukana arvonnassa! Erityiskiitos pyykinpesuaine vinkistä! Täytyy tutustua kodin siivousvinkkipostauksiisi huolella. Lääkärin suosituksesta pitäisi vaihtaa kaikki voiteet, pesuaineet, puhdistusaineet ym. tuoksuttomiin. Todella hyödyllinen postaus siis omaan arkeeni! Näistä aiheista haluan jatkossakin kuulla lisää.

 21. Mukana arvonnassa! Tuotteet kuulostavat miekenkiintoisilta ja omalle kuivalle ja herkälle iholle paremmin kuin hyvin sopiville 🙂

 22. Nämä tuotteet tulis hyvään saumaan. Taas kun kevät koittaa niin oma ja nuorimman lapsen iho reagoi. Merkki on tuttu mutta en ole tainnut ite koskaan yhtään tuotetta ostaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *