Parvekkeen sisustus 2017 & Bistro-tyylinen kalustesetti

Mieli on orientoitunut kevääseen ja ajatukset ovat parin viime päivän aikana pyörineet myrskytuulista huolimatta parvekkeen sisustuksen ympärillä. Kovin suuria mullistuksia ei tänäkään vuonna nähdä ja värimaailmakin säilyy harmaan, valkoisen ja vihreän sekoituksessa, mutta pientä freesausta ja uutta fiilistä kaipaavana lisään kesäolohuoneeseeni tänään ostamani pienen kahden hengen bistromaisen kalustesetin… 

Omakotivalkoinen_28032017_82372.jpgOmakotivalkoinen_28032017_78237236.jpg

Kruunukalusteelta ostettu Brafab Esino -setti on puhtaanvalkoiseksi maalattua terästä ja mukailee muodollisesti Fermobin klassikkokalusteita, joita harkitsin jo viime kesänä. Kompaktin 60x60cm kokoinen taitopöytä ja -tuolit sopivat parvekkeelle Hayn Hee Lounge -nojatuolien rinnalle ja tuovat kivaa vaihtelua kesäisiin parvekekattauksiin. Myös läppärin kanssa on helpompi jatkossa istua aamukahvittelemassa, kun molemmat mahtuvat turvallisesti pöydälle sylin sijaan. 

Omakotivalkoinen_28032017_7823672.jpg

Poimin inspiraatioksi tähän postaukseen pari viime vuotista kesäkukkakuvaa ja samanlaisella satsilla ajattelin täyttää parvekkeen tänäkin kesänä heti säiden salliessa. Muurikelloja, mansikkaa, muutamia yrttejä ja parit peruskasvit tuovat kivaa eloa sisustukseen. Toiveissa olisi löytää jonkinlainen säänkestävä mattokin, joka toisi pehmeyttä ja olohuonemaisuutta parvekkeelle. Myös valkoisista verhoista haaveilen, mutta niitä varten joudun palkkaamaan ammattimiehen, joka asentaisi verhokiskon kattoon puolestani… 🙂 Kesä, kukat ja kärpäset tulkaa jo!

Huomenna blogissa aiheena raitaa ja rakkautta, siihen asti heipat! 🙂

Miia_signerina2015.jpg


 

10 kommenttia “Parvekkeen sisustus 2017 & Bistro-tyylinen kalustesetti

 1. Minulla tuollaiset bistro kalusteet.Kovin on heppoiset,ja ohuet jalat sujahtaa terassin rakoihin.Kahvikupposen nauttimiseen ok,mutta ei sen suurempaan oleskeluun.Meillä ne on jääneet varaston perukoille.

  1. Nanna: setti vaikutti myymälässä tosi tukevalta ja kotonakin parvekkeella se on tukeva. Jalkojen pohjissa on kumitassut, joten ne eivät luisu pois paikoiltaan nojatessa. Ikean runnen -lattiaritilöiden raot ovat sen verran kapeat ettei tuolien tai pöydänkään jalat niiden väliin mahdu. Mutta totta on että joillekin lattia- ja terassilaudoille nuo voivat olla liian kapeat.

 2. Tosi upean näköinen parveke! <br />
  Kivasti tuo valkoinen parvekesetti kontrastia tummaan lattiaan. Kivireunus ja runsas kukkaloisto puolestaan tuovat ihanasti luonnon parvekkeelle. *Kruunukaluste peukuttaa*

  1. Kruunukaluste: Kiitokset, innolla uutta kevättä odotellen täällä jo suunnittelen tulevaa sisustusta ja kasvihankintoja. 🙂

 3. Kiva kun postailit pitkästä aikaa partsiltasi! Toteutitko muuten sen kylppäriremontin? Mukavaa kevättä Miia sulle!

  1. MiraP: Parveke odottaa jo kovasti lämpimämpää ilmastoa, jotta saisin rehuja laiteltua paikoilleen. 🙂 Jospa pääsiäisen aikaan pääsisi upottamaan hyppysensä multaan. :)<br />
   <br />
   Kylppärirempan suhteen en ole jaksanut laittaa tikkuakaan ristiin. 🙂 Mutta jospa sitä kesään mennessä aktivoituisi senkin kanssa. 🙂

 4. Meillä on kanssa tuon tyylinen kalustesetti, jossa pöytäkin on tehty kapeista laudoista. Ihan surkea toiminnallisesti, pöydän kanssa saa koko ajan pelätä, että kuppi kellahtaa rakoon. Teillä on onneksi nähtävästi umpikansi, mutta pöydän jalat ovat samanlainen viidakko, johon ei meinaa löytyä jalalle paikkaa. Ei kovin mukava ainakaan rentoutumiseen.<br />
  Nannan kanssa sama tilanne, vähällä käytöllä ovat. Haaveilen mukavammista löhötuoleista.

  1. Jenni: Nuo kapeajalkaiset kalusteet ovat monesti todella kiikkanoita ja jos parvekkeella / terassilla on lattialaudat tai terassilaatat, voi kalusteiden jalat upota niiden rakosiin. Ikean Runnen -ritilöissä rakoset ovat onneksi tosi pienet ja Kruunukalusteen kalusteiden pohjissa on kumitassut, joten ne pysyvät visusti paikoillaan eivätkä luisu. 🙂 Löhötuolit on kyllä ihan ykköset ja Hayn Hee -nojatuolit jäävät parvekkeelle täksikin kesäksi tuon uuden kalustesetin rinnalle. 🙂

 5. Upea tuo lattia! Ovatko ritilät Ikeasta? Kuinka saitte ne kaikki samansuuntaisesti? Luulin että paloja pystyy laittamaan niin että joka toinen on vaakasuorassa ja jokatoinen pysty…?

  1. Johanna: Ritilät ovat Ikean Runnen-lattiaritilöitä ja ne voi kiinnittää toisiinsa miten päin tahansa. 🙂 Täällä postauksessani lisää juttua niistä, jos haluat käydä lukemassa: <br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/06/kattava-katsaus-ikea-runnen-lattiaritiloihin&quot; target="_blank">https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/06/kattava-katsaus-ikea-runnen-lattiaritiloihin</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *