Iittala Jars -lasipurkit keittiön katseenvangitsijana!

Käynnissä olevan Iittalan iik! -kampanjan ehdoton hitti on Jars-lasipurkkien* väliaikainen paluu ja tilaamani kuuden purnukan paketti saapui eilen posteljoonin mukana. Ostin neljä isoa 200mm ja kaksi pienempää 110mm lasipurkkia, joihin laitoin useimmin käytössä olevat kuivaruoka-aineet. Uusien purkkieni paikka on keittiössä tason päällä, jossa ne tuovat iloa arkeen ja nopeuttavat ruoanvalmistusta.

Iittala Jars lasipurkit - Kaunis sisustus keittiössä Omakotivalkoinen
Iittala Jars lasipurkit - Kaunis sisustus keittiössä Omakotivalkoinen
Iittala Jars lasipurkit - Kaunis sisustus keittiössä Omakotivalkoinen

Isoissa 200mm purkeissa on riisiä, siemenpuuroa ja pähkinöitä, ja lisäksi jemmasin kahvipurkkini kaapin oven taakse pimeään. Pienissä 110mm* Jarseissa on salaattisiemensekoitusta ja teetä. Kirkkaista lasipurkeista näkee läpi jos jokin aines on loppumaisillaan, joten enää ei pääse unohtumaan tärkeimpien kuiva-ainesten täyttö, kun tilanteen huomaa suoraan yhdellä vilkaisulla. Ja ovathan nuo Iittalan lasipurkit tyhjilläänkin aivan ihanat, eivätkä ne viherrä kuten lasipurkit yleensä. Lasi on aina lasia ja muovi muovia, vaikka miten asiaa tarkastelisi… taidankin tehdä samantien pientä harvennusta kaapissa piilotteleville muovipurkeilleni, en todellakaan tarvitse 12 isoa muovipurkkia näiden Jarsien rinnalle. 🙂 

Isot lasipurkit on ehditty myymään jo loppuun, mutta pienempiä 110mm purkkeja löytyy vielä muutamia (TÄÄLLÄ*), jos siellä joku innostui tästä ideasta. Ja jos isot purkit jäivät kaihertamaan mieltä, suosittelen kääntymään astiakirppiksien ja Iittala-astiaryhmien puoleen esim Facebookin puolella. Silloin tällöin joku suostuu luopumaan omistaan ja FB-kirppiksillä olen kuullut kaupan käyvän aika sukkelaan. 🙂

*  *  *

Huomenna luvassa on keittiöaiheinen postaus, jonka yhteydessä arvon superkivan ja melko kookkaankin tuotepaketin… kannattee siis tulla piipahdukselle! 🙂

Aurinkoista torstaita kaikille!

Tuotekuvat: Iittala, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

8 kommenttia “Iittala Jars -lasipurkit keittiön katseenvangitsijana!

  1. Melkein harmittaa, että ostin vain yhden pienen rikki menneen tilalle. Nämä ovat ♥. Ja valmistus Suomessa iso plussa!

    1. Hanna: Suomessa valmistus on todellakin plussaa! ♥ Isot menivätaika nopeasti kaupaksi, pieniäkään ei enää montaa ole jäljellä. Toivottavasti tulevaisuudessakin nähdään tälläisiä henkiinherättämisiä, tosi kiva juttu oli Iittalalta ottaa näitä pieni erä uudestaan myyntiin! ♥

  2. Hei teetkö tänänkin vuonna vinkki-postauksen tulevista Hulluista päivistä? Niitä on aina mukava lukea ja hakea inspiraatiota omaan shoppailuunsa 🙂

    1. Huihei: Voisinpa tehdäkin. 🙂 Juuri eilisiltana selasin hullarituotteita läpi ja muutamia kivoja juttuja sieltä löysin. 🙂

  3. Niin kauniita mutta kovin kalliita mielestäni. Toisaalta olisivat kyllä monen vuoden investointi ja arjen ilo.

    1. mama: hinta on aika korkea, mutta toisaalta tulee tukeneeksi suomalaista tuotantoa ja työllisyyttä. 🙂 Ja ovat kyllä vuosien arvoinen investointi, ja suuri ilo silmälle arkeen. 🙂

  4. 200 ml on vain 2 dl? Eihän sinne mahdu juuri mitään… Jos myslipurnukkaa saa olla lähes joka päivä täydentämässä paketista, niin mieluummin sitten jätän sen purnukkavaiheen välistä pois. Vai merkitsitkö väärin koon?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *